43

Българина

преди 6 години

Новата турска партия османиен германия ще ги оправи

42

хм

преди 6 години

До Анонимен 45Да бе, то сигурно в твоите представи и турско робство не е имало, Левски и Ботев са терористи, Баташко клане е само художествена сцена от картините и книгите, а българи и турци са си живели в мир и разбирателство...

41

Анонимен

преди 6 години

Много ясно, че няма да го признаят. Ако го признаят всяка държава, пострадала от омиротворителните действия на САЩ също ще поиска да й се признае

40

Анонимен

преди 6 години

През *** им е на Германците за некви приммати. И да ги осъдят ко? Ще имат да взимат некой ден след милион години бухахахаха

39

Анонимен

преди 6 години

GERMANIA IMA DA VRASHTA PARI NA BALGARIA I TO SA DESETKI MILIARDI.

38

Анонимен

преди 6 години

Ееех , някога германците са вършили хубави неща ......защо не го правят и днес....

37

Окупираната Германия

преди 6 години

Съвсем правилно иска се подава в САЩ защото там е управлението на територията Германия. Немците са жалка работа, никаква гордост никакъв морал, щом търпят такава подигравка!! Аз бих отказал категорично да изплащам дългове на такава псевдодържава!

36

Анонимен

преди 6 години

германия предпочита да заселва европа с мюсюлмански скакалци за което отделя милиарди

35

Анонимен

преди 6 години

Тези племена най-много да ми хванат дедовия, както гледам. Когато турция признае арменския геноцид, тогава и тези ще получатг тяхото обезщетение.

34

Анонимен

преди 6 години

Русия под управлението на Путин натрупа много солидни геноцидни и материални сметки за изплащане към Грузия, Украйна и Сирия.

33

муспи

преди 6 години

А България кога ще започне изплащанията за петстотинвековния геноцид над шестотинмилионното турско присъствие?! То не бяха сепаратисти по Балкана, то не опълченци по Шипка - местност дето султана е обичал да се разхожда след работа, и те са го огорчили?! Днес българския Национал Социализъм претендира за Босвора и Дарданелите?! Докога изгъзици, че то утре ще кажат че не е имало и холокост?! - Открит, безпардонен антисемитизъм!

32

Анонимен

преди 6 години

AMI GENOZIDA NAD BALGAEITE PREZ OTOMANSKATA ISLIAMSKA IMPERIA KOGA SHE IMA SAD

31

к0нсерва

преди 6 години

Хмм, а аз си мислех, че Мъркъл и Германия с политиките си затрива бялата раса, в следващите години като починат мнозинството от бели хората, т.е. тези над 65 години и следва и първо белите ще станат малцинство в собстените си държави и след това ще последва тотално изчезване, асимилиране на бялата раса. само Испания в 21 век е приела над 5 000 000 африкански мигранти - министъра им го каза в Давос, това на 40 000 000 държава - внясаш и затриваш местното застаряло население. Това е бял ГЕНОЦИД!

30

наблюдател

преди 6 години

В момента се извършва геноцид срещу българите от р-омите. Кога България ще поиска от Индия обезщетение?

29

юбералес

преди 6 години

Явно думата ''геноцид'' е стигнала до Намибия и те завалиите се сетили след сто и кусур години за малко кинти от Германия.

28

Анонимен

преди 6 години

Боли ги немците маховика и някои даже посягат на живота си!:))))))И англичаните ги болят топките за това че са създали концентрационните лагери! :)))И нашите бивши комунисти го боли дюлата че са затрили сумай ти българи в лагерина Ловеч и Скравена! :))))

27

юбералес

преди 6 години

Aко намибийците бяха евреи, тези 60хил. щяха да са винаги 6млн.

26

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да говорят, става дума за пари

25

Анонимен

преди 6 години

Дойче зеле. Пак пропаганда. А афроафриканци реват за пари.

24

Анонимен

преди 6 години

До HawkTheOttomanПрез годините (около 1915г) когато се твърди за геноцид над арменците.България ,Германия и Османската империя са съюзници.Убивани са арменци в районите само близко до Руско-Османската граница.Тогава арменски паравоенни извършват набези и убийства.Спонсорирани с оръжие от руснаци и англичани.Арменците от другите райони и до днес си живеят в Турция.Арменци от Армения се местят в Турция ,само нелегалните имигранти са към момента са 40 000 арменеца.