277

Анонимен

преди 6 години

Грях е да те мързи да прочетеш конвенцията и да плещиш за gender

276

Анонимен

преди 6 години

Да, ама Германците забравиха за Бога!А сега ни правят "diktat"!------Господ да пази България!

275

Анонимен

преди 6 години

Има само 2 пола-мъжки и женски.Останалото е перверзия.Господ да ни пази!Амин.

274

ognyanz

преди 6 години

Преди да им спуснат от Брюксел конвенцията някой да е чувал Бойко, Цецо и другите гербаджии да са казали и една дума срещу домашното насилие? Не, нали. Но сега - всички се оказаха големи защитници на жените. А покрай тях - и на джендърите, за които ставаше дума само покрай някой гей-парад. На джендърство ли ще учим децата си. Добре, че и Светият Синод се намеси - дано се опомнят.

273

Анонимен

преди 6 години

Чаках това от Православната църква. Можеше да го кажат веднага.Колко е просто казано и колко вярно, нямам аргумент срещу това.Дори да си атеист , пак ще кажеш - природата е решила - ние сме нейните деца.Все пак да се радваме, че още не са решили кой какъв е поименно, защото може да дойде и такова време.

272

БГ

преди 6 години

Да ги отлъчат от Църквата всичките подкрепили тази гнусотия мерзка. Браво на БПЦ и по-смело - заплашете Бойко с отлъчване от Църквата за тези грехове

271

Бг

преди 6 години

ОСТАВКА ОСТАВКА на Бойко Борисов Екатерина Захариева Цецка Цачева и всички подкрепили тази содомия.Да бъдат отлъчени от Църквата за пропаганда на хомосексуализъм.

270

Православен

преди 6 години

Еврогейтаците не моат ми забранят да млатя мойта По три пъти на ден!Да живее Путин!

269

Българин

преди 6 години

Оставка на Екатерина Захариева, Цецка Цачева, Бойко Борисов и други подписали тази гнусна и срамна содомия. Да бъдат отлъчени от Църквата за пропаганда на хомосексуализъм.

268

Manafov

преди 6 години

Санде, бъди мъж, ако и да си ***! Последно време се появиха едни такива жени, дето приличат на мъже. Можеш съвсем нормално да се реализираш като семеен човек и стълб на обществото. Грехота е дефектът да се изкарва ефект и да се голещиш по разни прайдове да ти се смеят децата. А и като всички знаят, то се губи гъделът, тръпката изчезва и човек спира да знае какъв е изобщо!

267

Сандо

преди 6 години

Да бе да, в крайна сметка държавата ни оправя всички наред и знами тя определя пола!

266

Manafov

преди 6 години

Много правилно се изказват колегите калимявки. Джендерите се опитват да ни учат на добро и зло, различно от общоприетото. Примерно с тютюнопушенето. Знаете ли, че в Нидерландия можеш да влезеш в кафене и да пафкаш тревица, но ако запалиш обикновена цигара, викат полицията и те глобяват? Сега аз да ви питам, заради пушене ли Бог унищожи Содом и Гомор или заради джендърство? Тези политици, които подкрепят явното оскверняване на обществото ни, *** са ги раждали! Долу разюзданата *** дера ст ия!

265

Дай Боже!

преди 6 години

Амин!

264

до джендър бог

преди 6 години

Това някакъв извратен черен хумор ли е ?

263

мефистофел

преди 6 години

Жената е дявола .А мъжът и носи рогата

262

Бог е Дух

преди 6 години

До АнонименБог е Дух, не е телесен, плътски. Творението е материално. Човекът е плът с душа и дух. При сътворението Бог влага в него Божествения дух, затова и човекът е сътворен по Божий образ. Като създание от плът човекът е създаден като мъж и жена. Това са двата пола, от чието единение се зачева нов живот.

261

Анонимен

преди 6 години

Браво! "Имаме си наши закони за защита от домашното насилие.! " Няма нужда от ЕС да ни правят на ***!Хора осъзнайте се! Подмяна на ценностите и веруюто и конституцията!Държави, които са приели конвенцията вече монтират трета тоалетна в детската градина!Хора това ли искате да вашите деца?!

260

мнф

преди 6 години

Не подбирам .трети четвърти.Не правя дискриминация плющя наред.

259

Анонимен

преди 6 години

канвенцията е един параван за защите правата на третополовите и те тикат отпред фразата със жените- че българите ги биели т.н.ама това не е главното в конвенцията това е параванаи затова сега платените соропитечета повтарят опорната очка - българите биели жените сиами то срещо това си има лесно *** и ясен закон за правата на жените - ама неее теса за конвенцията нали са от продажната антибългарска гербава ***

258

Анонимен

преди 6 години

браво бе - хората да били такива каквито са чувстватами то в българия са нарушени правата на на повечето народ щото и той иска да бъде такъв какъвто се чувства - ама неможетрабва нова конвенция да защити правата и на останалите хора дето са мнозинство - все още- айде цункайте си го банкянския продажен шо.парнапред към светлото бъдеще