18

Анонимен

преди 6 години

Трябваше да и напишете имената, за да и изпълним желанията върху нея самата....

17

Анонимен

преди 6 години

Във всички ясли и детски градини е така. В бившото 67 одз имаше една *** Павлова, която за малко да се хлъзне по стълбите.

16

Анонимен

преди 6 години

А кой и защо ги е правил тез записи?Някоя институция..що ли?Нищо не се казва че да имаме позиция и мнение!

15

Анонимен

преди 6 години

До няма оправданиеаз насилие не видях. видях два шамара, заслужени явно.

14

Анонимен

преди 6 години

Тези увредените са от оня същия етнос, дето на 12-13 години убива възрастни и безпомощни хора.Аз насилие не видях, видях само съвсем нормални възпитателни мерки.Едното беше бъркало в чантата на сестрата и й беше скъсало парите, другото обиждаше възпитателката и й държеше тон - е те какво- да им се радват ли? Ако бяха с биологичните си родители, кой знае как щяха да ги бият и на лягане и на ставане и за по-дребни провинения.

13

Анонимен

преди 6 години

аз не виждам физическо насилие на това видео. Да има команди на висок тон, но при такива деца явно това е начина да ги научиш да слушат и изпълняват. Като реват толкова много родителите, защо не си ги вземат вкъщи да ги гледат. Защото не могат и не искат, нали така? Тъй че айде стига лицемерие

12

Билгинай

преди 6 години

Някои хора много лаят тука,ама айде да видим колко от вас ще напуснат топлите си офисчета в центъра на София и биха отишли да оправят положението в подобни институции.Браво на лелката,без твърда ръка-няма контрол.

11

Анонимен

преди 6 години

Айде глезотии сега. Във Враца, в най-нормалните и щастливи семейства успелите деца се възпитават точно по този начин.Разговор между врачанки, седнали "на кафе" на "пробива".- Ей, от тоя, моя, нищо не става!- Ти би ли го?- Бих го! Как иначе?- Ами, набий го пак!Дискусията за възпитанието е приключена и си се връщат към обсъждането на снощното "риалити" по телевизора. Много хора са станали 'Хора" точно по такава схема.

10

Кретен

преди 6 години

До НеаНе стига, че е родила изродче, което е резултат на безотговорния живот на нея и бащата: наркотици, алкохол, наследствени болести и т.н. Ами най-нагло в социалните служби бие по масата и иска данъкоплатците освен скъпото поддържане на безсмисления живот на съществото, да получава и над 900лв.на месец. И това да й се признава за стаж за пенсия. А служителките срещу нея са с 600-700лв.на месец заплати?! Обявявайте ме за фашист и за какво ли не. Давайте! Кофти е да си отговорен в България.

9

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм изненадана, че изобщо се намират хора да гледат увредените от дрога и алкохол по време на бременността циganski поколения. И че все пак проявяват нечовешко търпение към тях при нищожното си заплащане!

8

Анонимен

преди 6 години

да , поредното доказателството че аспарухчовите варварчета са пълен бо+++к

7

Анонимен

преди 6 години

Чува се ясно, че жената казва "Какво търсиш в мойта чанта, бе?". Увредено, пък рови в чантата на служителката?!

6

Анонимен

преди 6 години

Насилието не е само в тези домове. И в детските градини и училища е така, но се прикриват взаимно учители и директори.

5

Неа

преди 6 години

А ся искам да кажат защо в цнст се отглеждат и деца с родителите . Ходят ,виждат ги ама са на държавна хранилка ....и мама вкъщи получава още едни помощи за останала челяд . Отгоре на всичко ако детето почине въпреки че не е живяло с майка си тя наследява паричките му .... Чудно !!

4

Неа

преди 6 години

Цялата държава не е устроена така че да се отглеждат деца . Тук се малтретират или неглижират в другия краен вариант се лигаят без спир щото мама и тате са еди кои ....

3

Шанко от Столипиново

преди 6 години

Да се раздадат, на всеки журналист по едно.А на репортерка от ТВ по две.118

2

Неа

преди 6 години

Има ли изненадани ? В България такова ни и възпитанието , така да се отнасяме към по слабите . На много места съм чувала че така правят . А от Закрила на детето само си чешат езиците . Бяха предупредили едно цнст устно да спрат да ги бият ... Познайте дали спряха . Сега ако стане нещо по сериозно ще се правят на изненадани щото няма документ че са информирани за случая . А колко хора им казаха ...не е истина ...

1

Chitatel

преди 6 години

Po novinite kazaha, che decata nai-redovno bieli vazpitatelkite. Da im imam rabotnite mesta, i den nqma da izdarja.