42

Анонимен

преди 6 години

И 1% да поскъпне си е поскъпване, а само преди година ни уверяваха че с енергийния пазар цената на тока щяла даже да поевтинее.

41

Анонимен

преди 6 години

в Германия - за 4 членно семейство абонамент 4500 kw годишно - 98 евра на месец.<br>в края на годината се изравнява , ако си платил повече от консумираното - се връща. ако си надскочил - си плащаш .Това е близо 50 стотинки за киловат час :) или 500 лева мегаватчас

40

няма ве, няма!

преди 6 години

ний, от кевр, сме добри хора. Дигаме цените на тока само на меринджеите (бизнесненити). Те с'я, ако са хора, няма да ви го изкарат през през една работа, като навирят цените, та пак вий да го платите бол, бол, гюле, гюле!...

39

Анонимен

преди 6 години

Т.е.ще скача,но няма да е драстично.Като зайче-скок-подскок,скок-подскок и така без да се усетите сте изпразнили джоба,но не сега,а порез лятото,когато мислите повече за почивки,отколкото за цената на тока.Хитри андрешковци.Ще им го позволим ли?Или ще минем всички на дърва за отопление,за по-евтино.Тия с коя глава мислят-с горната или с долната???

38

Анонимен

преди 6 години

И докога ще скача? Не надминахме ли вече белите страни по цени на тока?

37

Анонимен

преди 6 години

> Иванов обясни, че методиката за определяне на цената на регулирания пазар е съвсем различна от представената от бизнеса.То това е ясно на всички ;) Колкото повече плащат на ку*вите от тази комисия, толкова повече увеличават тока. Да им го набия до 9-то коляно...

36

Анонимен

преди 6 години

Няма да скача драстичнои само между 15-30% :)

35

до 18-ти

преди 6 години

Не ми е известно госпожа Манолова да е институцията омбудсман, така че опреснете знанията си. Вие говорите за личността Манолова, която представлява институцията омбудсман(пристрастно). Лично аз съм се обръщала към господин Пенчев и той направи нужното - пак ли ще кажете че говоря за госпожа Манолова?!

34

Анонимен

преди 6 години

Унищожението ще бъде плавно!

33

Анонимен

преди 6 години

Няма да е ДРАСТИЧНО. А колко ще е? ??Дали е драстично преценява потребителя!!!

32

Анонимен

преди 6 години

в Германия - за 4 членно семейство абонамент 4500 kw годишно - 98 евра на месец.в края на годината се изравнява , ако си платил повече от консумираното - се връща. ако си надскочил - си плащаш.

31

Justice league

преди 6 години

Как този досега не са му сменили мазната,продажна физиономия?!Трябва да бъде съде за национално предателство и да бъде осъден ефективно на 3 доживотни затвора,без право на замяна.

30

интересно

преди 6 години

вчера беше - "тока няма да скача "днес - " тока няма да скача драстично "а утре ???

29

като няма мира,на ви

преди 6 години

Няма да скача сега,но само след месец/два друга песен ще запеят.Нека Гробаджии да кажат ,по времето на тяхното управление от 2009та досега,колко пъти ка поскъпнали токът и топлата вода.И 1000 % да скочи българите пак ще спят като овце и няма да извадят секирата.

28

Анонимен

преди 6 години

В България щом кажат "НЕ" ,разбирайте "ДА".Неоспорим факт.

27

шматка

преди 6 години

КАК НЯМА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА ДРАСТИЧНО.ВЧЕРА ТОЯ ШЕБЕК КАЗА ЧЕ ЗА БИТОВИТЕ АБОНАТИ НЯМА ВЪОБЩЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАВАЗА ДВА ДНИ ДВЕ ВЕРСИИ.БЕЗ ТОЯГА НЯМА ДА СТАНЕ

26

Анонимен

преди 6 години

докато хората си кротуват на топличко, така ще е. румънци и гърци що протести направиха, българските овци спят целогодишен сън. ами стойте си и треперете какво друго ще ви увеличат утре! *** народ! #мутроландия

25

До 12

преди 6 години

Поради специфичните нашенски особености. Някои ни препоръчва нещо отработено на нечии пазар и едни добри хора веднага виждат поредната възможност за изкарването на още едни пари. След това с помощта на правилните наши момчета ударно се подработват, променят и приемат нужните изменения в съществуващата нормативна база, преподписват се и договорите, и пито-платено. А ако някой много пита и мрънка, версията как едни директиви и международни обвязаности много ни задължават все още хваща дикиш.

24

Само преди месеци

преди 6 години

на ЧЕЗ се увеличава с 2%, за клиентите на EVN - с 1,7%, а за ЕНЕРГО-ПРО с 0,41%. Небитовите потребители на регулиран пазар, ползващи електроенергия на ниско напрежение, ще заплащат значително по-ниски от досегашните цени. При върховата енергия, в зависимост от начина на измерване, поевтиняването е между 0,38% % и 8,84% за различните доставчици. В същото време дневната и нощната тарифа за дребния бизнес намаляват, съответно - между 1 и 11 процента и между 1,68 и 7,5 процента.

23

На месец по 5%

преди 6 години

Няма да е драстично, а като тотото с малко, но редовно