28

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

27

Анонимен

преди 6 години

Нинова води БСП кам пропаста на клеветите и фалшивите новини. Тази женица бърка НС със селския мегдан където лелките като нея си клюкарстват по цял ден разни небивалици .

26

Анонимен

преди 6 години

Тя да му е само една къщата.... А то...Задмина Цв. Цв. отдавна по имоти и авоари.

25

Анонимен

преди 6 години

Този....трупа милиони в офшорни лични сметки.

24

Шопо

преди 6 години

E како да нема,бе чичковото ?! Иначе откъде 1 000 000 ? за къща бе ?

23

Анонимен

преди 6 години

Завърши с 3 заради мама, защото е преподавателка там, а е минисър, защото тати е полицай от комунизма още.... На тати и на мама гордостта...:)

22

нали?

преди 6 години

Разбира се че няма да си признаят че са допуснали грешка за милиарди....

21

Лъжец от класа!

преди 6 години

Мазното нищожество на снимката е делянпеевският лакей и *** на дебелия му ***, дето му викат Горановото Влади! Тъпо, просто, нагло, корумпирано до безбожие незначително двукрако, завършило свищовската сергия за дипломи за счетоводители с успех среден (3)! Е това противно, слузесто нищожество е български финансов министър! Не ви ли побиват тръпки, българи?!

20

Анонимен

преди 6 години

Мамин лъжльо! И крадльо!Браво, мама! Надмина и батко си Боко по лъжи и крадене! И по гьосуратлък! Ох, на мама, гениалното счетоводителче! :)

19

Програмист

преди 6 години

Софтуер се прави спрямо спецификация. Така че, каквато система са поискали, такава са я направили! Да се търсят поръчителите и одобрилите спецификацията.

18

Европредседателстващ

преди 6 години

взимайки впредвид традиционната българска комбинативност във всичко в съчетание с местоположението на страната и само 5 години само в най-златната част на НАП да можело да си подпипват кой каквото и както му трябва смятате ли го колко е и какво значи ама все пак сме Еврепредседателстващистава дума за ... 000 000 000 и то многоа към сметката си прибавете и всичко останало и накрая ако ви е скучно сядайте да смятате колко трябва до пенсия

17

българина

преди 6 години

за 5 г несъбрани такси от държавата, явно някое арабско еоод ги е събирало...

16

откъде са

преди 6 години

До няма нищо случайноМинистъре откъде са бизнесите,имотите а и сметките по цял свят на сума ти скромни българиа дали тия дето са правили системата нарочно още от самото начало не са я правили да е лесна за подпипване нямало проблем тия за 5 години милиардери може да станат ей така като на майтап

15

а на запад

преди 6 години

А на запад---при тази доказана неефективност на система, програмиста и подписалият за внедряването и ---са в затвора. А на изток----само ги погледнете...и след това бързо към урните , пак да ги изберете!

14

Анонимен

преди 6 години

Джокович дори с два счепени крака и две гипсирани ръце пак ще победи Дришньорчето.Иначе Дришньорчето да се моли да не срещне корейчето, че тогава наистина ще стане за смях и на кокошките у Асково.

13

Анонимен

преди 6 години

Леле тоя колко е г а д ен -какви очи мятка страшни,свирепи - грам човещина няма у тоз ,направо е като от филм на ужасите!сигурна съм,че и Бойко го е страх от тоя

12

Nqkoi

преди 6 години

Този задминава Баце по наглост.

11

аз

преди 6 години

не си прав, бб е ял но по негови думи не го е крал, а са му го подарили, все пак в сик не са крадци, а събирачи на дарения

10

няма нищо случайно

преди 6 години

Три години умишлено тази система е оставена уязвима зада може да се манипулира и краде и няма виновни и наказани,както винаги.

9

сарказъм в блато

преди 6 години

Много ясно,че няма манипулации,а БиБи не е ял краден суджук!