159

Анонимен

преди 6 години

Ние си имаме наши закони и досега никой не е бил никои значи си деистват добре защо са ни допълнителни та белким започнеме да се бием аре сиктир

158

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 160Ще те защити ако си *** с рокля, слагаш си червило, грим и ходиш на токчета.Не е задължително да си кърмил, защото според конвенцията, това е "стереотипна роля", която трябва да се "изкорени". Ако жена ти те обладава ще е предимств,о защото ще сте в крак с "нестереотипните роли", на които ще се обучават децата от детските градини.

157

Анонимен

преди 6 години

И 10 конвенции да приемат никой не може да ме спре да не пребия жената и детето като не ме слушат те са мой и ще си правя каквото искам с тях ето даже и бпц е с мен

156

Анонимен

преди 6 години

А мен ме бие жената ще ме защити ли турската конвенция или защитава само лесбииките

155

Анонимен

преди 6 години

Ай стига ве Цвъцко, ти *** ли си, излиза че всяка жена в Бг е обект на дом. насилие.По-добре измислете мерки за озаптяване на ромския си електорат.

154

Транс

преди 6 години

Ще се приеме !!! Няма да стане на вашето ;)

153

Анонимен

преди 6 години

Цачева: "Не е оттеглен законопроектът за ратифициране на Истанбулската конвенция".

152

Анонимен

преди 6 години

Според Цветанов 2 милиона българи се бият по нашите земи(1 млн.жени и срещу тях толкова мъже).От 5 милиона, 2 милиона са в редовен кеч.С тази статистика ще изплашите ислямска държава

151

Металнайзър

преди 6 години

"Какъв красавец - като го гледам ми се иска да кажа само хубави думи за майка му..."АЗ НЯМА ДА СПОМЕНАВАМ МАЙКА МУ. Искам само да ми падне възможност да остана насаме с него за 300секунди. Ще си пусна култовата песен на Емил Димитров "If I had a hammer" Естествено ще и пригласям с чук в ръка.

150

арменския поп

преди 6 години

А Армения дали е приела конвенцията?

149

От съседната статия

преди 6 години

Все пак министър-председателят Бойко Борисов пое ангажимент документът да мине през пленарната зала на парламента до края на българското европредседателство. И как не ви натискат. Пак сте ни прецакали. И не е БСП виновно, а Борисов дето иска да се искара великата работа пред някого навън, а хората тук да ги ядат кучетата. Борисов е готов половината България да са обратни, но той да е велик.

148

44444

преди 6 години

ТОЗИ ПАК ЗАПОЧНА ДА СЕ ЗАЯЖДА С ПРЕЗИДЕНТА ХАЙДЕ СПРИ СЕ СТИГА СТЕ ЗАВИЖДАЛИ МАЛКО СА КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ПРЕЗИДЕНТА И РЕЧТА МУ БЕШЕ ТОЧНА

147

Анонимен

преди 6 години

Цецко, оказва се че и ти си май еднокнижник, като Бойко. Ми земи я прочети бе, па са понапъни и я осмисли и виж какво точно има под похлупака наречен "Не на насилието върху жените". Всички синоди, вероизповедания и целокупния български народ го проумяха, само ГЕРБ си е заровил главата в пясъка, вместо да я посипе с пепел.

146

Анонимен

преди 6 години

А това насилие само чрез тази конвенция ли може да бъде изчистено. Няма ли друг начин или все само отвън може да ни оправят чуждите конвенции и закони.

145

Анонимен

преди 6 години

Яяяяяя, колко му е порастнал носа на Пинокио!

144

Анонимен

преди 6 години

От мама и тати, по хубаво няма.Запомни го тикво и ти пъпеш негов.

143

Анонимен

преди 6 години

Чудесно, значи можем да направим промени в нашето законпдателство и да НЕ ратифицираме тази конвенция.

142

Анонимен

преди 6 години

Спомен имам за АЕЦ как ни натискаха да закрият,за ракетите СС-23 да нарежем, за Южен поток да спрем и сега за тази глупост.Никъде не спечелихме от това.Останахме без оръжие, без АЕЦ и без работни места и годишни печалби от Южен поток.Сега ще останем без деца.Последната година по раждаемост се равнява на годините от втората световна война.

141

Анонимен

преди 6 години

Даваш ли, даваш Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра....Българинът държи на семейството и децата си.Не ми давайте за пример други народи.Ние сме българи.

140

boyko.uzunov

преди 6 години

Какъв красавец - като го гледам ми се иска да кажа само хубави думи за майка му...