35

Ристу

преди 6 години

Тунелът към квартал "Люлин" е известен още с името "Ускорител на елементарни частици". Тук "частицата" е извадила късмет.

34

Анонимен

преди 6 години

Дано да обявят резултатите от пробите, които е дал за алкохол и наркотици. Този човек трябва да лежи ефективно за тази катастрофа! Чиста случайност е, че е пострадал само автомобилът и евентуално самият той! Можеше да има и други и тогава пак щяхме да се вайкаме!

33

Hollymann

преди 6 години

Снощи наистина беше много хлъзгаво . Най-вероятно е бил със превишена скорост,в тунела е сухо и позволява.Белята е станала после след като е излезнал от тунела и е стъпил на хлъзгавата част . Безрасъдно е и то много . Пътувах за Люлин от Сердика с личната ми кола с нови зимни гуми системи работещи и т.н. още на първия завой усетих хлъзгавата настилка и това с минимална скорост 20км/ч . Колата ми е със задно и въпреки системите и гумите не стоеше на пътя.

32

Реалист

преди 6 години

Май почти всички от коментиращите тук са сякаш от онези 80%. Вероятно е шофирал с превишена скорост, примерно с 100-120 км/час, но въпросът е защо всеки шофьор навсякъде в България може безнаказано да шофира с превишена скорост? Какво пише в закона за скоростта се знае, но също така в закона пише и кой трябва да контролира спазването на закона и стигаме до първопричината за превишаванията на скоростта - няма контрол, както пише в закона, а никъде по света правилата не се спазват без контрол.

31

Право Писов

преди 6 години

а като е буквално сцепена, споразила ли сеа или неа ? а коги сеа сцепила, разделила ли сеа като сажецкиа сайуз или се е разлупила като коги цепих на комшийката дивата слива? (да се чете :джанарка)

30

Анонимен

преди 6 години

При колите "СбирЩаин", от този модел, такова разцепване на две части, може да се появи и при нулева или много малка скорост, прескачайки по релси и др. под.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен - Каква е била колата, че не се разбира?"СъбериЧарк" или "СбирЩайн". Разпространени марки в България. Засилих се да обяснявам, но колегата Задвратян, по-долу, вече беше обяснил точно.

28

Анонимен

преди 6 години

не ми е за шофьора, камо ли за колата му, но този е на пътя и въпрос на късмет е , че не е пострадал друг участник в движението, може да убие хора такъв.

27

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

идеално се е сцепила по заварките , правени "като е събирана". нищо де, важното е че една баба я е карала само събота и неделя. сега нова задница от донор и "не е бита не е пребоядисвана"

26

Пабло Ескобар

преди 6 години

Съдейки по поражението върху червената *** скоростта е била над 150 км в час. Каране с такава скорост в градски условия обикновено е съпроводена със стимуланти симулиращи безсмъртие ! Единственото добро е, че не е пострадал друг човек, заради този при.мат

25

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКато гледам стоповете, прилича на punto. Цяло чудо че не е бмв

24

Анонимен

преди 6 години

Със сигурност вината е в общината, заледяването, слънчевите изригвания и НЛО. Караш си с 40 километра, лекичко се подхлъзваш и колата се разцепва на 3-4 парчета. Водача изобщо не може да е виновен

23

Анонимен

преди 6 години

Задкормилното устройство!

22

Анонимен

преди 6 години

Доколкото виждам, катастрофата е станала близо до тунела, а не в него, както пише в "новината". Защо, как, какво, ... без да имаме информация, е преливане от пусто в празно.

21

Lina

преди 6 години

Ама разбира се,че пътя е виновен, а не задкормилното устройство, виновен е също въздуха, облаците, но не др.огицата и алкохола.

20

забавен

преди 6 години

Хубаво, че му няма нищо, ама всеки минаващ през този тунел трябва да знае, че се внимава много с ускорителя на елементарни частици.

19

Анонимен

преди 6 години

Каква е била колата, че не се разбира?

18

ефд

преди 6 години

Люлински ***. Другия път може да утрепа некой!

17

Анонимен

преди 6 години

*** НАРОД СМЕ И ТОВА СИ Е.

16

Хххх

преди 6 години

На българина все някой му е виновен...Влизаш в метрото....хората ви направили вход ..изход...а какво се получава,,,,,като *** кой на къде хване......сигурно общината е виновна за селянията българска...