50

Анонимен

преди 6 години

Време е ГРЕБ да бъдат изритани .

49

гого

преди 6 години

Нуше Нуше що се правиш на ущипана, ти тока за бита може да не вдигнеш но бизнеса ще си калкулира увеличения ток за производство в готовста продукция и кой ще я плаща, народа.Какво ще внесеш евтин хляб от Румъния ли, или колбаси. Да не говорим че бизнеса ще компенсира невъзможността да вдига цената на стоките за износ с това което продава тук в Бг.

48

Шопо

преди 6 години

Е тая като министър на енергетиката не знае ли кой на кого продава ?!!!

47

Никос

преди 6 години

Че то депутати и министри.кметове и др.цените не само на тока но и на нищо друго не ги вълнуват.защото печелят достатъчно за да не обръщат внимание на цените

46

Анонимен

преди 6 години

Не загадка! Просто хвърчите всички в облаците и сте напълно извън реалността! А мислите с частите, които топлят министерските столове!

45

Факт

преди 6 години

Минимум два пъти годишно повишават цената на тока.

44

Анонимен

преди 6 години

Не се правете на луди. Този филм винаги сте го пускали по това време на годината. Говори се за поскъпване на тока до 20% и в крайна сметка по средата на лятото го вдигате с едни 8% тихомълком. Така ще стане и сега!

43

Анонимен

преди 6 години

Въпрос: Абе защо тук пишат повече комунисти? - Отговор: - Ами защото са грамотни, а електоратът на Герб няма компютри. Откъде пари за компютри при толкова много деца?

42

Анонимен

преди 6 години

Ами като е загадка какво се случва в ресора ти, може би няма да е зле да си подадеш оставката.

41

Извънземна

преди 6 години

Втори факт: През 05.2011 в НС около 30% от депутатите са пряко или косвено свързани с фирми за производство на ВЕИ.Трети факт: При проверка се установи, че при фотоволтаиците слънце грее 24 часа. Четвърти:А перките - ветър дуе постоянно, денонощни ураганни ветрове.(БГ получи нобелова награда за цялостно развитие на Вселенната наука.Научният свят бе потресен.)На изхода на Козлудуй има 70 фирми, които оскъпяват цената. Само 5% Козлудуй, участва в сметките ни. А реакаторите пристигнаха?

40

Извънземна

преди 6 години

Ние само можем да гадаем кой се облагодетелства от тази ситуация.Първи факт: През 05.2011г. Трайчо Трайков внася в НС Закон за ВЕИ, благодарение на който се разрешава производство и субсидиране на около 1300 МВ чиста енергия от слънцестърчалки с цени до 700 лв/МВч (70ст. Киловата) и 500 МВ чиста енергия от вятърни генератори с цени от 180лв/МВч (18ст. Киловата) За да се запази средна цена на обществения доставчик от около 14ст за киловат, АЕЦ продава на цена от 28лв/МВч (2,8 ст. Киловат

39

УРААААААААААААААААА

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ НАШИЯТ ЛЮБИМЕЦ ДР. БОЙКО БОРИСОВ...ДА ПРЕБЪДЕ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ НЕГОВОТО СЛАВНО ДЕЛО....Я СЕГА ГО ИЗТРИИТЕ...ОПАСНО Е

38

Петкова,Петкова,

преди 6 години

Цялата Енергетика за теб е загадка!? Загадка е и какво правиш ти там.

37

Оруел

преди 6 години

ОСТАВКА! До сега можеше да е готов Белене, но дойде Килъри и спря всички енергийни проекти. Скоро ще плащаме най-скъпия ток и най-скъпата вода в Европа! Реактори за милиарди са ги завили с найлон на една площадка да може скоро за нищо да сават. национални предатели. Ще построим Белене рано или късно , но един лагер в близост до него от там да гледате строежа !

36

Анонимен

преди 6 години

До БеляНеКато са глупави идеите с руски и китайски инвеститори, откажи се от тях. Искаш Уестингхаус, но за зла врага тя фалира. Направи си АЕЦ със собствени средства и по оригинална българска технология, некадърникооо!

35

Анонимен

преди 6 години

Бизнеса е на Интернет, брат му.

34

Анонимен

преди 6 години

На мен не ми е ясно кой е тоя бизнеса? Къде живее, какво работи, има ли си второ име, или е като доктора и мустака?

33

Уточнение

преди 6 години

В България бизнес няма!

32

Смешник

преди 6 години

Ей като гледам как някви по просто от мене даже с iq под средното. Ама и нагли и крарливи на всичкото отгоре тва най ме дразни във свяка нормална държава политиците за образовани поне а при нас наш *** като се срещно с някакъв европейски лидер нашия прилича на момчето което им е зел стотинките за закуска. Но пък поне боко тиквата владее езици хахах

31

Анонимен

преди 6 години

Джендърската конвенция също е заГАДка? Не искаме третополови, не искаме и ежедневна инфлация!!!