49

Запознат

преди 6 години

Руснаците са толкова прости ,че и за кравари не стават.

48

Запознат

преди 6 години

До Анонимен--36;Казвал ли ти е някой колко си глупав?.САЩ са страната която спазва подписаните договори с Украйна. Русия ги наруши. Русия не спазва договори.Тя не спази договорноте си задължения към нас по време на Балканската война.Не само това ами насъска Румъния да ни нападне ,че и построи и 3 моста.Предатела Радко Димитров пък потопи дунавския флот,вместо да го прати да ги потопи.

47

Анонимен

преди 6 години

50 А овчарите да си гледат овцете нали или по скоро винарите да си гледат винете

46

Анонимен

преди 6 години

Краварите да си гледат кравите. Какви претенции имат за Балканите като техния краварник още не е бил създаден ние като сме имали царе и религия?!?!?

45

SpaceX

преди 6 години

46 Знам много добре какво пиша защото познавам региона отлично . Шиптърите имаха права които им беше дал Тито и които им ги отне Милошевич .

44

Въпрос

преди 6 години

За границите на целите Балкани?!!

43

SpaceX

преди 6 години

43 В Крим не са 80% руснаци а само 58% . Косово и Метохия беше Автономна област както и Крим и град Севастопол както и Каталуния . Кърджали никога не е било автономна област.

42

до спейса

преди 6 години

пич, млатише ги Милошевич но кога, когато почнаха от едно място да ги подкокоросват ши птърите да се федерализират и отделят. 40 гидини федерация, скара и сръпска музика и изведнъж 90 те ей така си решиха тез да се отделят. Приказвай си ги тез бисери на баба си ако е жива женицата да те изслуша.

41

SpaceX

преди 6 години

Държавата им е ОК за разлика от твоята и лафа за тревата дето не никнела се отнася за Русия , за нея е измислен и то с право.

40

Х

преди 6 години

Американците били искали! Кой си ти бе? Че ще ни кажеш какво да правим? Оправете си държавата и после ни давайте акъл! Отдето сте минали - трева не никне!!!

39

до 21

преди 6 години

ми щом според теб Косово се дъздаде щото били само шипт ъри там, да вземе и в Кърджалито една Южно българска турска република да ни спретнат, а, нещо издишаш с този довод косоварския.Ми и в крим 80% са руснаци 16 украинци и 4 тстари,турци. Що им подскачате пък на руснаците. Или трябваше да нсправят Кримска република.

38

SpaceX

преди 6 години

когато се случиха някои неща с Косово?------------------------В Косово имаше насилствена депортация и етническо прочистване от страна на силовите структури на Слободан Милошевич

37

SpaceX

преди 6 години

40 Санде разликата е че едно време имаше само Работниоческо дело а днес сас неизброими източниците на информация , днес проблемът е друг ,а именно да отсееш истинската от фалшивата информация особено в нета

36

Сандо

преди 6 години

Едно евреме Работническо Дело промиваше мозъците с руска пропаганда, сега свободните медии правят същото но а американска пропаганда

35

КаквоЛиИскаПортиерът

преди 6 години

чистачката,машинописката (сега как ли се нарича този вид техническа помощничка?), момчето,което разнася кафето и т.н?А бре г-н зам.-помощник на държавния секретар на САЩ, защо забравихте да заявите същата препоръка, когато се случиха някои неща с Косово?! То си беше част от Сърбия, да не говорим пък, че в недалечното минало - допреди около два века, българската диаспора там е била твърде солидна и все още не е заличена, въпреки изселническите процеси по принуда през втората половина на 18-и век

34

Анонимен

преди 6 години

А защо сте поканили този американски *** да се изказва по темата? Въобще каква му е Европа на него, че е тръгнал да дава оценки и да ръси акъл?

33

Даскал

преди 6 години

Г-н Ий,Доколкото знам, САЩ се намират на континента Северна Америка, а Балканите са част от европейския континент.Ние с уважение ще изслушаме мнението на САЩ, но все пак то е само мнение и би трябвало да върви в комплект с изрази от рода на "според нашето мнение, ще бъде най-добре да не се променят границите в еди-коя-си част на света".Императивът "искаме" се употребява, само когато става въпрос за съдбата на собствените граници на някоя държава.

32

Анонимен

преди 6 години

Пази Боже САЩ да ти "подкрепят" териториалната цялост. До 2-3 години всеки етнос ще си е направил държава на твоя територия и навсякъде ще се вее американския флаг, като в Косово.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33Минава, минава....но САМО пред тези, на които авоарчетата, откраднати от мене и тебе, от баща ми и майка ми са преведени там, в ония банки!!! И затова нашите пишман-политици им играя по свирката на тия и.з.ч.а.д.ия!

30

Анонимен

преди 6 години

Господи, искам да дожевея времето, когато ТИЯ досадни краварчета си седнат на *** в техния си обор и ПРЕСТАНАТ ДА ДОСАЖДАТ НА ХОРАТА ПО ЦЯЛОТО ЗЕМНО КЪЛБО!!!!Отвратителни, нагли и нахални, досадни и напълно ненужни! АРЕ ДЖА, ТАМ ЗАД ГОЛЯМАТА ЛОКВА! НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ ТУКА НЕ ВИ Е ВИКАЛ! И НА НИКОГО НЕ СТЕ НУЖНИ! Безбожници!