25

Анонимен

преди 6 години

Да ги извозват организирано с автобуси, за да не притесняват роднините оттатъка...Какво протестират? Някой да ги не е докарал насила. Който иска си събира багажа и се връща да се правят на революционер по родните места. То отдавна Европа стана някакъв майймунарник.

24

ОСман

преди 6 години

Истински (демек true), хайде лека нощ че с неграмотни като теб не ми се занимава. Имаш супер беден речник а се правиш на умен. Отивай да лягаш хайде, не натоварвай мрежата с идиотизма си хаха.

23

ОСман

преди 6 години

tuzemnq armiq какво означава бе истински (демек true) хаха, че не ми е ясно.

22

ОСман

преди 6 години

До trueГолемия патриот, който си пише ника на латиница и английски хаха.Българите на български не могат да пишат, тръгнали тука да спорят. Ние ли ще ви учим на майчиния ви език. Не се пише Истамбул а Истанбул. Ама то днешната младеж е толкова неграмотна в БГ че за тях единствените известни хора са Азис и Наско Ментата. Хаха

21

Анонимен

преди 6 години

В петък група от 500 кюрдски младежи дадоха молба в запасната служба на турската армия в Диарбакър да бъдат пратени в района на Африн да се бият срещу терористите на ПКК.Вчера група от 40 новобранци, които в понеделник трябва да се явят в поделенията да започнат военната си служба празнуваха като на сватба и скандираха "Вур вур инлесин, Кандил даъ динлесин!" И те са кюрдски младежи!Та такива ти ми работи. Време е западните страни да проумеят, че Турция вече не е това, дето беше допреди 20 г.

20

Анонимен

преди 6 години

NE SA KARAITE MNOGO DOBRE GI POZNAVAM I TAKA NARECENITE TURZI I KURDI EDNITE MEJDU ARABI I MONGOLOIDNI ILI ROMI KRASTOSKA DRUGITE CHISTI MANG... PARVITE BOLSHINSTVOTO SA MERIZLIVI DJUNESTI TUNIASALI BRADIASALI KAT TALIBANI LAJAT NE PLASHAT MNOGO RIADKO SHE VIDISH BIAL TURCIN NE ZABRAVIATE CHE TURZIA E VTORATA SLED RUMANIA DARJAVA S NAI MNOGO ROMI 6MILIONA BEZ KURDITE KURDITE SA MNOGO LEKELIVI LEKETA SA PODIGRAFCII

19

Анонимен

преди 6 години

ROMTI U KOLN SI SA IZBIAT TURSKI ROMI I KURDSKI

18

Анонимен

преди 6 години

Вън Турция от Сирия и Ирак!!!Свобода за Кюрдистан!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Тия после ще ни командорят ами не Германия е куха държава и повече няма да им търпим глупостите. Ние ще сме не мили не драги само не мерси.

16

Анонимен

преди 6 години

Германия за кюрдите и всякаква *** уууууууууууу. Германия за Европа даааааааааа.

15

Иванов

преди 6 години

Откъдето и да се погледне Турция нападна Сирия и избива нейните граждани, а Русия се изтегли от този район и си подви опашката заради Турски поток. За ЕС и САЩ, двуличие, лицемерие и двойни стандарти. Днес е Сирия, утре ще е Ирак, после Гърция и България.

14

OSman

преди 6 години

https://youtube/watch?v=fURgS4WJmgIVIJTE KAK BODIGARDOVE NA ERDOGAN BIYAT KYURDI KOITO PROTESTIRAT PRI VIZITATA MU V AMERIKA :D

13

METAL SS

преди 6 години

Задавали ли сте си въпроса, защо кюрдите са бели а турците не?

12

Анонимен

преди 6 години

още едно доказателство, че човешката цивилизация не е дорасла. вместо да се колонизират планети се водят борби и се унищожава единствената планета, годна за живот... колко трябва да си тъъъп

11

Анонимен

преди 6 години

верно хората са *** и освен да се бият помежду си нищо смислено няма да остане

10

Юнал Джемилов

преди 6 години

До Юнал.педаловЗайко земи си измии зурлата щото смарди на чесан ракия и сланина, йехехехехехе

9

Юнал Джемилов

преди 6 години

Както се вижда даже розовите швабчанца са саобразяват със ТУРЦИЯ!

8

Факт

преди 6 години

Кюрдите решиха да играят собствена игра и ще си платят за това.Щом избраха да са американски мекерета-ще ядат пердах.От друга страна тая война отдалечава Турция от ЕС,което е просто чудесно!Нека продължават в същия дух.Ако успеят да се скарат и със САЩ-по-добре няма накъде!Само се опасявам да не се вразумят и дадат заден ход,хи-хи.

7

HawkTheOttoman

преди 6 години

Крайно време е за федерализация на Турция! Само така ще настъпи мир!

6

Осман

преди 6 години

До 5Абе не спират. Съгласен съм. Днес показаха няколко. Не спират да плачат. И приличат на граждани на Столипиново. Повечето под 18 години. Аскера изглежда страшно. Войниците са с качулки. Високи и едри. Хванали са ги командосите.Онези някакви хлапетии с наболи мустаци.