92

Eлкa Вacилева

преди 6 години

Турция е превзета от ПКК. Ердоган е арестуван. Абдуллах Йоджалан прави изявление по CNN TURK която вече е преименувана на CNN KURD. Всичко е вярно. Аз също.

91

Анонимен

преди 6 години

Османците подготвят тила си.Както преди шест века.Историята се повтаря,докато не се извлече поука.

90

Анонимен

преди 6 години

Когато атовете се ритат , реват магаретата т.е. Ердоган , използват го и Русия и САЩ и накрая леле , какво стана !!!.Освен американски рев друг за сега не се чува. Аааа и твоя ;)

89

ангел

преди 6 години

Когато атовете се ритат , реват магаретата т.е. Ердоган , използват го и Русия и САЩ и накрая леле , какво стана !!!

88

Анонимен

преди 6 години

"Същевременно агресията на Турция ускорява новата геополитическа подялба в региона в ущърб на Русия и на Иран"Точно обратното. Докато Турция използва подкрепяните от нея групировки за войната с кюрдите, позициите на тези групировки се отслабват и позволява на сирийската армия да завзема нови територии в провинция Идлиб. Просто и ясно. Не знам какви глупости отново се пишат, но явно си нямате никаква идея за ситуацията в тази страна...

87

Анонимен

преди 6 години

Сега оня су34 ще се появи.Той сулюка си чете и пише под различни никове трoла. Сега му е доста гадничко, но да свиква.

86

Турчина

преди 6 години

До 94 Малее, девиците се протриха. Още 214 смели кюрдски тероряги са им изпратили до обед....---------------Сега оня су34 ще се появи да обяснява как турската армия е разгромена в Сирия с 1000 убити войници и 50 свалени самолета от смелите кюрди...

85

MSM

преди 6 години

До Анонимен-Vie pkk to ne mojahte da go svirsite 40 god do damask steli da stignat s taya ostaryala tehnika ot vremeto na koreyskata voyna li si stane taya rabota.Hayde na levu

84

Анонимен

преди 6 години

Само се надявам в цялата тази какафония, която устрои Ердоган да има по- малко цивилни и кюрдски жертви. .Бъди рахат, в тези територии кюрдите са не повече от 5%.Аз се надявам 100% от терористите да бъдат екзекутирани. За сега бройката им надхвърля 500. Дано до довечера да очистят над 1000!!!

83

Анонимен

преди 6 години

Те не са ви виновни за турския идио.тизъм..А за твоя кой е виновен?

82

Анонимен

преди 6 години

Малее, девиците се протриха. Още 214 смели кюрдски тероряги са им изпратили до обед....

81

Анонимен

преди 6 години

Ердо така е така е пуснал аскера, що не карат до Дамаск?И войната ще свърши за една седмица...хи хи хи

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 78С американците няма как да се "запукат" - споко!Макар че много ви се иска.Американците узряха, че няма смисъл да се занмават с марксистките плъхове кюрди.

79

Ястреб Османлията

преди 6 години

Статията е много точна! Турският аскер бяга презглава обратно към Анкара, докато терористите на ЙПГ ги гонят като лъвове! До 3 дена ще основат кюрдистан в Турция и на четвъртия българия ще превземе Истанбул, от небесата ще валят луканки и реките ще тече бира и ракия! Хайде сега отидете да играете навънка!

78

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите са превзели Одрин. Наближават към България.

77

Анонимен

преди 6 години

Както се вижда на снимката ***/2rzWAeyАмериканските партьори на кюрдите убиват и раняват цивилни. На снимката е дете. Но кюрдите го представят като резултат от турската операция. Понеже са доста глупави кюрдските "хакери" правят лъжлива пропаганда чрез снимки от Гугъл но пък една снимка можеш да си я изтеглиш и после да я качиш в Гугъл и излиза цялата информация за нея.

76

Анонимен

преди 6 години

Kyurdskite teroristi sa stignali na 5 km. Ot ankara vseki moment se ocakva da prevzemat ankara. Hayde radvayte se :))) 42 evreina pritejavat po vece pari ot 3,5 miliarda hora i lyubimite vi teroristi se biyat za tiya 42 ma evreyski vampiri

75

Анонимен

преди 6 години

Кюрдите ще отидат курбан на руслямския съюз.Турция ще си вземе каквото иска от сирия и ирак, така както го направиха в кипър. След това ще тръгнат и на балканите. Турците винаги са били усърдни в клането на цивилно население. То целия им манталитет е като на башибозук.

74

Анонимен

преди 6 години

Като ги чета се чудя защо пиша заедно с турски ***.Те тотално загубиха тоя "криг", изложиха се и като дипломати и като военни, Ердо може да съперничи само на Баце по т.потия, те ще изкарат, че Турция е победила. Айде продължавайте да се фукате. Само се надявам в цялата тази какафония, която устрои Ердоган да има по- малко цивилни и кюрдски жертви. Те не са ви виновни за турския идио.тизъм.

73

Анонимен

преди 6 години

Няма външнополитическо мероприятие на Ердоган, което да е успешно до сега. .Напротив, досега няма провал.