100

Анонимен

преди 6 години

А защо не.Турция е мощна държава.Нормално е силните да печелят.Това не е Б-я.

99

Европа

преди 6 години

А Турция парче свинско не искали.

98

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДокато САЩ си пази парчето торта ще им го нахапят и от югоизток, после и от североизток... А САЩ ще яде ....

97

Анонимен

преди 6 години

Ако Ердоган продължава в същия стил, ще свърши като Саддам и Кадафи, или просто ще го гръмнат. Американците знаят как да действат срещу такива психично болни хора.

96

Анонимен

преди 6 години

Турция ще отхапе от пачето торта, което САЩ си бяха сервирали за себе си.

95

Osman

преди 6 години

Тилърсън днес е помолил Чавушолу: Не искаме да излизаме насреща ви! Дали не го е страх, че ще има много ковчези за самолетите.

94

ERDOGAN PASHA

преди 6 години

ERDOGAN NYAMA STRAH OT NISHTO VIE NE POZNAVATE ERDOGAN TOY E VINAGI E GOTOV DA UMRE ZA RODINATA SI KAKTO 80 MILYONA TURSI ZASTOTO MUSLIMANIN UMIRALI V VOYNATA OTIVA NAPRAVO V RAYA TE TAKA VYARVAT VIE STETE KAKVOTOSI ISKATE HRISTYANITE IM STRAH OT VOYNA TOVA E RAZLIKATA MEJDU MUSLIMANIN I HRISTYANIN A SEGA PRIKAZVAYTESE PAK PRAZNI PRIKAZKI

93

Jitem

преди 6 години

сега да попитам българите да се поставят на мястото на Турция и да създават терористична държава точно под *** ви, как ще реагирате? Няма ли да нападате тези терористи? Турция има правото да влиза и в Сирия и Ирак.. където си иска ще влиза така че аре у лево шматки

92

Osman

преди 6 години

На имаме вяра на САЩ, че ще пази Турция, така ли? Ама кой въоръжи кюрдите? А ИД кой? Сега ли се сетиха да ми предлагат? Турците казваме: Като излезе сабята от калъфа, предложения за разрешаване много! Айде холан, ние може да се защитим. Ексик да ни е, да ни пазите вие американците.

91

PD

преди 6 години

И това също е разлика в мирогледа. Когато Визнтийски наследник, чуе истината от нечия уста, той преценя носителя и. А Истината винаги е, без значение от чия уста излиза. На Изток от Турция, в старите традиции има понятие Божи човек, вид странстваш мъдрец, последно известни като дервиши, носители на Истината. Вече ги няма, поради схващането на Оттомнаския елит от късния период, че истината е там, където има далавера.

90

A..! За тортата ли?

преди 6 години

Имаме си подходяща пословица:"Лакомо д упе кръв се ре!"

89

Анонимен

преди 6 години

Комунизма колкото и лош да е бил си отиде преди 30 години, цяло поколенин, но все комунизма им е в устата. Други извинения няма да имат за всички проблем по света все комунистите, Русия и Путин са виновни. Аз бих също обвинил и Лили Иватова а може би и Югославянката Лепа Брена. Но естествено сегашните управници у нас и америка нямат нищо общо с всичко което става СЕГА.

88

Анонимен

преди 6 години

До PDAskera ma4ka a ti lay k.u4e krastavo

87

PD

преди 6 години

Брех таз Турция и тез кюрди, рози и бонбони, ама само вчера има около 50 арестувани журналисти, публично изявили несъгласие с нахлуването в Сирия. Няма да разберете разликата между белите Хора/ари и Вас, Турците. На Българите не им трябва Султан, който да ни казва какво е Истина. Ние имаме вградени сетива за това. А на Турчина, му трябва господар, на който да служи, и който да го храни. И тази разлика е още от Византийско време.И не мир ви донесе Ердо, а рана, която ще кърви и с Турска кръв.

86

Осман

преди 6 години

Друг известен турски кюрд. Ферхат Гьочер. Родителите му са кюрди. Учители. Той е певец но също така лекар - хирург. Пее защото му харесва. Работата му е лекар. Не е терорист. Всички знаят че е кюрд. Но е един от уважаваните певци в Турция. Не излиза по заведения. Няма го по жълтите медии.

85

Анонимен

преди 6 години

Без офф, Цялата великосръбска доктрина е писана там в Австроунгария, ама не четеш документи, а пропаганда. Близостта на Сърбия и Русия от онзи период е мит. Щото за новите историци, света започва от премълчаваното от комунистическия режим. И истината е задължително обратна, дори и на доказаните факти. А че сърбите винаги са били любимци на запада, нещо все се премълчава. И двойната игра в нашето движение за освобождение. Но стига, темата е друга. Проследи кой дефинира Великосръбската идея и ще

84

Осман

преди 6 години

Давам примери с известни кюрди.Азис Санджар - нобелов лауреат. В Англия го питали в тв.интервю дали е турчин или от малцинствата. Той казал "турчин съм разбира се".И това го разказа самия Санджар по телевизията:" Те даже нeгpите наричат англичани а мен ме питат какъв съм. Що за нахалство? Казах, че съм турчин".

83

Анонимен

преди 6 години

И когато ги размазахме, да обяснявам ли кой ни спря, или не четете история, като дела и документи, а само пропагандни резюмета...Оффффф, ти си тоя дето смяташ, че Австроунгария ни е спряла. Услужливо пропускаш да споменеш кой подкукуроса сърбите.

82

Осман

преди 6 години

Всеки си гледа живота. Въпреки призивите на кюрдската партия кюрдите да излязат по улиците да протестират няма протести. Само коментари по интернет. Преди появата на интернет хората излизаха по улиците. Биеха се полицията. Вече само пишат по интернет. Изливат си яда и на другия ден пак стават рано рано за да изкарат насъщния.

81

Анонимен

преди 6 години

Този пропаднл сайт на варненските мотри вече съвсем си измисля.