112

Един от Северозапада

преди 6 години

Статията казва една истина, 10 премълчава...Какво селско стопанство, като месо, мляко, даже домати и краставици внасяме от вън? Изнасям само суровина, каквато е житото и слънчогледа, не ги преработваме .Защо не казвате, че у нас има човек, владеещ 1 000 000 /един милион/ декара под аренда, а на запад има ограничения, мисля че до 10 000 хиляди за едноличен арендатор, и на -важното-субсидиите за всичко спират 2020, и тогава ще почне шоуто....

111

Зозо

преди 6 години

В България за 2016г. е произведена селскостопанска продукция за близо 8 милиарда лева. На бясните *** им остава само да реват по форумите!

110

skunka

преди 6 години

След 2021 спират не субсидиите, а различните програми с евро-средства като санирането.Субсидиите няма да спрат никога.В Италия,Франция,Англия има субсидии, ще има и тук.

109

Зoзo

преди 6 години

*** и простия Тошо си вкараха голям автогол като изгониха *** и Голямата екскурзия. Изведнъж се оказа, че няма кой да бачка на къра. Тогава пратиха деца, ученици, студенти и войници да пребират реколтата. Освен това внезапно намаляха осигурените и НОИ тръгна назад - няма кой да внася осигуровки. Накрая *** и простия Тошо фалираха 1989г, после пак фалираха 1992г и пак 1996г.

108

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВ АНГЛИЯ ПЛАЩАТ ТОЛКОВА КОЛКОТО И В БЪЛГАРИЯ, САМО ЧЕ ПРИ ТЕХНИТЕ ЦЕНИ

107

Анонимен

преди 6 години

СЛУЧИ СЕ ТОВА, КОЕТО БЕ ОБЯВЕНО И ИЗПЪЛНЯВАНО ДОСЕГА КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ - УСВОЯВАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ.

106

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРИТЕ ХОДЯТ ДА БЕРАТ РЕКОЛТАТА В АНГЛИЯ- ХА ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО- КОРЕКТНИ, ТОЧНИ, ДОБРЕ ПЛАЩАТ............А ТУК ДОБРЕ ЧЕ БЯХА УЧЕНИЧЕСКИТЕ И СТУДЕНСТКИТЕ БРИГАДИ- БЕЗ ПАРИ, СЕГА ДА МУ МИСЛЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ.

105

fesa

преди 6 години

Колко простотия има тука значи,срам за българите.Хората които разбират и се занимават със селско стопанство нямат време да четат глупости,камо ли да пишат коментари.А селско стопанство вБългария няма още от 1989,след като изгонихме хората които разбираха и работеха в този сектор-турците.Едвам се държи на крака селското стопанство сега,с инжекции(субсидии),като спрат и те ще видите кон боб яде ли?!

104

предложение

преди 6 години

Трябва да се издигнат вече бесилки и крайно време е там да бъдат провесени- мозер ф димитров ив костов м кунева станишев орешарски ....... Списъка на виновните крадливи некадърници след 89г е дълъг

103

анонимен

преди 6 години

сега под селско стопанство се разбира получаването на евросубсидии всичко другое внос на развалени храни тази година си правих експерименти с червени чушкинакрая ми протекоха през рьката сега сьщото е с турските зелени чушки всеки денизхвьрлям по една бьлг ябьлки в мрежа са на петна на кората и под коратасиренето след няколко дни хваща плесен за разлика от к мляко

102

Ala-Bala

преди 6 години

Едностранчиво почти монокултурно селско стопанство, употреба на много пестициди. Унищожени поливните съоръжения. Концентриране на земята в няколко десетки собственици. Както и в другите области на националното стопанство, липсват кадри. Колкото до храните, които ядем - по европейски стандарти - вредни дори отровни. Имаме изобилие от ***, на високи цени. Хората ходят да пазаруват в Сърбия. Това ни даде Империята на Двуличието ( ЕС )

101

Анонимен

преди 6 години

Само глупости пишете ,без да се съобразявата с темата ! Пишете за Росен от нови искър само за него намя нищо !

100

дядомраз

преди 6 години

Темата земеделие е абсолютно табу за 90% от вас. По-добре не пишете глупости ако няма какво да кажете!

99

Анонимен

преди 6 години

Сравнете обработваемата площ, слънчевите часове и климата на Дания с тези на България.Една от странитв има много по-малко от от другата.Една от странитв изнася и печели почти 12 пъти повече от другата.Отгатнете, коя страна е в неблагоприятна позиция. А сега отгатнете и коя страна печели повече.Напишете изводите си !

98

Анонимен

преди 6 години

Безхаберие, корупция и простащина.Това се случи.

97

Анонимен

преди 6 години

До 106теб кой те излъга че 2020 ще се спират субсидии? Нишо няма да се спира - 2020 почва новия програмен период. Субсидии пак ще има - по-малко заради липсата на инглезите, но пък поне сектора ще се поочисти малко от всичката лиш дето насъбра. А що се отнася до "джипа" - трябва да си объл по цялата глава че да влезеш с кола различна от джип по черен междуселски път

96

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен105ами ходи ори нивата. Ние ползваме трактори за тази работа

95

Българин

преди 6 години

До анон 105Само се питам, защо има такава злоба във вас?! Ние българите дадохме и земеделието на света!☺☺☺

94

Анонимен

преди 6 години

ЗП-то има два основни интереса - да си купи джип и да забърше някоя нова аврук! След 2020 ще се напълни с безпризорни аврук и евтини джипове... Като им спрат субсидиите ще се наложи да се разпродава.

93

Анонимен

преди 6 години

До 93 и 7 коментара няма да ми стигнат за да опровергая всичката глупост която си написал