22

Анонимен

преди 6 години

Колкото до Великобритания и референдумите - евала. Наистина горди трябва да са, а не да съжаляват, че се махат от разпадащия се ЕС. Ние както винаги се държим за потъващото докато се набалбукаме Едно време за СССР се държахме, че беше незаменим сега за ЕС, че пак незаменим а за себе си кога ще държим? Много е прав президента за парламента! И Нинова също ами да закриват натуриата НС и нови избори. То по-честни ще са пред ЕС като ни е на гости....иначе ще покажем доста от магариите си.

21

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

Кремълските храненици се хвалят един друг...

20

Анонимен

преди 6 години

Е как няма да е доволна Сланиновна, като той е нейна марионетка и работа под нейно давление.

19

Врачанин

преди 6 години

До xy 30 Задължениета на президента е да гледа през прозореца и да се изхожда от време на време. Така беше при всички президенти.

18

Анонимен

преди 6 години

Корнишона е доволен от крилатия банан,сигурно ще вика "бис" :))

17

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 14 Много си прав. Референдумите никога не са довеждали до нещо по добро. Винаги простите са повече от умните. Справка. Обединеното кралство.Трябва да се забранят със закон.

16

Анонимен

преди 6 години

Ко стана? Демонтираха ли властЪ?

15

Анонимен

преди 6 години

Обичам те Миличко!!!

14

Анонимен

преди 6 години

Тя и референдум за конвенцията поискала. Само не стана ясно, преди да положи човек подпис с личните си данни, дали ще отговаря на няколко контролни въпроса, които да гарантират, че я е прочел с разбиране.Помним фарса с масовото разбиране от ядрена енергетика и похарчените народни пари за референдума. Ако всички сме толкова читави, закони нямаше да са ни нужни, но явно не сме.

13

Анонимен

преди 6 години

Корнелка и Румбата са *** дошли в големия град, носят със себе си цялата бездуховност на глухата провинция, а на лицата им е изписано изключително глупаво изражение

12

Анонимен

преди 6 години

Трудно е да се намери генерал в БА по-*** от ББ, обаче другарката корни се справи с търсенето

11

Анонимен

преди 6 години

Какъв отчет *** селско прачко дего тоя гол отчет на тоя шапкар ***

10

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Имам чувството, че в отчетния си доклад до Владимир Владимирович, ген. Решетников няма да остане доволен от изминалата година... - и ще намали субсидията...

9

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Добре би било за нея да прояви и малко критика... - и поне малко да разсея съмненията за взаимообвързаност...

8

Анонимен

преди 6 години

Радев хвали Нинова, тя хвали него, той хвали нея, и така, обаче и двамата не са направили нищичко за родината ми

7

Дедо ви

преди 6 години

Cвинятa майка си хвали пpaceнцата!

6

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Където и да отиде президента само плюе по българските институции. То не беше плюването в САЩ, в Брюксел, в Полша,. Там е работата, че почти никой не обръща внимание на кремльовският агент. Угодничи на дъртата рептила и фертилното джидже!

5

Анонимен

преди 6 години

И Радев и Нинова са от един дол дренки. Това просто е срам за България. Да воюваш със законно избрано правителство е меко казано идиощина. Явно Борисов трябва да обърне другия лист и да ги почне с голямата балтия и да ги приключва .

4

Анонимен

преди 6 години

Зомбитата, които гласувват за БСП трябва да влезнат в учебниците по психиатрия ! Кака Нела - муфтата, както е известна в средите на бизнеса от времето, когато беше зам.министър от правителството на приватизатора Костов и негово острие в изнудването на фирми, сега е шеф на ... партията на 80% по данни на неин съпартийник...

3

xy

преди 6 години

най-важно е какво ще каже решетников и неговите шефове.българския президент по конституция е оторизиран да се занимава с правенето на нищо и от време на време да се изходи по някой въпрос, ей така колкото да не е без нищо.и ако е слуга на русия продажните ни медии и политици го хвалят, ако не е го плюят.