14

Анонимен

преди 6 години

Ама не е само у нас бе Цецке!! Тук си имаме най-хубавата корупция

13

Анонимен

преди 6 години

Корупцията се генерира винаги от управляващите, защото именно те държат лостовете на властта и влиянието.Българския народ така и не получи отговор за откраднатите 2 млрд от санирането, за Кумовата рода на Делянчо в Хасково, нито пък за 4-те тона Суджук за Главния.Но ГЕРБ си купиха Патреотите и сега не може никой да ги мръдне от властта.А пък въпросните Патреоти излъгаха избирателите си, че ще се борят с ГЕРБ и именно за това сега са в Правителството. С помощта на наивните си избиратели.

12

е

преди 6 години

Цецката е символ на партийна секретарщина и папагалщина. Каквото и да каже то няма шанс да прозвучи убедително.

11

Анонимен

преди 6 години

Слушайте Мамата на нацията. Нали Бащицата ви я инсталира за Министър на правосъдието.Така де, и двамата са полуграмотни и си правят взаимно перде.Нали ако е някой грамотен ще лъсне цялата истина за неграмотниците в ГЕРБ,които обаче трети мандат крадат България и я превърнаха в Корупционно блато.

10

АНТИ

преди 6 години

Здравейте горди европейци.Как оцелявате ли във вълчето време ?!Няма страшно, лошото предстои !Който оцелее, на късмет оцелява.А оядени Гербери ще се хилят доволно от тв екраните.

9

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Редовния номер от селски вечеринки на ГРОБ.Абе може и ние да сме корумпирани, ама то не сме само ние.Ама с тоя *** матеирал май ще управялват още десетина мандата.

7

Жокер

преди 6 години

1.Има ли корупция в БГ - ИМА.2. Ама колкото и в Еропа - ДОБРЕ.3. Кой "вирее" най добре в българската корупционна среда - правителствата на Бате Ви Боко, 11 пъти избиран - ДОКАЗАНО.

6

Burzum

преди 6 години

Забравих да ви се похваля.Днес си поръчах хубав китайски вибратор със слънчеви батерии.Много съм доволен.

5

Анонимен

преди 6 години

Цецка Мамата, бивша партийна секретарка, с фалшива диплома по право, унижена от народа на изборите за президент, унижена и от Суджук ефенди, но за да остане във властта, преглътна всичко и се намърда като министър. Достойнство няма, чест няма, интелект няма, нищо няма, но послушница и изпълнителка, нищо повече!!

4

Анонимен

преди 6 години

Тая баба Яга герберскаташайка не я искаха тея ми я слагат навсякъде

3

Burzum

преди 6 години

Суджук паша великолепни следи дебата от телевизора.....не му се занимава с простолюбието...

2

Анонимен

преди 6 години

Махленска свада, пиянски скандал, хамалски език, първобитна лъжа и наглост като в "най-добрите" ромски традиции.. Запазена марка: "БСП"!

1

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ за 8 години не са разбрали значението на думата "корупция".За тях такова животно нема.Те я наричат с галещото ухото и джоба понятие "усвояване"/присвояване/ и т.н.