123

Анонимен

преди 6 години

КастингТърсят се младежи и девойки произхождащи от бедни работнически семейства, завършили престижни университети и владеещи руски език за управлението на България !Може и НАТО'вски генерали...ако още има !Вашь: тов. Решетников

122

Хммммм

преди 6 години

"Завършили престижни западни университети" "Със успешен бизнес у нас и в чужбина"....Това сигурно са децата на досегашните политици. Кой нормален българин може да изпрати детето си във престижен западен университет? Обикновено това са децата на комунистите от БСП. А и всички знаят че Слави е *** на БСП. Да сте чули някога критики или шеги във неговото шоу по адрес на комунистите? НЕ. Няма и да чуете. Нали те са му дали целия бизнес.

121

dd

преди 6 години

Българина толко дълго го е..бават политците, че и Исус с апостолите да дойде на избори ще ги окъпят от плюнки в най- добрия случай, а пък другите партии ще ги изкарат пратеници на Дявола ( Русия или ФАЩ) кой как му е удобно.Аз съм морален, средна класа що годе и ви казвам и вечен живот да ми обещаят няма как се хвана с политика.

120

Анонимен

преди 6 години

смарт за балгарите от чожбина! да не се връщат тук не ги щем!

119

хирург

преди 6 години

от 31 години работя в Ню Йорк като хирург. За първи път се връщам в България. Аз съм един от тези 3777.

118

Анонимен

преди 6 години

Сега, не се разбира как ще завземат властта, с преврат, партизанска борба или ... Това са един полк хора! Чалгата - маршал!

117

Анонимен

преди 6 години

Абе *** сте вие който плуите Слави *** долни къде живейте бе некадърници ,я се упомнете трябва да има такива като Слави , да не обичам чалгата може би повече от вас .Но трябва да спасим България от такива като вас платени и коромпирани *** .Да живее Слави и неговия проект за спасение на Българския народ ,Да живее България.

116

Анонимен

преди 6 години

е как няма да са 3777, нали седем-осми ги набира.

115

Анонимен

преди 6 години

Ето как ще ви управляват хората на Слави, ето моралиста му какъв е -" ;">Докато хорицата се гъчкали, за да си получат номерцата за преглед, отнякъде изскочил Иван Кулеков, засече тогава наш репортер. Борецът за социална правда издърпал от опашката възрастен мъж и минал през охраняващите полицаи и US-организаторите с паролата: This is my father (Това е баща ми б. ред.). И този ***, утре ще стане министър!?

114

Анонимен

преди 6 години

3777 кандидата ще ги препитват 3 дни, т.е. по 1200 на ден :)*** много способен тоя Слави бе - за няколко секунди ще определи кои да ни управляват!Чалгари вервайте му :)

113

Анонимен

преди 6 години

Като знам какви се явяват на кастингите за Х-фактор, Гласът на Бг и пр., направо ме напушва смях- какви ли ще са кандидатите на Слави?!Подобен кастинг Слави прави преди време за сценаристи и/или водещи, не помня с точност, ама ни нови водещи намери, ни нови сценаристи. Май и Д. Петканов беше сред кандидатите. Който е с лидерски умения, ясна визия и безкористна гражданска позиция няма да тръгне по кастинги. Авантюристите ходят по кастинги. Не ни трябват авантюристи, които се пробват.

112

Анонимен

преди 6 години

Видяхме юпитата на царя какво могат и какво направиха, хайде стига толкова. Спомняте ли си големият финансист Велчев и онова човече Василев, големите министри на царя? Какъвто царя, такива и юпитата му. Тази държава трябва да се управлява от хора израснали и живели тук, само такива знаят положението на народа. Юпитата да си стоят в странство, те не познават мъките на народа.

111

д

преди 6 години

Бруталната промяна дойде 1944 ,когато подобни на Слави Трифонов с помощта на СССР опустошиха България . Нищо ново

110

ВиготураМърши

преди 6 години

Аз предлагам на мрънкачите от форума да отидат да упрвляват страната. Защото е много лесно да киснеш по цял ден в сайтове и фейсбук и да се бараш по междукрачието. Ама когато трябва да се действа, улиците са празни. Народ от Бай *** си заслужава и Баце и ***, и Доган, и Бялата Златка.

109

Анонимен

преди 6 години

"Ама този така лошо ни управлява за това по-добре дайте да го сменим с онзи " Това ли е начина за решаване на проблемите ? Лекуваме една рана като отваряме друга . Бойко ли ще е или Слави разлика няма . Какви характеристики и познания ИМАТ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ??? Това са просто напомпани образи от телевизия и вестници . Не гласувате за тях заради постижения в тази сфера ,а защото са познати от екрана и вестници. Ами че тогава да изберем,Лили Иванова Азис ,Фики Стораро?

108

joko

преди 6 години

До Плешоsmeshko

107

Анонимен

преди 6 години

Кака Гицка от Ръгни Колец Дупнишко пита може ли Славиту и нея да я набута в листата. Жената има изумително полско образовование, демек цял живот е копала компири на полето, но пък желание за "оправяне" не и липсва. Какво да и предам господин Трифонов?

106

Алфа Вълка

преди 6 години

СЛАВИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МУТРЕНСКО-ПОЛИТИЧЕСКА ***!

105

безпартиен

преди 6 години

Хубаво че има мераклии,но трябва да се знае и от кои хора са,чии роднини са.Да не се окаже,че внуците на предишните си чакат реда за началници!Така с липсата на информация през 1990 в опозицията се набутаха все ДС и бивши БКП с поръчение от партията си.

104

Плешо

преди 6 години

Чaлгapи от всички ceла и кoлиби - юpуш на дъpжaвните службички. Така, де - напред да спасявате България.