127

Анонимен

преди 6 години

122 - Така е - Познавам датчани, минали през датската казарма, и могат да заявяват, че това, което ни се случваше на нас, направо си беше унижение ...

126

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО НА ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ ИМ КОНФИСКУВАТЕ ИМУЩЕСТВОТО ЗА ТОВА ЧЕ ПРОДАДОХА И УНИЩОЖИХА АРМИЯТА ,ТОГАВА ЧАКАИТЕ ДА СИ ПРАТИМ МОМЧЕТАТА В КАЗАРМАТА.НА ПАСИТО И ВСИЧКИ БИВШИ ГЕНЕРАЛИ ДЕТО МЪЛЧАХА И ГЛЕДАХА.ПРАТЕТЕ ТЯХНИТЕ ДЕЦА И СОЛТАШАЦИ ДА СЛУЖАТ

125

Krom

преди 6 години

Не го казвам със злоба, тежко ми е за Армията .. ама, тези дето я заклаха, тези дето получаваха за погрома "Мадарски конници" и шапки пари, и тези дето всячески си въртяха задните части, за да отлагат покупката на техника сега да си гушнат вехтошарското подобие на армия и бегом да разсмиват НАТО. Друго не можем. Тези с пагоните са не по малко престъпни. Те пък, къде им беше войнската "чест" тези 40 години погром? Не може да се върне времето. Приключи. Загубиш ли скорост, това е.

124

Игнатий 43

преди 6 години

Да на казармата.

123

Krom

преди 6 години

Много лалане, малко екшън. Ние не искаме да превъоръжим дори и с това дето сами произвеждаме, бе. Погледнете ни "армията" - АК на 40 години, дрешки които още по мое време се държаха в складовете на тила, докато ние износвахме "въшкарниците", техника на 50 и кусур години?! Това ли ни е "щита и меча"?! Как тея нещастни момчета и момичета с по 10 теоретични часа ще ... те пазят? В Марица съм изстрелял за 2 години два вагона патрони по учения и командно щабни. Сега как, на Плейстейшън ли ще е?

122

Асан

преди 6 години

До ТурчинаТрудови войски за нас има байов!

121

Анонимен

преди 6 години

В почти целия цивилизован свят, наборната служба е отменена. В Европа има в скандинавските държави и Австрия, като се взимат само тези,които се явяват на комисията.Не явилите се не се преследват от закона. Истинска казарма, за каквото мечтаят тук има само в Гърция. В някои азиатски страни, като Турция и Русия си има истинска казарма. Но и там- в конфликта съответно в Чечения и с кюрдите/застрашавщи националната им сигурност/, се пращат само професионални войници,наборните си стоят в казармите.

120

Ефрейтор ОЗ !!!

преди 6 години

Какъв войник ще си за шест месеца бе? Те и без това са пик.льов.ци.Те няма да могат едни партенки да навият,а марш на скок и бойно учение ще ги разсипе съвсем.Днешната младеж е много яка и силна само пред клавиатурата.Теоритично.В реалния живот са пълна нула.Мъже щели да станат,какви мъже бе,я ги вижте по форумите че на 90% от тях,мозъка е колкото амидофенче.

119

Анонимен

преди 6 години

До 125 Да неофициално има.Турция и Гърция, два пъти бяха на прага на военен конфликт. По въпроса за Къпър и през 90-те за едно островче Имия, май се казваше,може и да греша за името.Защо според Вас, не се стигна до истински военен конфликт?

118

до 117

преди 6 години

аз какво ви писах!!!"Официално", а неофициални имаше ли сблъсък, между тях???Губум си времето с вас!Лек ден!

117

ПЕТРОВА

преди 6 години

ДО 106 ТАНЮ - ВЪПРОСНАТА ЛИЧНОСТ НАЯСНО ЛИ Е КАКВИ ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТ КАДРОВИТЕ ВОЕННИ СЕГА. ОТ 2007 ГОДИНА НЕ СА ПОЛУЧИЛИ И ПРОЦЕНТ УУВЕЛИЧЕНИЕ ЗА СМЕТКА НА МВР НА КОИТО ПРЕЗ МЕСЕЦ ИМ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ. И КАКВО ЛОШО ИМА НАБОРНИЦИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ 608 ЛВ. ПРЕЗ СОЦА КОЛКО ПОЛУЧАВАХА НАБОРНИЦИТЕ ???? КАКВО ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ ЗА 6 МЕСЕЦА ТОЛКОВА. ВМЕСТО ДА ОБИКАЛЯТ КРЪЧМИТЕ, НАРКОСБОРИЩАТА И ФРИЗЬОРСКИТЕ САЛОНИ ДА СТАНАТ МЪЖЕ А НЕ ТАКИВА КАКВИТО СА СЕГА.

116

Лятна ваканция

преди 6 години

Успех им пожелавам! Масово учениците от горните курсове работят лятната ваканция, за да изкарат някой лев особено след 11 клас, за да могат да съберат пари за бала си! Та как ще стане с тези стрелби?

115

Дилян

преди 6 години

Мамицата им и ***, дано не стане наборна службата, щото си взимам семейството и се махам оттук!

114

Анти ДС-БКП

преди 6 години

До ОтговорКаква силна армия при социализма? Готови да изтрелят 16-те ракети СС-23 и после бегом марш по гори и пещери! Я пак да кажат колко часа им беше разчета срещу Турция?

113

Красимир Разкрачанов

преди 6 години

Само ми е интересно при 610 лв. заплата и евентуален военен конфлик струва ли си да ги пращаш където и да е! Навремето думата чест и достойнство имаха повече тежест, а също ще ми е интересно наборните комисии как ще определят джендъра, преди разкрач и пръст, ама сега вече знам ли сигурно с нещо по модерно електронно!

112

Анонимен

преди 6 години

До 116. Не. Гърция и Турция не са имали пряк сблъсък.Както и Русия не участва официално във войната в Украйна.

111

до 113

преди 6 години

Значи е нямало сблъсък? Турците не дебаркираха на острова, през 1974 г.Гърците не подкрепяха узурпаторите там и нямаше конфликт?Или вие искате войни от времето на абсулютизма? Две армии на бойното поле и т.н.Значи И Русия не воюва в Украйна по тази логика? Плъзгате се по повърхността ви казах!Въпроса е че щом 2 натовски държави си бяха във война и нищо не се направи, какво да говорим! Налиу бяха в един, поне идеологически лагер?!

110

Анонимен

преди 6 години

Яко лапачка от наши фирми, като заплатата ще е на кадровак, 'що не станат направо кадрови???/ 'щото ще се напълни с роми, 'дет ся нямат право 'щото основно нямат, ще има пари за лапане от инфраструктура, мАнДжА, от всичко....

109

Анонимен

преди 6 години

След Волен Сидеров, влизам и аз.

108

Анонимен

преди 6 години

До 111. Другарю, ясни си написахте, че Гърция и Турция са воювали.Не извъртайте сега,че можело да воюват. Ами може. Всичко може. И мен Пуитн може да ме покани да отидем заедно на море, вместо с Медведев,ама е малко вероятно.Човешко е, да се объркаш. Не го приемайте толкова сериозно.