8

the Ghost

преди 6 години

90% от работодателите задаващи провокативните въпроси сами не биха отговорили на тях. Ама се надуват като пуяци на пазар. Споко - ще търсят КАКВА И ДА Е РАБОТНА РЪКА

7

Анонимен

преди 6 години

Давам пример. Водя интервюта, търсим си човек без опит- завършил универсист или студент с добри познания по бази от данни, базови знания по какъвто и да било програмен език, знания по алгоритми. CV-тата, които получаваме, са плачевни. С грешки, с какви ли не глупости в тях. Не може да седне да потърси в интернет как аджеба се пише CV. Трагедия! Едно от двайсет става за нещо... Както и да е- намерихме човек с много мъки... Не даваме най-високите заплати (1600 чисто за начинаещ), но не са и ниски.

6

до 4

преди 6 години

Айде стига с простотиите ви, бе, хора. Завърших езикова гимназия, нямах пари- учех и работех едновременно. С английски и немски работех в един кол център- 900лв. взимах чисто преди 10 години. Аман от глупости вече. Има работа всякаква- телефонист за 2000лв. и такъв за 500лв.. Като не ви харесва, търсите друго, квалифицирате се. Аман от *** примери. Прелива от работа в ***.bg. Ама за добрите позиции се иска акъл, чар, умения, които човек, написал такъв коментар, няма очевидно.

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9За не квалифицирана работа, която всеки може да я върши какво искаш. Пука му на някого за твоето време. За да визмаш добри пари трябва и да можеш нещо. А на малките магазинчета сега им е трудно, защото веригите направо ги смазват.

4

Анонимен

преди 6 години

Явиха се конкурс за страхотна работа, след конкурсът се заговорих с една дама, оказа се, че е вътре в системата и ми посочи, кой е избраникат. После ходих на още няколко интервюта и накрая гласувах с "петите" в избирателна секция "Терминал 2". В частния сектор не е по-различно. Винаги съм си намирала работа от популярен сайт, но след кризата обявите са абсурдни. Иначе четете как да се държите на интервю. Може и да станат нещата, но без гръб ще ви спускат от работа, за сметка на друг.

3

Анонимен

преди 6 години

Ей го продавач-консултант в магазин за хранителни стоки, изискване средно ли висше образование)))заплата 500 бруто.Ами не, мерси. Чистото е около 400 лв .И с 400 и без 400 разликата е никаква. Обаче за него, ако не му работи магазина, едва ли разликата ще е никаква. Крайно време е да разберете, че не вие ни давате работа , а ние ви продаваме своята работна сила и време и ЧЕ ВРЕМЕТО Е ПАРИ-ЧУЖДОТО ВРЕМЕ , КОЕТО КУПУВАШ.МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИТЕ?

2

Анонимен

преди 6 години

Ама вие ме извадихте от екзистенциална криза. Огледайте въпросите добре, особено ЗАЩО ДА ВИ НАЕМА? Именно, защо?-да му бакам баз пари, да му плащам за да му бачкам, да му търпя егоистичните изблици и селския език, да му прикривам нарушенията на закона..има още но няма да ви отекчава с известни ви неща. Защо да ви наема, от негова гледна точка има само един отговор-няма да ви наема, ще си бакам сам. Краойно време е РАБОТОДАТЕЛИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ, ЧАК ТОГАВА МОГАТ ДА ПОЗВОЛЯТ ДА НАЕМАТ РАБОТ

1

Х

преди 6 години

С връзките и шуробаджанащината в БГ, интервюто за работа е просто една формалност.