38

Познато

преди 6 години

Политически клоун - само дето не е смешен.

37

Анонимен

преди 6 години

От Навални нищо не зависело, но на джуджето му се подгъват крачетата, когато чуе името му.

36

Русофил

преди 6 години

Ще го пуснат я!От кумова срама все някаква опозиция трябва да има!Дори му плащат на човечеца да опозиционира.Истинската опозиция е в чужбина или в небитието при Немцов.Като гледам яловите предавания по руските телевизионни програми и непрекъснатите крясъци в ефир чак ми се повръща !Цар Путин вече е завладял всички сфери на пропаганда и управление!

35

срахлю путя

преди 6 години

Путин защо не излезе при руския народ без охрана да станем свидетели на руската народна любов...Навални е сам с народа си...без охрана.

34

Анонимен

преди 6 години

Хващам се ан бас с всеки че Овални ще вземе максимум 1,7% гласове!

33

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Навални е излязъл... - познайте кой трябва да влезе...

32

Анонимен

преди 6 години

Щом младите руснаци излизат да демонстрират, спукана е работата на Путин !Избора му е осигурен, но как ще изкара мандата си без убити...!

31

Анонимен

преди 6 години

Ама защо го пускат та така путин ще загуби власта да го убият

30

Анонимен

преди 6 години

Този пандизчия не трябва да излиза от затвора.

29

Анонимен

преди 6 години

Руснаците вече имаха един Навални - Елцин. Елцин разпадна СССР, сега Навални ще разпадне и Руската федерация, ще върне Крим на САЩ. ще подари базите на НАТО. Ще раздаде отново газовата индустрия на олигарси. И ще бъде много уважаван от Запада, като Горбачов и Елцин.

28

мдаааа

преди 6 години

До Крим не е рускиНапротив - руски е

27

Анонимен

преди 6 години

В империята на злото при диктатурата на КГБ всеки пешеходец може да бъде арестуван и обвинен за участие в непозволена демонстрация !

26

Анонимен

преди 6 години

Аз незнам защо не ликвидират този навални така путин ще загуби като има противник които да отвори очите на руснаците краи с путинизацията

25

ТОТО

преди 6 години

Наскоро се опитах да заговоря група руски колеги, дошли в командировка, как е положението, какво мислят за Путин, как живеят хората в Русия сега - мълчат като пукали.Страх ги е хората, следят ги, мачкат, яко репресии, демокрация в Русия няма.Реално руснакът така се управлява най-добре, те са хаотични хора иначе, имат доста пороци, мазохости големи.Така, че Путин е необходимито зло.Но истината е, че обикновените хора не живеят добре :(

24

Анонимен

преди 6 години

DNEVALNIA E PROSTO EDIN PROVOKATOR I NISHTO POVECE.

23

Ново

преди 6 години

Неизвестно американско оръжие парализира всяка съпротива на руснаците и китайците,Путин трепери от страх и се подмокря,цял Китай му асистира!...

22

Истината

преди 6 години

К о м п л е к сара Путин толкова го е страх от опозицията че едни застреля,други вкара в затвора...та чак и терористични акции проведе като избива руснаци . Как ще се бори Москва с тероризма?!?!?! цитирам ;Властта може напримерда реагира, като забрани временно публичните прояви по съображения засигурност. В контекста на неотдавнашните опозиционни протести с младежкоучастие обаче подобри забрани може да предизвикат нови безредициИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ САМИ!!!!

21

Манголов

преди 6 години

Значи диктатура, олигархия, мизерия за народа и Боярщик и постоянни военни конфликти в които освобождаваните директно отлитат към небесата!Боже пази България от таквизи герои и освободители!

20

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са против Путин но Путин пазарува на едро и печели изборите.

19

Анонимен

преди 6 години

"великият вожд", ако имаше топки, чест и достойнство, щеще да се изправи на честен двубой с дневалния, на изборите.така както постоянно го блокира, арестува и затваря, само повече подкопава и без това изкуствено надутото доверие към него.грешен ход в средносрочен и дългосрочен план! като си много уверен, че имаш 80% - бийте се като мъже!но шубето е голям страх!