92

Анонимен

преди 6 години

Друго си е да си погарникар, милиционер, сурат .... Внушаваш респект сред бедните умствено. Рамбо от Банкя на манежа в евроцирка манежа по-секси!

91

Светлана

преди 6 години

Прекален светец и богу не е драг. А рейтинга му го вдига ДЕСА.

90

решетников

преди 6 години

До хм. Ами той затова има такъв рейтинг - щото си мълчи и нищо не прави. А на *** по принцип точно такива му харесват - глухи, безгласни букви.

89

Анонимен

преди 6 години

Мафията герберска не може да преживее присъствието на президент извън системата. Това някак го разбирам, но защо се нервят лакеите на тази мафия? Ще загубят огризките от софрата? Много жалим, плебеи!

88

Хм

преди 6 години

След плямпалото Плевньо,Радев дори само да мълчи и ще има по-висок рейтинг....

87

Анонимен

преди 6 години

Като гледам някои коментари все повече се убеждавам,че Иво Христов е много прав.Да плюеш срещу президента Радев,бе да е заслужил с нищо такова отношение означава,че си много злобен,завистлив и ограничен човек.Друго обяснение няма,

86

Бат Нейко

преди 6 години

Радев чакаме да претрепеш Боко в сравнение с тебе той е торба с Л...

85

Анонимен

преди 6 години

До пехотинецТи не си никакъв пехотинец, не си служил и ден! Един несретник, който изкарва комплексите си на почтен човек, безупречен воин, съвършен професионалист, смелчага,избран с пряко гласуване от народа си. Аз гласувах за него и днес се гордея с това, че именно той стои начело на държавата ни! А такива плевели като теб трябва да изчистим!

84

Анонимен

преди 6 години

Президент,избран от народа,а не назначен като предишния.

83

Анонимен

преди 6 години

а ,каде е мистар биин?

82

Анонимен

преди 6 години

Достоен президент,гордост за всяка държава.Навсякъде приет с уважение и респект.За ужас на еднокнижните.

81

87878708080870

преди 6 години

До само да кажа 80 Е Радев ли е виновен , че президентът има само представителни функции ???Ама яко бърка в здравето на ББ като му връща законите .

80

Анонимен

преди 6 години

Герберската шайка не може да се примири,че народа избра един честен и почтен български войн пред пред една ограничена,послушна женица,която щеше да ни излага по света не по-малко от Плевнелиев.

79

Президент ли ?

преди 6 години

С червените ботушки, потропва Дядо Мраз!Дечица веселушки пилот дойде при вас!

78

Анонимен

преди 6 години

Радев е най-готиния президент досега-сериозен,респектиращ,балансиран.

77

пехотинец

преди 6 години

Радев е двуличен и изключително опасен Руски шпионин който информира главатарят в Кремъл за абсолютно всичко случващо се в България. Кървавата ръка на Путин трябва да бъде изтласкана от Българската земя! Чистката трябва да започне от предателят Радев!

76

само да кажа

преди 6 години

само да не ни казват че защото бил военен и бил велик и достоен президент защото тези за военните да ги говорят на онези които не служили в казармата а всички които са служили в казармата знаят какво представляват военните!!!!така че по леко с хвалбите че щом бил военен бил човек на място а и президента има само представителни функции нищо друго така че за поста си е подходящ има визия и говори сериозно нищо друго!!!за действия не го търсете!!!

75

Решетников

преди 6 години

Жалка картинка, а българи??? Мухахахаха, какъв *** ви сложих за прецедент! Никой не ви е виновен , че сте т ъ п и!!!!! Наздарове!!

74

мухахах

преди 6 години

Поредната пропагандна лъжа на бат' ви Андрейчо-голфъра-милионера........

73

Анонимен

преди 6 години

Този мижав пост не подхожда на сериозен човек като Радев! Плевнев си е баш за това място което яма никакви правомощия и не знам защо не закрият този нищо и никакъв пост! Каква външна политика да води, след като няма лостове за това.предизборно водеха едни диспути - сигурност, здравеопазване, правосъдие където няма никакво право на глас. Едниствено можеха да го питат как ще приема зарята за някоя годишнина и за роклята на Десислава!Факт!