21

Анонимен

преди 6 години

Пак сте сбъркали заглавието. Да се чете: Сатанисти номер 1 е притеснен,че няма ядрена война.

20

Анонимен

преди 6 години

популацията стана вече много и трябва да има рестарт

19

Анонимен

преди 6 години

В главната си зала Папата има статуя наречена "Исус се ражда от ядрен апокалипсис". Да не говорим , че е сатанист - масон. Какво да очкваме друго освен след като подлапят ядрена война, да обявят Антихриста ?

18

Анонимен

преди 6 години

Ами да я палят войната. Аз одъртех.Похапнах,попийнах, пощипнах булки доста на тоясвят.Пей не давам как ще умра.Да му мислят младите. МЛАДОЦИ, МИСЛЕТЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ! НЕ ЧАКАЙТЕ КАТО ЯГНЕТА НА ВЕЛИКДЕН!

17

Мислещ

преди 6 години

А какво знаем за Бог ?В Библията има места на които се държи жестоко и дори като изнудвач принуждаващ точно баща да убие детето си да докаже вярност!А това как оставя сина си на кръста и думите на Христос,защо ме остави ? Не знаете попове нищо за Бог,той може да е и добър ,но и зъл !А ако вече сме му писнали ?Може да е решил нови видове да създаде !Хич не ви иде на ум !

16

Анонимен

преди 6 години

"злато струва пукнат цент". А може би пукната копейка?

15

La France

преди 6 години

Прав е Папата. Когато начело на света са ненормалници като Тръмп и Путин + разни Кимчовци... нищо добро не чака човечеството

14

Анонимен

преди 6 години

За сега медийните манипулации не са инциденти, но палят войни.

13

Анонимен

преди 6 години

Само плашите! А как ще е хубаво ако изникнат няколко гъбки! Ще постреляме, ще има анархия и много кръв! И купища злато, което няма да струва пукнат цент!

12

Да

преди 6 години

Поповете заринати в мангизи и Библията ще отрекат само и само да продължат да прибират парата! Обаче Бог има друг план !

11

А бе

преди 6 години

Папата да обърне внимание на факта,че срещу християнството се води война!Мю*слитата атакуват,подтиквани от евреите!Ясно е защо-белите християни са интелектуална конкуренция за евреите и те гледат да ги смачкат.Останалите са лесни за манипулация.

10

Andreshko

преди 6 години

Щом папата се притеснявал за ядрена война,защо лети към Чили и Перу,вместо към Северна Корея?

9

балама

преди 6 години

Папата е световен лидер, загрижен за цялото човечество!...................Мъда бе. Затуй банката на Ватикана се управлява от Ротшилд. Затуй е пълно с педофили в кат.църква, затуй тънат в разкош, затуй се месят подмолно в политиката, затуй не са спирали войната срещу православието...

8

Мислител

преди 6 години

Напротив,света го чака апокалипсис и това е казано в светото писание !Накрая Бог ще съди всички !Земята е до време,може би е време вече ! Знаем ли .

7

Мнение

преди 6 години

Папата е световен лидер, загрижен за цялото човечество!

6

протосингел

преди 6 години

А може би Бог иска тази война, отче ??? Може би човечеството достигнала своя апогей !В Библията Бог накрая зякрива света !..........................................................Бог "иска" война, много по-малко, отколкото ти би я искал за сина си, примерно. Но както ти не можеш, понеже уважаваш свободната му воля, още повече Бог не си позволява, да възпира човека от прешки и престъпления, с надеждата, че един ден, той ще се поучи от опитностите си и ще заживее, наистина, по човешки.

5

Анонимен

преди 6 години

Този Папа май като нашия предния ***.Един свят се навъди ... мани мани.Новоконвенционален.

4

Анонимен

преди 6 години

А може би Бог иска тази война, отче ??? Може би човечеството достигнала своя апогей !В Библията Бог накрая зякрива света !

3

Християнин

преди 6 години

Папата се прави на хрисим, а взима решение за провеждане на ядрена война. Човек с огромна власт, който усърдно работи за НСР.

2

Иб ик

преди 6 години

Папа, здравей колега ще се видим в Турция.