77

Анонимен

преди 6 години

Тия *** няма ли да престанат. Само се карат и топят един друг, личните проблеми да си ги оправят в свободното си време. Няма ли някой да седне и да свърши работата за която НИЕ им плащаме ????

76

ариФметниката

преди 6 години

1 +1 = 2 един пол плюс един пол- два пола1 + 2 = 3 един плюс два пак два полаот къде трети пол, не е ли редно да е пол и половина + пол и половина да стане трети пол

75

пол номер три

преди 6 години

Нинова да вади и туря декюментите за куропциятъ и да ги ритат тиквите една подир една кам зандана на третия пол

74

Анонимен

преди 6 години

Хайде да не слагаме на един кантар Жана Дарк и един от тримата култови герои на Доньо Донев.

73

Анита Мейзер

преди 6 години

Ко са смеити ве?С Корната в Сливенския ше ги праим сами да си говорат.Тя е огън жена.

72

Авицена

преди 6 години

Тоя дето открива кене.и ли?

71

Авицена

преди 6 години

Тоя дето открива *** ли?

70

111

преди 6 години

Жалко, че в България не се извърши лустрация. Хора като комунистите Б. Борисов, Ц. Цачева, Ц. Цветанов, М. Стоянова и много други знайни и незнайни другари нямаше да тровят политическия ни живот. Няма нещо по долно от пребоядисан комунист. Той мрази и чужди и свои, защото е издигнал себе си на пиедестал и се държи нагло и просташки с всички , тъй като той не е в състояние да мисли.

69

Визионер

преди 6 години

Не знам как изглежда един истински политик , но като гледам и слушам другарката Нинова, мога да я сравня само с ниско интелигентха силиконка. Днес доказа,че дори силиконка може да употреби по-смислени изречения. Всичко казано от нея беше като в добре познатите ни комунистически лозунги .Кофти,оставихме назад заветите на Ленин,другарко Нинова!

68

Анонимен

преди 6 години

До Vinitu 67Наистина народа се събуди и изрита от власта бандитите от БКП-БСП .

67

Отговор

преди 6 години

До изнервенКръгла маса на помирението. Може би на спасението.

66

Правопис

преди 6 години

До АнонименЪ и А са различни букви и звуци, ако не знаеш...

65

изнервен

преди 6 години

До Vinitu. Добре де, а кои да дойдат? Ама бъди сериозен и отговорен - тази и тази партия, тази и тази личност. А просто с поредния изтъркан и глу.пав лозунг.

64

Бай Хей

преди 6 години

Тошко, тошко, Борисов не е страхливец, а разумен човек, който не иска да слуша глу.постите на бесепарите. Изтърканите постелки от вестниците и смешните данни от социологически проучвания не могат да бъдат сериозен аргумент за този вот, а са подигравка, и правилно премиерът не иска да участва в този жалък пасквил.

63

Vinitu

преди 6 години

Не могат вече бандити да ни управляват .Народе робски събуди се ........

62

Анонимен

преди 6 години

До zgХа ха ха, имала била политически нюх.Никакъв нюх няма тази. Когато не изпълнява команди, тя действа като обикновена селска хитруша, затова се обяви срещу тази конвенция в момента - вижда как кипи негодуванието на българите.Но ние помним телевизионните репортажи за посещенията на представители на гей-клубовете на "Позитано"20.

61

Анонимен

преди 6 години

Един пат с тоя да сам сагласен направо я опана

60

Коментатор

преди 6 години

Това ВеЦе като заговори се размирисва като от тоалетна. А думите му не се разбират, на какъв език ми плещи...

59

game1

преди 6 години

Браво Валерка - президент!!!Сложия я на масата мръсната комундела, дето не признава жертвите от комунизма!!!Другите дето плюят - пенсионери или с пенсионерски мозък!!

58

Анонимен

преди 6 години

Наистина Нинова унищожава БСП със своята злоба към всички , които не са съгласни с нейните комични теории. Тя беше от СДС , а сега първа БСП-арка . Това някак си прилича на Анита Мейзър .