338

Анонимен

преди 6 години

Сефте се лъжим,замирисва на избори маи.Как ще бориш корупцията като вие я генерирате.Заместник председателя ти е корумпиран престъпник граби убива семейства и вие го покровителствате и ти ще бориш корупцията.Остава да ти повярваме.

337

Анонимен

преди 6 години

Загубиш ли доверието, всичко си загубил.

336

Анонимен

преди 6 години

Защо все титуловате градинското произведение "г-н", като той си е другар, ама баш от най-другарЕте!?

335

Анонимен

преди 6 години

Късно е вече.

334

Хъси

преди 6 години

Живял съм в Швейцария, как г-н Борисов има наглоста да сравнява Цюрих с София.А колкото до корупцията сме виновни всички които даваме подкупи и гледаме да изкрънкаме от всичко и да направим ,,далавера".

333

Анонимен

преди 6 години

Толкоз много коментари които не имало тук много време и поне 70 - 80 % от тях до тук вече не вярват вече нито на обещания нито на клетви нито на сълзи. Прав е народът, кой за 28 години преход не го лъга, граби и прогони.

332

крадлив гербераст

преди 6 години

То до 3год. България няма да я има таранколу ще си я разделят съседите щото не сме народ а ***

331

Анонимен

преди 6 години

Къде била страната на лъжците!? Ами в Тикволенд, разбира се!

330

Шефа

преди 6 години

Не се чуди народе!Борисов няма сам да влезе в затвора, нито главатарчетата на местната власт като Делянчо, просто смята да бяга от властта !Колкото прибрал прибрал , ще натопи съратниците и ще се измъкне сух !Хитър и коварен човек!

329

Йордан

преди 6 години

Става,ако до три години напусне политиката самият той!!!!

328

АК-47

преди 6 години

Този ще пребори корупцията??? Ами нали първо неговите авери ще го светнат...

327

Хаха

преди 6 години

призна си най сетне бил ..зелен човек откога чакаме да узрее !!Той зелен човек и около него крадливи зелени човчета

326

A2

преди 6 години

Хмм значи до три години няма да имаме парлаамент ??И Ц.Ц..ще носи раирано ?? Пеевски ще отслабне ?? Доган ще строи язовири ??според Българската пословица .. всяко чудо за три дни - нов прочит !! на всеки три години чудесни обещания

325

мен

преди 6 години

Борисов, Борисов- не ти ли намирисва на барут?

324

Kit Chelin

преди 6 години

И др. ББ словоплетничи в Брюксел "Ако има корупция защо ни избират". А сигурен ли е, че ги избират? Има поне 3-4 причини поради, което печели изборите. 1. Купуване на гласове, особено на ромите. 2. Манипулация на изборните резултати. 3. На народа не му се иска другарите от герб да са в опозиция, защото непрекъснато правят протести, окупации, създават хаос, а хората искат спокойствие. 4. Герб си създаде номенклатура и олигарси, които да го подкрепят срещу даване на обществени поръчки и кариера

323

ДА

преди 6 години

Ми да,няма да има корупция,щото от 2020 гад.няма да има европара,затова!За т.-ъпи ли ни имате!?То и мандата ще свърши,ама дотогава ще сте се налапали!

322

Анонимен

преди 6 години

Павлине,то след 3,4 години няма да има пари което значи че няма да има корупциятаЩе има фалирала държава.Ский ко ще стане след като спрат фондовете.

321

Анонимен

преди 6 години

korupciqqqqqqqqqqqqqqqq obi4am tazi duma i vsichko e nared prigotvish li tochnata sumaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

320

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 6 години

Истанбулската конвенция да си я приемат в анадола и останалия ислямски свят, дето мю,сюлманите трепят жените с камъни....

319

epenov

преди 6 години

До АнонименЗащото слуша колониалистите ,затова го държат на власт, те ни искат благата и територията ,кво импука ,че българите ще изчезнат . Най -лошото е ,че ние го търпиме и изчезването ни ще е заслужено.