13

Анонимен

преди 6 години

Садете картофи, няма да ви пипнат. Поне имате късмет, че земята ви не е под блоковете на жилищния комплекс, за разлика от други

12

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

11

Шопландец

преди 6 години

До Анонимен 11....Колежке, не идвай в София и готово. Аз не ти давам акъл кога да си чистиш нужника в задния двор на "бащината" къща, ако изобщо ***, знае кой е той. ЧАО......П.С. фъндъкова е неадекватна. ОСТАВКА

10

Анонимен

преди 6 години

Шопите вместо да протестират и да искат да намажат отново по лесният начин да вземат да обработват нивите. Така са ги запуснали, че даже и за глоба плачат, а не за смяна на предназначението на земята!

9

Анонимен

преди 6 години

В София не обявиха ли грипна епидемия? >Нали при такава обява се забранява събирането на хора на обществени места.

8

Анонимен

преди 6 години

Май забравихте как държавата подари дори терените за построяването им?Защо? Защото изчезнаха парите за завършването на южната дъга на околовръстното?!?!?Къде?И кой довърши този участък? Икеа и Ринг мола финансираха довършването.Уви нека наистина управниците кога говорят бъдат обективни. Нека казват всички факти.Защото страхотната идея да влиза чист въздух в София беше замазана с цел да се довърши едно околовръстно парите за което изчезнаха.Затова нека дадът обяснение как така въздушния коридор минава през такиви голями съоражения и нека обяснят как така разрешиха да се застроят???

7

Анонимен

преди 6 години

Общината да ги остави, като ниви тогава без да сменя предназначението на земята!!!Да ги видим тогава какво ще правят, не ги виждам да са се засилили да ги обработват и подържат, а са длъжни да го правят!

6

Анонимен

преди 6 години

Защо да няма парк м/ у Младост и Горубляне? Тези горублянски жители като не искат да си дават земята като не я използват? Нито я обработват нито строят нещо там. Който не е виждал тия пущинаци, той не знае за какво говоря.

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименОбщината със сигурност ще им плати обезщетения за тези имоти, при това по-добри отколкото биха взели на пазара.===============след това ще им засади парк, и след 2 години ще го опустоши, за да си направят някои БИЗНЕСПАРК.-

4

Анонимен

преди 6 години

Тоя филм сме го гледали.1. "Добрата" държава отчуждава тези имоти и построява "парк".2. Минават се няколко години и "добрата" държава (някои чиновници) решават, че точно там трябва да се строи и се започва едно разпределяне на "баницата" и всеки (от тези чиновници) гледа да вземе по-голямо и по-тлъсто парче от "баницата".3. И после "изведнъж" се оказва, че едни хора са ограбени, а едни други "хора" (чиновници) са забогатели неимоверно.

3

Анонимен

преди 6 години

Общината със сигурност ще им плати обезщетения за тези имоти, при това по-добри отколкото биха взели на пазара.

2

Анонимен

преди 6 години

ГЛЕДАЙ ГИ ПЪК ТИЯ......Е КАК ОБЩИНАТА ДА ИЗГРАДИ ПАРК НА ОБЩИНСКИ ТЕРЕН КАТО ГИ РАЗПРОДАДЕ ЗА СТОТИНКИ НА "СВОИ", ЗА ДА ГИ ЗАСТРОЯТ?!?!

1

Анонимен

преди 6 години

Време е вече да изритаме ГЕРБ.