37

Oiles

преди 6 години

Aidi, ko stana s molitvite, kolko rabotni chasa, minuti s molitvi sa trudiha neska?! Zaplati imat da zarabotvat...Aidi po-barzo... utre cial den na molitvi za europeiski olimpiiski zaplati na bulgarite!...da imat poveche pari za zlatni pokrivi na carkvite, poveche pari za svesti, za jita, za zlatni i srebarni rokli burki rasa, za trojanska slivova, za manastirsko shushukane, za opelo, za molitvi, za kandila, za tamian, za sindrircheta s krastcheta, za ikonki, za pitki, za sudjuk, za med..

36

Анонимен

преди 6 години

"Отец" Дионисий според мен е гей. Като го чуеш как говори, как се държи.

35

Анонимен

преди 6 години

Дионисий е прав. Какво ще търсят поддръжниците на третополовите в църквата.

34

Джъстиса

преди 6 години

Запада през 90-те години успя и внесе разделение в църквата.Но дотам. Сега удрят на камък. По-точно на канарата Христос.Велик е Божият Син и достойни са тези, които вярват в Него.Амин.

33

Анонимен

преди 6 години

26, документ за самоличност в република България се получава след навършване на 14 годишна възраст. Какво ще се оформят на 16-18 години? Така един живот няма да им стигне да се осъзнаят.

32

до 28

преди 6 години

Я ми кажи къде в конвенцията се споменава "***" и трети пол ?Вчера си направих труда да я прочета и подобни неща не видях, ако съм пропуснал поправи ме. Но да се изказваш за текст който не си прочел е тъпичко.Толкова ли не можа един човек да излезе по телевизията и да каже:" против съм заради точка еди коя си..."

31

Анонимен

преди 6 години

Православната, католическата и мюсюлманската религии се обявиха против конвенцията. Само юдеите "странно" мълчат.

30

Анонимен

преди 6 години

До НормаленПрозД си ! Сам си противоречиш. Има хора, които не са имали привилегията да се родят нормални. Това е факт ! ...И хомофобите, като теб са зли поради непризнатия им стремеж да акат навътре... и не си нормален..

29

Анонимен

преди 6 години

Дъртите *** взеха да се измятат, гиди булки дългобради!

28

Анонимен

преди 6 години

"Гербавите не ги мислете, те посещават само джамията."И синагогата.

27

Анонимен

преди 6 години

По-долу чета, че е нормално да има пол "***", което ме отвращава. Децата ще гледат хомо, лесби и други подобни от ранна детска възраст и какво ще стане - ще копират. Тоест нормални индивиди ще бъдат заразени от чуждо влияние на болни хора. Това е престъпно, все едно да те инжектират със зараза.

26

Нормален

преди 6 години

Половете са само 2, моите поздравления за смелата позиция на архимандрит Дионисий. Всички които не смятат, че попадат в двете групи имат психически, душевни разстройства и т.н., което си е заболяване. Да потърсят помощ, а не да налагат частните случаи като стандарт и да мътят главите на децата.

25

Анонимен

преди 6 години

Конвенция що е-военен съюз ли е,щот има и Конвенция кат военен съюз чрез договор,та къде е защитата на мъжете от насилия и пребивания не само над жените независимо от някакъв си трети пол,който пък бил някак си смесен-трети мъжко-женски с незнайно за деца,а децата до 14-16 год, са деца по подразбиране след коет се оформят очертано кат пол и 18 годишни получават лични документи с данните си проверени,та в тази някаква Конвенция къде е защита на мъжете по природа насилствено избити от некои си там

24

Ибрик Боко Ага

преди 6 години

"че Министерският съвет, който е гласувал Истанбулската конвенция, би следвало да има забрана да посещава храмовете на Българската православна църква."Гербавите не ги мислете, те посещават само джамията.

23

Оруел

преди 6 години

Нормално, далаверата тряя да върви, Нойко се е разсърдил, ще им спре кранчето. Отчето изрази позицията на по голямата част от българския народ. Вън от храмовете на това продажно правителство начело с Бойко Борисов!

22

Анонимен

преди 6 години

До ВЪПРОСОтговарям ти с въпрос ?! Младежи и девойки, които си блъскат телата с всевъзможни химически субстанции за да променят и премодулират първични и вторични полови балези, от кой пол са ? ... Отричането на очевидното не решава проблема. Третополовите си имат тв-канал- Планета. Въобще кючек-маниаците хомосапиенс ли са ?

21

ivailo

преди 6 години

Архимандрит Дионисий заяви като лично мнение , че не трябва да се допускат до храмовете и да бъдат отлъчени от Църквата подкрепящите Истанбулската конвенция ! За момента това е крайна позиция и трябва да се даде шанс на заблудените да се поправят. А тия които упорито ще продължат да воюват с Бог и християните сами ще се отлъчат от Църквата, и ще погубят душите си.

20

ВЪПРОС

преди 6 години

На въпрос какви деца имате???Какво ще отговаряте???- имам едно момиче, едно момче и едното е ***!!!

19

Анонимен

преди 6 години

Този г-н Дионисий ,*** нещо много се фризирал така едно бамбашка,пък и приказва нестандартно . Тези синоди и прочие си седят на топло и се дърлят помежду си и Никаква роля и функция в обществото .Да тръгват по села и паланки ,по училища и домове да проповядват и да обединяват Христяните !

18

Незнаещ

преди 6 години

Какви са и колко на брой са тези ***?