52

Анонимен

преди 6 години

Време е вече да изритаме ГЕРБ.

51

Алов

преди 6 години

Това както и корупцията в Б-я няма да се махне докато се отчитат на пермиера на Народна република БЪЛГАРИЯ, трябва метеж. 10 -нови затвора и всички вътре.

50

Анонимен

преди 6 години

Просто искам да ми звъннат. Аз разбира се ще бъда крайно притеснен и ще отида да предам парите,но с още 2-3 приятелчета. Сигурен съм,че ще стане голяма забава.

49

До 40

преди 6 години

Защо били оставено само. Ами защотот няма кой да го гледа бре.... Аз също бях оставян сам от 2 клас ..... Отивах и се връщах сам от училище. На никой не му минавало през ум да се притеснява..... Оф забравих това беше по времето на лошият "комунизъм".

48

Анонимен

преди 6 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ЧЕ ЗЕМЯТА, ВЪЗДУХА, ВОДАТА, ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ, БОГАТСТВАТА МУ ПРИНАДЛЕЖАТ ! НИКОЙ АКО ЩЕ И 500 ГОДИНИ НАЗАД ДА СЕ ВЪРНЕ. ВСИЧКИ ТЕЗИ БЛАГА СА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. ЗАГРАБВАНЕТО ИМ И ТЯХНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ СИ Е НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТОВА Е ОСНОВАТА НА КАПИТАЛИЗМА. ПРЕСТЪПНОСТТА Е ПРИСЪЩА САМО НА ТОЗИ СТРОЙ ПРОИЗВОДЕН НА РОБСТВОТО И ФЕОДАЛИЗМА

47

Бай Тошо

преди 6 години

Нали искахте капитализъм.Това е неговото лице.... Да газиш всчко и всички в името на парите ...... За капиталиста хората са просто лица за доене.. Дали са тези измамници дали са банкери целта е една и съща .......добруване на 1% за сметка на другите 99%. Такива едно време нямаше ама ако имаше щеше да бъдат чукат камани в Белене дестетки години...

46

чоека

преди 6 години

20 години в затвора и конфискация на недоказано придобито имущество.

45

до 46

преди 6 години

" ЧОВЕК БЕЗ РОДИНА Е ПЕЧАЛЕН ЧУЖДЕНЕЦ " Това го е казал един велик тракиец повел стотици хиляди са свободата си ! Казал го е Спартак на гладиаторите си

44

Българин

преди 6 години

България сега има нужда от българи като Григор Димитров. Едно обикновено момче от Хасково с играта си дава наслада и радост в живота на милиони българи!

43

Жокер

преди 6 години

Хубавото във тези случаи е , че всички пари са хвърлени с добри намерения. Това укрепва вярата ми в безграничното добродушие и простодушие на БГ-народ.

42

до 46

преди 6 години

Сега доволен ли си че страната, родината ти е празна ? Че българите са малцинство и мачкани ? Сега като си в чужбина мили5онер ли стана ? Цъфна та върза. Давайте да я затрием завинаги и да избягаме всички, че по добре е да се робува в чужда страна. ИДИО...

41

OhoBoho

преди 6 години

Bql den da ne vidqt s tiq pari i doktorite da ne mogat da im pomognat

40

Анонимен

преди 6 години

При Тодор Живков България беше концентарционен лагар и хората не можеха да бегат на запад а днес при демокрацията можеме да бегаме на запад.

39

Анонимен

преди 6 години

При Тошо и 3 годишните пеленачета знаеха, че здравеопазването е безплатно и нямаше да дадат стотинките си ей така - 20 стотинки - 4 вафли без ГМО и Е 435! Сега и 100 годишните знаят, и бездомните кучета много добре знаят, че където и да отидеш трябва да си платиш и пак няма да ти обърнат внимание.Затова толкова лесно дават пари! Знаят, че при Тикводемокрацията е така!

38

Демократ

преди 6 години

Преди 89та години при управлението на Тодор Живков под диктата на Москва нямахме тоалента хартия и банани а днес при демокрацията и евроатлантическото партньорство имама тоалетна хартия и банани а пенсионерите фърлят пачки през балконите.

37

бг

преди 6 години

Докато не започнат да бесят телефонните бандити по дърветата няма да се оправим

36

това не е въпроса

преди 6 години

До 427Ами случва се!Ти май не си женен,м!?Въпроса е, дали полиционерите ще хванат тези ***!?По-долно нещо от това,да измамиш малко дете,не мога да си представя!Съвсем сериозно,България има нужда от прочистване в най-прекия смисъл на тази дума!Друг начин няма!

35

ддд

преди 6 години

До 427Защото няма кой да го гледа например? На 8 години е нормално дете да си дойде от училище и да поседи 2-3 часа само. Въпроса е защо не му е обяснено какво е това телефонна измама и как се действа в такива случаи, щом се налага да остава само.

34

учуден

преди 6 години

Въпрос :Защо 8 годишно дете е оставено само в къщи Въпрос:Как това дете е намерило точно 5000 лв,,,не 4500 не 4700... и накуп и как е намерило златото и колко е било то..Как са обяснили на детето намери пари и злато...

33

Burzum

преди 6 години

На ШИШИ това са му джобните... а БАЦЕ даже не държи пари в джоба, да не му го късат ...