18

Анонимен

преди 6 години

Сталин е грузинец, Хрушчов е украинец. Какво са виновни руснаците?

17

Сталин

преди 6 години

Фактите са следните - Сталин поема управлението на най-разрушената и гладна страна в Европа, която е в непрестанна война от 1914 до 1921г. Под ръководството му, тази страна става развита индустриална държава и побеждава в най-кървавата и тежка война - ВСВ. През 50-те години, или само десетина години след тази война СССР е първа или втора (спори се) световна икономика. Сталин довежда Русия от ралото до комбайна, от тачанката до атомната бомба и космоса. В историята няма аналог такъв ръст.

16

муспи

преди 6 години

Англия и САЩ - т.е. евреите, са планирали България да изчезне като дължава, територията й разпределена между кумшиите й, а българите избити. Сталин спира това един вид в суматохата - войната е в ход и Съв.Съюз влеза във вражеска страна, няма съюзниците да се бият! После връща половината Добруджа и половината Македония - Румъния и Югославия са соц. страни и не иска да си създава от самото начало проблеми.

15

Анонимен

преди 6 години

И аз се дразня, че има толкова много филми за Хитлер!А до 1941 е воювал рамо до рамо с генералисимуса.

14

Сталин

преди 6 години

До SpaceXНе приписвай собствената си психопатия на Сталин, исторически неграмотно човече. Наистина има гладни години в СССР след Гражданската война. Те се дължат на това, че се изнася зърното за да се финансира индустриализацията, а след това две поредни години реколтата е много слаба, а Запада отказва на СССР да им продаде жито, въпреки, че те плащат със злато. Не само украинци умират, а виновниците основно са в "цивилизованите" западни страни.

13

Анонимен

преди 6 години

Този грузинец Сталин е велик човек. Няма на света, който да е избил повече ва.тенки от него. Дори Хитлер трябва още много боб да яде докато стигне Йосиф русоубиеца.

12

Анонимен

преди 6 години

Още един Сталин им трябва на руснаците и ще изчезнат завинаги. Тоя путин нищо не струва. Трябва як бой и куршуми да свистят, защото пиянките само от това разбират завалиите.

11

SpaceX

преди 6 години

10 Никакви милиони по време на Сталинските чистки през 30-те , никакви милиони по време на Голодомора с който Сталин е искал да вразуми украинците и да ги вкара насила в колхозите . Защото не знам дали знаеш но в Украйна крепостничеството е имало *** по слабо приложение и украинките селяни са били собственици на земята си докато руските селяни дори и след отмяната на крепостничеството не стават собственици а само стопани един вид арендатори за това по лесно приемат колективизацията за разлика

10

Е как иначе!

преди 6 години

Филмът е порнографски поглед на англичаните към историята. Същото щеше да бъде и ако руснаците пуснат филм "Кралицата ***"...

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен6 пише за реални неща, а Вие за глупости. Не разбирам какъв е мотивът Ви да пропагандирате. За пари ли го правите или по убеждение. Ако е по убеждение поставяте под съмнение интелекта си, господине!

8

bolbov

преди 6 години

Сталин спасява от унищожение неарийските не расови народи.Не само това той така им натривка носа,че до края на Света този Човек ще никак ера омразата на свръхчовеци те.

7

Анонимен

преди 6 години

Понеже Сталин убил над 20 милиона руснаци, затова днес рейтингът му е по-висок от този на Путин. Моето малко социологическо изследване сред 20- тина руснаци с които в различен период съм общувал, показват следната картинка - във семейството на всеки от тях има поне един загинал през ВСВ и нито един загинал от сталинските репресии. Един спомена, че баба му разказала, че по-нова време изчезнал съседа им. А на друг семейството е преселено по това време, казаци са били. Никакви милиони.

6

SpaceX

преди 6 години

20 милиона са жертвите от ВСВ и всяко руско семейство е дало жертви.----------------------------8 Отдавна не са 20 млн , руската историография вече признава за 30 а много автори стигат в изследванията си и до 38 млн . И не е всяко руско семействоа всяко СЪВЕТСКО семейство , белоруско украинско руско и так дале Въпрос : Знаете ли защо в същност се случва трагедията с Ленинградд . така наречената БЛОКАДА не е била изобщо блокада . Просто такова е било решението на Сталин , ленинградчани да ост

5

Анонимен

преди 6 години

6 стига глупости бе и бъди спокоен достатъчно филми излизат за Щатите

4

Анонимен

преди 6 години

Ха ха - ЦЕНЗУРАИнтересно ми е ако Русия направи една вулгарна, черна сатира за Чърчил дали в Британия ще я разпространят по кината?И когато пишете, че Сталин убил милиони, ни най-малко ли не ви притеснява, че това не е нищо друго освен десетилетен фейк? 20-30...60 милиона според Солженицин е убил Сталин... какъв д.бил трябва да си за да повярваш? 20 милиона са жертвите от ВСВ и всяко руско семейство е дало жертви. Питайте дали във всяко руско семейство има жертви на Сталин.

3

Пропаганда

преди 6 години

Пишете за настоящето, за крахът на САЩ, за безсилието им, за финансовия им колбас, за подкрепата на тероризма... Стига глупости, какъв Сталин? Това е храна за наивници.

2

Анонимен

преди 6 години

Сталин спаси СВЕТА от ФАШИЗМА. Би трябвало всички да го обявят за световен герой, нещо като Прометей, който е донесъл огъня на хората. В момента фашизма се възражда под формата на феминизъм и ни трябва някой като Сталин за да може да ги спре.

1

муспи

преди 6 години

Сталин беше убит от евреите, едва ли в английски филм ще има и намек по този факт. Нещо повече - англичаните са лакеи пред които постсталинистите са аматьори. Само да си спомним какво лакейство въртя пред евреите Чърчил, така че ако искат да правят нещо в тази насока, да си направят един филм - Англия във войната и след нея!