211

бай ПЕТКО

преди 6 години

"...Тя беше категорична, че пътят не е забравен..." Забравени и отхвърлени са хората !

210

Некой си давос

преди 6 години

И какво му е Толкова добре??? И кой го казва???? Къде да го видиме това Добре?!

209

запад

преди 6 години

то неговите/на б.б/хора в българия му нямат доверие тръгнал другаде да дава мнение.НО нали за това му плащат все пак мафиозите са с един ШЕФ.....????

208

Голям прос

преди 6 години

Мафията от западните Балкани приветства себеподобния

207

Анонимен

преди 6 години

Добре, че си ти Бащице, инак бял ден нямаше да видим без тебе! О, партио любима, оправи ***!

206

хе-е-хе

преди 6 години

Бойко няма да свърши никаква работа. На лято ще се види. Сега бързайте да го хвалите, че после ще се види, че нищо не е направил. И е продажник, ама това хората от Западните балкани ще го видят после.Само да не ходи там, на запад, че може да има близка среща с Йоца Амстердама и не се знае кой ще оцелее при такава среща.

205

нн

преди 6 години

Бойко Борисов след последните избори е много в час. Огромна промяна. Протвниците му не го признават и го плюят, но това е за тяхна сметка. Това не е мекошавия човек който провокира БСП на ставане и сядане. Четири години няма мърдане, БСП ще се гръмнат и изядат от яд, че и Президента и той...........................

204

Анонимен

преди 6 години

ХОРАТА ИМА ДА ГО ПСУВАТ СЪС ГОДИНИ-МИЗЕРИЯ, ГЛАД, БЕДНОСТ. СТАРИТЕ ХОРА НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ВОДА. ГЛАДУВАТ И *** ГИ ИЗБИВАТ КАТО КУЧЕТА.

203

Анонимен

преди 6 години

А бе, павлова това ли беше най-важното ,че тазгодишния сняг не им беше почистен на швейцарците?За какво беше събран целия Римски клуб там ,какво решиха за развитието на света световните капиталисти или вие бяхте там за малко и май само напразно хабихте народни пари като масовка на събитието?Щом не обелваш и дума за тези теми ,тази материя ти е безкрайно непозната?

202

Анонимен

преди 6 години

Великан. Ще остане в историята на светлите личности. За разлика от много други левии глупендерии. Не е нужно вашето признание ...вече идеа от извън България и селското ви мнениице. Успех.

201

Крим не е руски

преди 6 години

Г-н Борисов вече е световен лидер...България се гордее с него.

200

Джендър Суджук

преди 6 години

Приоритет-западни балкани а не северозападна България?Е'га ти и суджуците

199

Анонимен

преди 6 години

Стига сте се четкали Бойко та Бойко в България не останаха хора изгонихте всичко работещо мислещо и кадърно много ми е интересно след 10г откъде ще вземете пари за пенсии и за социални помощи който много обичате да раздавате по махалите преди избори.Толкова ли сме глупав народ ,че не виждаме към каква пропаст ни води тоя Бойко!!!На запада им дреме за нас важното е да има едни там 5 000 000 който да им купуват *** и толкова за това Бойко го обичат не защитава националните интереси това е..

198

Българин

преди 6 години

ОСТАВКА АНАТЕМА И ПОЗОР за третополовите политикани от герп ДОЛЛУУУУУУУУУ изменниците и предателите на България. Властта да е не само лапане и живот като на кино. Трябва да се борите за страната си и народа си. Щом не искате не ви искаме не само във властта а и във България. ОСТАВКА АНАТЕМА изменници

197

Анонимен

преди 6 години

По-скоро разказа играта на нормалните българи.

196

Ujo

преди 6 години

...крайно време е и вие охранени глигани, да почнете да давате фира не само данъчните!

195

Ujo

преди 6 години

...добре ама за кого ***...???!? в АПИ се справяше добре, обаче си повярва, че те бива и за Маргарет Татчър,...и започна да правиш едни дудучета на Цецо и на Бойко, целуваш дебели ***, като твоя, че и по смърдящи, накупи си костюмчета и ходиш на фризьор... Но помни,че когато засмърди Бойко е долна к...ва и първо от теб ще се отърве от мутрите е научил как се спретва компромат...

194

ЕКСКУРЗИАНТИ

преди 6 години

Форумът в Давос приключи в петък и всички си тръгнаха. Нашите какви ги търкалят още там?

193

Анонимен

преди 6 години

СЛЕД РЕЧТА СИ ТРЪМП ОБЯДВАЛ С 15 СПЕЦИАЛНО ПОКАНЕНИ ГОСТИ.БОРИСОВ ГО НЯМА В СПИСЪКА

192

Анонимен

преди 6 години

Сърменов да ги ангажира в трупата без конкурс...