27

Анонимен

преди 6 години

До В БЪЛГАРИЯ Е ДОБРЕПълни глупости, произведени от кремълска лека женичка.

26

В БЪЛГАРИЯ Е ДОБРЕ

преди 6 години

В Америка отдавна в училищата има металдетектори за оръжие на входа на училището и за да влезеш в "елитен" клуб трябва да се докажеш унизявайки по-слабите и беззащитните. Значи сме на път "да ги стигнем американците" или поне де движим в "правилната" посока поне по този показател - насилие в училищата. Жчакваме "Американско" бъдеще от новото поколение.

25

Анонимен

преди 6 години

Днешния родител е напълно абдикирал относно възпитанието на децата си, той смята че е това е работа на друг или въобще не му дреме, защото нека си го кажем направо мързи го, ама много го мързи да се занимава с децата си. Друго си е да се излегнеш пред телевизора, да боцкаш от салатата, да попийваш ракия и да изпускаш доволно газове, докато гледаш турския сериал или биг брадър - дето се вика няма време и за децата.

24

До 19

преди 6 години

Без агресия човек са превръща в безполезно досадно мекотело - помисли малко върху това. Относно децата, те винаги са били и ще бъдат агресивни, въпроса е че никой не ги възпитава къде са границите, а за да поставиш тези граници трябва да се твърд, ако трябва ще удариш един два шамара на детето си, но то трябва да разбере, къде е границата!

23

11

преди 6 години

Без законието е виновно. А кой е виновен за него? деПУТатите... Ние преживяваме последните 20 години...

22

Анонимен

преди 6 години

Да политиците са виновни за лошото възпитание на вашите деца, едно време само политиците са отглеждали децата на хората и от време на време корумпирани магистрати. Сериозно спрете най-сетне нета в лудниците!

21

Анонимен

преди 6 години

До родителВиновна е цялата политическа пасмина и корумпираният съд !!*** и да подмениш с "нова", системата като е същата - ще бъде същото

20

Анонимен

преди 6 години

Една от първите писмености е финикийкската. На глинена плочка е изписано : От днешната младеж нищо не става .

19

До 10

преди 6 години

Ти капиталист ли си ?Имаш ли деца? Или самият ти си още дете?Расте поколение в ПЪЛНА СЛОБОДИЯ.С фалшива самооценка и агресивна настоеност.Вижте форумите -90% са млади и малки хора а нихилизма и агресията е в почти всеки пост.

18

Членска карта №7

преди 6 години

До 2Господ когато ти е давал фалос или ***, едва ли ти е гледал колко пари носиш в джоба си. Как се завъдехте такива егоистични, безмозъчни твари!

17

Анонимен

преди 6 години

До ...други да им ги гледат и контролират ...... за да ги превърнат в бели роби, нали !

16

Членска карта №7

преди 6 години

Как кой - Путин, то се знае! А, да не забравяме и злите руски хакери!

15

...

преди 6 години

Значи когато не става с говорене то винаги ама винаги е ставало с дървения господ! Защото е ясно, че на едно 8-10 годишно дете няма как да му говориш и да очакваш да те разбере като на възрастен! Отделно, че родителите на такива деца отдавна не могат да се нарекат родители! Те просто са довели на бял свят едно друго човешко същество и толкоз! Нещо като индианците по тия земи те правят същото довеждат деца на белия свят и после други да им ги гледат и контролират!

14

Анонимен

преди 6 години

Абе и навремето се биехме, ама сега хлапетата съвсем полудяха. И мисля, че затова политиката има голяма вина. Трябват повече условия за младежите и образование, а не само да си тъпчат главите с чалги, тъппи филми и дроги.

13

До 8 -Родител

преди 6 години

Не ,,родителю"/явно не си/ не прехвърляй проблема от болната глава на здравата.Първите седем са най важни/теб явно са те изпуснали/Ако насърчаваш агресията на детето си в дома си,никоя институция не може да го спаси.Само с таблети и интернети няма как да си възпиташ отрока.Ама и ти ако си от същото,,тесто" положението е неспасяемо.Вината се търси винаги навън и никога у себе си в днешно време.

12

Анонимен

преди 6 години

До :):)онзи с 80 % ще излезе май прав...оня с 80% е един от най-върлите капиталисти

11

:):)

преди 6 години

беднотия и оскотяващ народ, заливан от тотална бързо смилаема простотия, сърдят се много, но онзи с 80 % ще излезе май прав...

10

Кой е виновен?

преди 6 години

Една дума: КАПИТАЛИЗМА!

9

Шамаренко

преди 6 години

Родителите оцеляват ден след ден.Така живее тук човек обикновен.Децата станали са агресивни ?Туй е реалността ни депресивна.

8

родител

преди 6 години

Виновна е цялата политическа пасмина и корумпираният съд !!