15

ЧОВЕК

преди 6 години

НЯМА ДРУГА СТРАНА В СВЕТА, КЪДЕТО ТОЛЕРИРАТ ТЪПИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. ХАЙДЕ, СТИГА ЖЕЧЕ.

14

Анонимен

преди 6 години

По-малко пари за училището на родителя.

13

българина

преди 6 години

Ци аните са дошли от индия от 4 та най долна каста шудра, в превод недосегаемите, което дефакто е неинтегрируемите. Изгонили са ги от там точнонза това, което цяла европа знаем, безделници и бандити, които не стават за нищо освен за тор.. А ние ще харчим пари да произвеждаме още този нискокачествен тор

12

zeus

преди 6 години

Недосегаемите имат куп привилегии, но нито едно задължение, още колко ще търпим това?

11

В това време ни осве

преди 6 години

как от 1-ви ноември тази година гражданЯ и администрация вече ще си хортуват само и единствено по имейла. Вярно, че в някои държави (визирам Дания) тази практика вече е факт и "няма не искам, няма недей" - всички граждани са задължени, има отложено изпълнение до 3 години само за най-възрастните. Друг въпрос е, че изцяло тя се осигурява и поддържа от държавата, а и за датчаните не е проблем да си купят РС.И тъй като съм нашенче, подозирам как идеята е само предтекст за поредна врътка с едни пари

10

Анонимен

преди 6 години

Държавата не мотивира учителите да работят а да си сменят професията. Или въобще ще откажат хората да учат за учители. За такава работа и 1000 лева е малко!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Още подарени пари за австралопитеците!

8

смг

преди 6 години

А, пък в СМГ СТАТИСТИКАТА показва, че са приети следните ученици през последните 10 год.67.6% ученици плащали за частни уроци в СМГ2.40% ученици, които един или двма родители са учители20.0% ученици плащали за частни уроци на учители, които преподават в СМГ, 10.0% ученици плащали за частни уроци на учители , които има приятели-учители, работещи в СМГ.

7

Сериозно

преди 6 години

WTF...?!?!!?

6

Анонимен

преди 6 години

"Така държавата мотивира преподавателите да работят" - Или пък мотивира да се създават повече необразовани родители!

5

Анонимен

преди 6 години

Ами то в бъдеще само такива ще има в училище,стига сте ги стимулирали вече де!! Заради вас управляващите няма да остане персонал да работи в училищата и детските градини. Не стига че заплатите малки ама и с такива да работиш. Никой няма да иска

4

Анонимен

преди 6 години

Даже предлагам, ако "родителя" е и безработен и никога през живота си не е свършил за 5ст. работа, да позлатяват училището.Баси тъпите ***.оти!

3

Анонимен

преди 6 години

Ако необразованият родител работи, нека в извънработното си време да отработи сумата, която ще струва допълнителната работа на педагозите с неговите деца!Стига вече дундуркане, глезене и толериране на безотговорни хитреци!

2

По-ефикасно решение

преди 6 години

Вместо да се къса от бюджета награда за това, че някой някога е решил да не ходи на училище, но после е създал бол деца, не е ли по-справедливо първо да изчислим колко ще струва допълнителната работа с децата на такъв герой, а после законът да принуди този герой да плати от джоба си тези допълнителни разходи?В повечето случаи необразованите родители предпочитат да не работят и разчитат на детски надбавки и помощи. ДА ГИ НАКАРАМЕ ДА РАБОТЯТ, а не вечно да лежат на гърба на данъкоплатеца!

1

Офтца

преди 6 години

:))))))бееееее