104

Анонимен

преди 6 години

НИЩО НЯМА ДА ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ - НИТО ОТ КАТАР, НИТО ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ, НИТО ОТ АЗЕРБАЙДЖАН, НИТО ОТ ЯПОНИЯ, НИТО ОТ КИТАЙ.ОЩЕ ПРИ ПЪРВИЯ ДОСЕГ НА ТЕХНИТЕ ФИРМИ С ГЕРБАРСКИТЕ КОРУПЦИОНЕРИ И ВЕДНАГА БЪРЗАТ ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ ПАНИЧЕСКИ.ТАКАВА КОРУПЦИЯ НЯМА ПО СВЕТА.

103

ГЕЙ-БЕРСКА РАБОТА

преди 6 години

Щом азерската компания ще газифицира България, значи цялата мрежа ще си бъде нейна и газът ще е неин и колкото ни каже, толкова ще плащаме Щото те не са благотворителна организация.

102

ale

преди 6 години

Mnogo prosti I elementarni RUSOSIFILISTICITE !!!!! Plachat za vatenkite , predatelite

101

БиБи

преди 6 години

Да бе, азерският газ е чист, а руският е мръсен и като се събере в по-голямо количество вика "Само Путин, долой эта марионетка Бойко!" И Бойко Б. спря да използва руски газ. Кара на екологично гориво.

100

Анонимен

преди 6 години

ДО 96НИЕ ОТ РУСКО СМЕ СЕ ОСВОБОДИЛИ, АМА ОТ АМЕРИКАНСКО НЯМА ОТЪРВАНЕ.И ОКУПАЦИОННАТА ИМ АРМИЯ Е ТУК, ТАКА ЧЕ НЯМА МЪРДАНЕ.КАКВАТО ЦЕНА НИ ПОИСКАТ ЗА ТОКА ОТ МАРИЦИТЕ, ЩЕ ПЛАЩАМЕ И ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕМ.

99

Анонимен

преди 6 години

А БЕЗПЛАТЕН ЛИ ЩЕ Е АЗЕРСКИЯ ГАЗ?Само питам.

98

Анонимен

преди 6 години

Ердоган вместо от тях вкарва газ от Русия.Защо ли?.Русия задоволява едва 60% от турското газово потребление. Част от останалите проценти запълва и Азербайджан.

97

Цецо почвай го

преди 6 години

Срещъ тиквения Gъз на помощ азерски газА дано и Цецко с некия кибритка да помогне

96

Анонимен

преди 6 години

Aзерите са турци.Обаче Ердоган вместо от тях вкарва газ от Русия.Защо ли?

95

Мери

преди 6 години

Баце, стига с този 1 млрд.м3 газ/година! Прочети пресата и разбери, че тези 8 млрд.м3 са обещани отдавна на Италия и те дори за нея няма да стигнат. А твоя 1млрд ще бъде руски газ, пътувал през Турция и поздрав за теб. Иначе азерския газ къде ще го прокараш? Да не би Илхан Алиев да пусне тръба специално за теб!

94

Анонимен

преди 6 години

с цел освобождаване от енергийната зависимост от само една държава германците карат втори северен потока българите като по-умни пак са си снабдени от само една държава ама през няколко транзитни държави - за да е по-евтиноа клакьорите на гербавата *** да ни разтягат лукуми и да ни обясняват колко хубаво ще ни бъде в бъдеще а те бъбзат да напълнят геши в настоящето и ни залъгват д държавна сигурност и подобниами вижте си банкянския наследствен комунист и снаследствен служинел на мвр-куку

93

krasi

преди 6 години

TRYABVA DA SE SLOJI KRAI NA RUSKOTO ROBSTVO. .TO IZLEZE PO STRASHNO OT TURSKOTO ..

92

Пешо

преди 6 години

От Русия лесно ще се освободим!Мислете как да се освободим от Тиквата и мафията му?

91

Анализ

преди 6 години

Някакви тука смятат колко щяла да струва азерската газ...Ами скъпо ще е, да! Скъпо ни излиза да се освободим от руското робство! Всяка,свобода е скъпа, а тази е много скъпа!Но пък освобождението от руско робство означава още:- Освобождение от мафиотските групировки на бившата ДС, поддържани от Русия;- Освобождение от корупционния олигархичен модел, целенасочено налаган тук от Русия и нейните агенти.- Освобождение от икономическата и енергийната зависимост само от една държава - Русия

90

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 94За да вземат 5 човека по 2-3 милиона ни прекараха с милиарди.

89

Анонимен

преди 6 години

за да спасят транзита на украйна закопаха наси ще продалжават докато си дундуркаме продажната гербава кочинапрочетох че соропитечетата от една организацийка гушнали 350 хилядии са все такива дето има в названието им "граждани" за нещо си против нещо си и т.н.айде хаирлия гответе менците да поливате пред азерската тръбаама май ще е за внуците ви ако тогава останат българи или ще са някакви други народности- хаирлия - напред народе

88

Анонимен

преди 6 години

лвърха на всичката гербава прос.то.тиязалъгват де.би.лче.та.та с азерски газ дето ще дойде през следващото столетие а в това време руския сгъстен газ от ямал през лондон отпраши за бостон щото им било много судено- баже колко нещастен народ има по той свят да се връзва на банкянския шо.па.рсин поток го отказа бакърджиев по времето на костов - взе го турция същото ни скроиха и с южен поток благодарение на продажниците дето си ги избрахтеако беше станал южен украйна умираше с -3милиардана год

87

8

преди 6 години

Газ за домакинство мн скъпо няма да стане тая работа

86

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 83 А бе, човек ,карай да е весело и да заглавичкваме публиката по-голямата част от която няма да се замисли на фактите, които цитираш!важното е да приказваш, а пък какви простотии са и лъжи хич не е важно!

85

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ, 2011г.: До 2 години ще получаваме азербайджански газ през Турция и Гърция.