139

до 145

преди 6 години

Далеч не съм най-образованият, но съм много онбразован. Тук е пълно със ***, неграмотни и бедни духом. Аз поне мога да се аргументирам, не да сипя помия просто е така за спорта. Кво викаш, яко е да си в Барса, нищо че чистиш *** или сменяш памперси на баби? Важното е, че си европеец! Положението в България наистина не е розово, но за МЛАДИТЕ хора има безброй възможности, стиога да не ги мързи и да се напънат малко. Успели познати от тоя тип бол.

138

Анонимен

преди 6 години

До АНОНИМЕН 81Ти не си ли разбрал, че не можеш нищо да оправиш?

137

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 141Необразованите *** са неграмотни, не умеят да пишат, да изразяват мнение и пр. Не боравят с лаптоп, не разбират от социални мрежи и не четат тук. Така че не се въвеждай сам в заблуждение, че ти си най- умният и образован във форума и че ти си правилно мислещият.В Бг положението е много зле и твоите приятели няма да се върнат скоро тук.

136

Анонимен

преди 6 години

DAAAMMM AZ IBACE TIKVUN IMAME SREDNO PO 5 MULQRDA DOLARA KAK DA NE SME BOGATI A?

135

Lolyp

преди 6 години

Fakenews....naprimer mediatorite ot nesdbg...kolko garaja sredno imat na glava mediator....daje sa si predstavim, che vseki ot tesi hora ima po 7-8 glavi....o,1....o,3....o,4...o, 5...?!... :-)

134

образно казано :

преди 6 години

Аз ям зеле, шефа яде свинско. Статистически погледнато двамата ядем свинско със зеле ...

133

Анонимен

преди 6 години

Имам образовани приятели, седят по чужбина, защото за момента им е по-добре. Искат обаче да се врънат, не са супер щастливи там. Прави ми впечатление, че тези които плюят неистово по България, са ниско образовани, работят мърлява работа и понеже са в Бареселона не в Пловдив придобиват една нереалистична оценка за себе си. Не познавам никой образован човек да излива таква помmiя по България, каквато ***, дето вече са в Европа не на село.

132

Анонимен

преди 6 години

Как не им омръзна да пишат само глупости.

131

хм

преди 6 години

До До хмСпри с лъжите бе... с 200-250 евро щял да изхрани 3-*** души. Хайде да смятаме - 3 души по 30 дни са ти 90. Или около 2-2,5 евро на ден на човек. Хайде не на мене тия. А какво говориме за дрехи, обувки, ток, вода... Защото и във видинско къщите са по 10-15 хиляди лева и хората живеят с 300евро на месец... Ама нали е Валенсия... друго си е да си продажник

130

Анонимен

преди 6 години

Висок среден, но нисък медианен. Тоест голяма част от населението има мизерни доходи.

129

94783

преди 6 години

До всички мрънкачи:Колкото по-ниска е на някой заплатата - толкова по-лесно му е да започне бизнес. Защото летвата която трябва да достигне е свалена ниско. От там нагоре всичко е плюс.Но не мислете, че е бизнеса е лесна работа. Мислите си, че сте нещо различно от африканците или индииците, но когато сам изкарваш парите си трябва да го докажеш с дела. Защото тези хора също имат амбиции, също се трудят и са пряка конкуренция почти на всеки бизнес.

128

Смях в залата

преди 6 години

До 53947Не говоря, за това че, ако се сравним и с Пакистан, трябва да сме на седмото небе от щастие (толкова е висока бедността). Това е ясно, че има по-зле от нас, но защо и трябва да се сравняваме с дъното!?Имам предвид, че когато се прават извадкови изчисления има голяма разлика в доходите...един са мнооого ниски, спрямо други и средната стойност не е точна.

127

стефчо

преди 6 години

Хубаво е Бг ,но само за шепата мафиоти и техните семейства. За нас всеки нов ден е нов ад,и така ще е докато не зиграе сопата и зафучат куршуми по улиците!

126

Анонимен

преди 6 години

Е то ако се сравняваме с африка, дохода даже е много висок, но ако се сравнява с Европа дохода ни е нисък дори и за повечето страни от източна Европа

125

До хм

преди 6 години

В гр.Аликанте( Валенсия) има жилища и по 10хил.?, а с 200-250?/мес се изхранва 3 членно семейство

124

53947

преди 6 години

До Смях в залатаКолко според теб е заплатата на мед сеста в Кения и колко хора живеят там? Хубаво е хората да се стремят към най-доброто, но да не забравяме от къде сме тръгнали и какво сме постигнали. И все пак да сме и малко благодарни за това което имаме ...

123

Анонимен

преди 6 години

Такива статистики са като за първа страница на "Работническо Дело".Че голяма част от света работят за по проция ориз, го знаем. Въпросът е защо в развитият свят сме на последно място.

122

Смях в залата

преди 6 години

Казано средно статистически...база: IT специалист със заплата 2500лв. и медицинска сестра в болница със заплата 450лв. = средна стойност: 1475лв. (средна заплата). Ха ха ха ха....извадете си сами заключениията. 50% от населението на България е под прага на бедността...изчисленията и сметките са криви!

121

Анонимен

преди 6 години

Потрошиха ми колата. Ремонтираха я изхарчих едни пари и това доведе до икономически растеж на държавата.След това не го декларирах в полицията както мойте съседи защото разбрахме че е загуба на време. Ето сигурна и просперираща държава

120

До 126

преди 6 години

В грешка си, наеми има и за 150-250? в провинцията, и обикновено се прибират в Бг с тази пенсия