53

sante_dog

преди 6 години

А защо не сложите максимални? Каква е разликата? Ако ще минаваме на планова икономика да бъде както трябва... Или хората се ориентираха към малките семейни хотелчета и никой не ходи по мутренските дупки и сега давай да ги затрием останалите...Може ли да сложите и минимални цени на яицата, че полските правят думпинг? Или на гроздето че имам едно лозе а ми правят дъмпинг...

52

Анонимен

преди 6 години

Може би става дума за укриване на доходи. Хората плащат в хотела по едни цени, а хотелиера се отчита пред данъчните, както правят демократите - по други по-ниски цени.

51

Чърчил

преди 6 години

Пазарна икономика по комунистически балкански модел. Цените ги определя пазара- това не го разбраха *** комунистически тикви вече почти 30 години

50

Оруел

преди 6 години

Хахаха нали е свободен пазар, кви са тея ограничения хаха. Мирише ми на комунизъм!

49

akud

преди 6 години

a защо няма МАКСИМАЛНИ цени за горивата и енергията??????

48

КРЕТЕН

преди 6 години

Ето така банкянската кратуна ще бори корупцията! Може и да спусне дерективи кои хотели на какви цени да обслужват неговите протежета,а другите в това време да си почиват!!!! Алоооооооооооооооооооооо,Каролев,това ли ти е пазарната икономика на която ги съветваш? Когато се съберат една дузина бездарници и още толкова некадърници друго няма какво да очаквате.Погледнете кабинета и се прекръстете!Ех Радой! Запали и на дявола свещ да не дойде туй дето нещеш!!!!!!!!

47

Направо

преди 6 години

се върнах в пионерските си години! Благодаря ти, Вожде, че намери такива хора, които успяват да си играят с времето, почти като във фантастичен филм!

46

Mr.WC

преди 6 години

W.C.-Валери Симеонов иска да вдига нощувките на граничрите в неговия хотел как не го е срам,а уж хъш-но гледа само алъш вериш.Да продължава да открива *** по тираджийските паркинги най-добре му се получава.

45

Анонимен

преди 6 години

а оня каскет Рагин няма ли и него да го върнете?

44

Анонимен

преди 6 години

То хотелът уж е 4 звезди, а човек има чувството, че и 2 звезди са му много и това е масов случай. Защо ли цените му да не са реалните, т.е. за 2 звезди?

43

Анонимен

преди 6 години

Уж пазарна икономика, а държавата не се бори с картелите, а създава нови. Картелът в горивата десетки години беше обгрижван и отглеждан с внимание да не падне, докато Марешки не влезе в бизнеса. Сега ще създават картел в хотелиерството.

42

Анонимен

преди 6 години

Абе какво си играете - направо министерството да определя цената за нощувка за отделните категории. Какво е това минимална, пък максимална и т.н. Да им се казва колко могат да искат от легло и да си мислят колко пари по документи да трошат за хотел. Мирише на 1 друг тип икономика...

41

Анонимен

преди 6 години

Последно време рядко ходя на черноморието, еми сега ще спра. Да си се кефят на минималните цени и да се радват на празните си хотели :)

40

морски

преди 6 години

Пука им на големите хотелиери.Те перат мноого пари.

39

Иван Пешев

преди 6 години

Това е на Валери Симеонов лобито и на Ангелкова, настроиха хотели щото за друго нямат акъл и сега се чудят какво да ги правят и държавата трябва да им помога с регулации като на онея *** с имотите на Банско не могат да ги продадат ако не се направи лифт или ако се развие Витоша. С тези капиталисти ще има да теглим тегло

38

Анонимен

преди 6 години

Как минимални цени ? Напълно нормално е ако не може да си запълни хотела да свали цените.А пък извън сезона съвсем.

37

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Ха ха ха

36

.

преди 6 години

:D Смешен плач! Вместо да роните сълзи и сополи, огледайте се какво правят вашите колеги в Гърция, Турция и Румъния и какви услуги предлагат на значително по-приемливи цени.

35

Анонимен

преди 6 години

Минимални цени на такситата, минимални цени на архитектите, минимални цени на адвокатите, минимални цени на нотариусите, а сега и на хотелите. Нещо като пазарна икономика ама по комунистически.

34

Анонимен

преди 6 години

Чисто лобистко предложение