202

Анонимен

преди 6 години

Коментираме само президентшата, а президента все едно,че го няма. Защо ли е така ?.Е как защо? Защото е мъпет. Все пак важен е кукловода.

201

Анонимен

преди 6 години

До *** червен тролА на тъпите червени *** ще им напомня за Атанас Мерджанов, излязъл от Парламента с 21 недвижими имота за два мандатаГлупости. Декларацията за 2016 показва само къща в Елхово. Така като лъжеш, да не се седесарин?

200

Анонимен

преди 6 години

И защо това е новина? Мафията обра и обира държавата под ръководството на ГЕРБ но виждате ли това не било проблем и дори не се коментира. Защо ли питам пак?

199

Тъп червен трол

преди 6 години

А на тъпите червени *** ще им напомня за Атанас Мерджанов, излязъл от Парламента с 21 недвижими имота за два мандата.При влизането си в Парламента е декларирал само 1 имот.За 8 години в политиката - 20 имота !!!!!!?А Цветанов , преди влизането си в Парламента ги е имал прословутите 7 имота.Кой тука е престъпният крадеца ?=======Крадци са и двамата.Присъда:Мерджанов - доживотен затворЦветан Цветанов - доживотен затвор

198

Гербав трол

преди 6 години

Няма сравнение между президента-***, неговата президенша и нашите кадри:-Б.Б. - докторат за най-удачния избор на цвят за кофпомпата и най-дебелия футболист в света-Цецо - докторат за челната стойка и местоположението на апартаментите за гепане-Цвета - красива и интелигентна като доячка от ТКЗС през комунизма-Цецка - може да направи кариера в Холивуд във филми на ужасите, а също така и в Боливуд с ронене на сълзи и правене на фалшименто дипломи

197

Тъжно, но факт

преди 6 години

Коментираме само президентшата, а президента все едно,че го няма. Защо ли е така ?

196

Анонимен

преди 6 години

То па в Брюксел едни хубавци!Много важно как ще се облечеш.Но ние сме комплексари-да не се изложим пред чужденците е най-важното.

195

Pepi

преди 6 години

Много ще е интересно как ще бъде облечена посланичката Мая Добрева при срещата с краля, предполагам си спомняте за предишната й среща с какъв тоалет беше, тази простакела. Селяния отвсякъде и това *** ни представя в Брюксел!

194

туй беше

преди 6 години

Не случихме на президент и това е!Щом от Бряксел дето са все синчета се възмущават ... значи ... е пътник.

193

ммм

преди 6 години

От прехода до сега Радев е единтвената личност за който съм гласувал и не съжелявам.

192

Анонимен

преди 6 години

До не струватеА тук директно пият урина.Лечебна е ,сваля кръвното.

191

не струвате

преди 6 години

В Русия могат да направят самогон и от табуретки.

190

Анонимен

преди 6 години

Зад всеки успял мъж стои една силна жена.Е,някои са зад кулисите,като Цветелина,но е неуморен съдружник във всички далавелес

189

БАСИ

преди 6 години

Тия от ГЕРБ доста се ръсят за платени плювачи. Като гледам коментарите, нито един от тези дето плюват няма някакъв смисъл.

188

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНяма лошо,пийваме си .Не всички вдигат кръвното,когато стане напечено.И пури пушим,а охраната ни ги държи.

187

трети пол

преди 6 години

Десито разбира се!Румбата само ще я придружава.

186

Президент надали ?

преди 6 години

Президентша си имаме, ама президент надали ?

185

Анонимен

преди 6 години

До откъдя накъдяПрав си. И при вас има градация -от самогон на боярищник.

184

откъдя накъдя

преди 6 години

До duroШе се научи.Някои от филия с мас се научиха да ядат крем брюле с пръсти

183

90054

преди 6 години

Текстът на поканата е писан в посолството. Паметта ли ме лъже или посланичката е онази с изискания синн тоалет, който не й отива, защото тя е жена тип слугиня? Отзовете я да не ни излага. не пращайте в дипломатическите ни мисии жени тип слугиня. ама то от министъртата трябва да се започне... това са кадрите на това мнозинство... А има достатъчно жени тип дама в различни области и те биха на представяли достойно, ама нали ега уреждаме калинките и тиквите...