4

Брадвата

преди 6 години

Дано оцелеят. Но.. държавата и институциите с това "даряване" стават нагли. За операция казват, че трябват 2 сака, но си длъжен да осигуриш пет (5). Плащаш на 5 дарителя луди пари, а държавата, на която плащаш цял живот вноски, се прави на нагла ощипана мома. Дарената кръв от друга страна отива за тарикати като Митьо очите.

3

Анонимен

преди 6 години

И кво- да се дарява кръв, че като се излекува пак да се метне на волана и да кара отново с несъобразена скорост и да удари отново автомобил, недай си боже с младо семейство с деца?

2

Анонимен

преди 6 години

Така се получава когато на 20 години са ти дали книжка! Казвам дали а не изкарала. Щото между изкарала и дали разликата е огромна. Ако я беше изкарала щеше да знае че в мъгла пътя е замръзнал видимоста е намалена и се кара с ниска скорост до 60 км в час. Ако мъглата е много гъста скороста се сваля и до 40 км в час. Бог да прости невинната женица. Щом е на 53 години тя е изкарала книжката по бай Тошово време и знае как се кара в мъгла. Но уви срещу нея са били рожби на демони-крацията.

1

Анонимен

преди 6 години

"Много кръводарители вече откликнаха. От болницата съобщиха, че нуждата от кръв за момичетата остава"Е къ такъ ? Тука некво противоречие се оформя !