65

Анонимен

преди 6 години

Тия от "Зелена седмица" защо не отида до някакъв немски хипермаркет в България и от там да си купят една хубава кофичка бг кисело мляко за да му се насладят,както и салата Снежанка,Руска салата бъкани е множество нужни и ненужни добавки,една бутилка хубаво вино от 2,99 за 2,5 литра и ракийка под формата на чист спирт и тогава да ни хвалят.А пък за мезе може да си вземат едно вкусно саламче за 1,99 кг.или бг "вурстчета" за 5,99 кг.и тогава да приказват защото именно те ни развалиха храната.

64

PD

преди 6 години

Всички някога ще свършим пътя си. Но блажени са тези, които са избрали съдбата Си, и имали качества, да водят народ по пътя на свободата, истината и правдата.Глас народен, Глас Божий така е казал Мъдрия Народ Български. А и ако си бил свинар, и после си станал цар, винаги може да станеш отново свинар. Ако си гъзар, девиза е ***, но гъзар бъди!

63

Анонимен

преди 6 години

До Абе 63С удовилствие, но в Софийско нищо не расте, освен картофи и ябълки! Забрави за домати, тиквички, да не говорим за бостан!

62

Анонимен

преди 6 години

До BurzumТеб ли?

61

Абе

преди 6 години

Кат искате качествени храни - МАРШ ОБРАТНО ПО СЕЛАТА! Продавате жилищата в града, и със парите си купувате къща със земя за без пари във някое запустяло село. Със останалите пари купувате овце, крави, кокошки, прасета.... и започвате да садите зеленчуци, плодни дървета. Така както е било през последните 2-3000 г.Който живее в града няма право да се оплаква от лоша храна! Омръзнало ми от разглезени гражданчета които през живота си не са засадили едно дърво ама иначе устите им са големи.

60

Анонимен

преди 6 години

До PD - може и да са му лепнали ник зелка, ама си е бил юнак, и то от мащаб.Само дето татринът го прецакал на софрата.

59

Анонимен

преди 6 години

М-м! Томатен, краствицен, сиренцен.... о-о, шнапс, шнапс! Зеер гут! Зеер гут! М-м!

58

шоп

преди 6 години

Аз си мислех, че Бойко е омайвал Меркел, па то некаква си Мара.

57

тихо

преди 6 години

Шшшт Ще ни.забранят да си варим и ракията .не е европейско.Доматите ни са с европолимерен вкус .както си евротребе са си еврогенномодифицирани Краставици евротриполови евротри сертификат

56

Анонимен

преди 6 години

Произвежда ше.

55

Анонимен

преди 6 години

И Суджукът беше истински преди да се намесят крадците от ГЕРБ.

54

PD

преди 6 години

Опа пропагандата. Не закачай Ивайло, царя на народа. Тези свинарски истории, са записани от тогавашния фарисейско журналистичски Византийскии слугинаж. А за да сбереш армия и да ги нашляпаш, барабар със самозабравилият се слугинажен елит, си е направо геройство. И понеже е било много ярко проявление, друго освен да го наклепат в тогавашната преса не са си позволили.Та може и да са му лепнали ник зелка, ама си е бил юнак, и то от мащаб.

53

анони мен

преди 6 години

за мен всички германци са споменавам защото ше трият..френите ,са си обикновенни .ашисти .много са назад от нас

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46Е....било е и по-зле! Имали сме си свинар за цар! Така че.........важното е ДОКЪДЕ ще ни докара това!!!

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51Ха-ха-ха-ха.............били сме фалирали????????????? Ти добре ли си с главата???? Че откъде се взеха богаташчетата ни? Милионерите и милиардерите???? ОТ РАЗПРОДАВАНЕТО НА ЗЛАТНИТЕ НИ КОКОШКИ - ЗАВОДИ, ПРЕДПРИЯТИЯ, БОЛНИЦИ, НЕДВИЖИМОСТИ И ЗЕМЕДЕЛСКИ УЧАСТЪЦИ!!!!! Нищо, МНОГО СКОРО, саво още някоя и друга годинка ще разберете ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА ГРАБЕЖА НА ЦЯЛА ЕДНА СТРАНА, пък и не само една, ЦЕЛИЯ ИЗТОЧЕН БЛОК!!! Лошото е, че с това АКЪЛ няма да ви дойде!!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Мрън мрън, Дрън ДрънСортовете ги нямало, нищо не е същото, и други мантри.Ами доселектирайте си ги! Що са дървени доматите? Щото, да ги ядете по всяко време консуматорите. Да се произвеждат лесно и по много, за да са евтини. А тогава защо търсите качество?Няма промишлено производство на храна, което хем да е евтино, хем качествено, хем в големи обеми.Две от три. Аз лично предпочитам малко и качествено. И за да не ми е скъпо, влагам собствен труд.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Мммдддааааа..........едно време "покорявахме" с изобретения, отлично работещи електрокари, стругове и автоматизирани технологични линии, роботи и манипулатори, космонавти и тежко машиностроене.....А сега???? Домати и сирене, салати и ракия........... МИЛИ БОЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!----И защо фалирахме тогава, като бяхме толкова "велики"? Лъжец.

48

Анонимен

преди 6 години

Сирене, кисело мляко и ракия си купувам от Сърбия. Поне са истински.

47

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Нали щяха да премахват услугата "ол инклузив" по хотелите ?Нали, тъкмо по ресторанти щяха да консумират неорганизираните туристи ?Да, ама Не !Тогава очаквайте голЕмата пукотевица.

46

ноне

преди 6 години

Ти имаш истинско прозрение .. за съжаление по всяка вероятност си емигрирал!