21

Бесен данъкоплатец!!

преди 6 години

И ся- кво? Държавата колко пари прибрала.........А ние колко пари сме дали за ремонти от каране по смотаните пътища на държавата? - можете ли да изчислите?

20

Владислав

преди 6 години

Изхвърлих гума на 3 дена за 250лв защото ударих дупка метър на два, дълбока 26см.Ама или това или камиона отсреща, аха.....така че не ми се прави на важен да не ти счупя ръчичките.

19

Владислав

преди 6 години

До15На теб ако на голфа,астрата или фиата от 93г предницата ти е 100-200 лв, моята започва от 800лв. Ама майната му, като искам скъпа кола ще си плащам не ми е за това, поне хората да не мрът по пътищата.Да се направят банкетите,знаци,маркировка,светофари,кръстовища,хубав асфалт,мантинели и т.нПоне ние да не мрем, пък майката му за коли и гуми, въпреки че не е така защото мойте летните са 600 лв само гумите.

18

Владислав

преди 6 години

До:15Не циврим бе ***, Ревем, че от тия милиони това което се отделя за поддържане на пътната ни мрежа е троха,капка в морето.За това Ревем,щото България не е само Бургас,Варна и Слънчев бряг.Тунелите как са? Виадуктите как са? Хемус как е? Знаци, маркировка,банкетите,????

17

Анонимен

преди 6 години

До До 16Абе ревете, че не ядете аасфалт и само се дават пари за пътища, пък като стане въпрос за винетки твърдите, че не се правят пътища.Парадокс!

16

Анонимен

преди 6 години

Ми те суджуците само прибират , без да дават

15

До 16

преди 6 години

Въпроса е принципен!!! Парите ако отиваха за поддръжка и строеж на нови пътища, хората щяха да са доволни. Много се краде!

14

Анонимен

преди 6 години

Какво сте се разциврили бе?97лв за 365 дни са по 26,5 стотинки на ден.Горе, долу колкото струва една цигара .

13

Анонимен

преди 6 години

Ще купя вминетка само тогава когато спра да хвърлям всяка година в сервиза по 800 лева за ремонт на предницата. А това в близките 100 години не виждам как ще стане! И тъй като пътищата са в окаяно състояние с ями кръпки и дунавски вълни особено в кварталните улички вминетките да си ги заврът на едно тъмно и *** място.

12

Данъкоплатец

преди 6 години

Най-добре ще е държавата да спре да ни рекерира за еднодневните ни пътувания извън града и най-накрая да пусне скапани еднодневни и даже 3дневни винетки! Онзи ден ми се наложи да изляза от Варна до Добрич. За 2 часа отидох и се върнах и удоволствието ми струваше едноседмична винетка за 15 лв! Това е чиста проба рекет на жражданите от държавата.

11

Анонимен

преди 6 години

ДУПКА

10

Един от Северозапада

преди 6 години

Радвай се, народе, че им остана само номерът с винетките за скубане на още пари от народа, и закърпване на държавния, а и много частни бюджети на фактори от управлението. Номерът с подмяната на регистрационните номера дъм го преживял 4 пъти-черни хълти, със синя ивица, със знаменце. Сменил съм по същата причина 4 касови апарати на фирмата ми.За личните документи -няма да говоря.Сега ще скочи всичко. Все пак ДДС се взима от всички стоки, и поскъпването им е добре дошло за бюджетаСтабилни сме!!!

9

Нов

преди 6 години

Приходите ги разбрахме. А сега да кажат колко са разходите за отпечатване, разпространение, за автомобилната инспекция и т.н. и т.н. и да видим останало ли е нещо за поддръжка на пътища

8

Анонимен

преди 6 години

От тези пари колко открадна Свинетка????

7

Анонимен

преди 6 години

Коментари тук файда никаква

6

Свинятка Павлова

преди 6 години

50 милиона за некачествено запълване и вълнист асфалт и 300 мил за батко и братко. Ще трябва още малко да вдигна цените, че 50 мил не стигат за да сте доволни. Батко и братко засега не се оплакват.

5

extremist

преди 6 години

НЕ Е ЛОШ ПРИХОДА А ....СЕГА НЯКОЙ ДА СМЕТНЕ КОЛКО ВЗЕМА ДЪРЖАВАТА ОТ ДАНЪЦИ (МЕЖДУ 500лв И 800лв. ПРИ НЕТНИ ЗАПЛАТИ 1000-1300лв НА ЧОВЕК) И ТИКВАТА ДА ПОЧВА ДА ФЪФЛИ КОЙ КРАДЕ ПАРИТЕ

4

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да вземат все ще са им малко, а файда никаква.

3

zeus

преди 6 години

Две години караме със скъпи винетки, а промяна към добро на пътната мрежа не виждам. Предлагат да ни върнат парите, понеже като вдигаха цената Свинетка обеща по-хубави пътища.

2

П.Петров

преди 6 години

Е как 3-та година не поскъпвали? Направо да пишат 10 год. няма поскъпване, явно ни имат за ОВЦЕ!!!