8

Комунист

преди 6 години

Да му обърна внимание на другаря Кокалов, че преди няколко години покрай поредните проблеми в здравеопазването видях интервю с френски студент на специализация в България. Момчето бе много учудено, че в България болниците се управляват от лекари, а не от мениджъри както по-другите държави, включително Франция. Здравеопазването е услуга като всяка останала. И докато не е на пазарен принцип винаги ще има под масата и жестоки дисбаланси. Има по 5-10лв.на ден за цигари, няма пари за застраховка??!!

7

Анонимен

преди 6 години

Болниците са касичка на една шепа хора, а после другите се изтрепват едни други за огризките.

6

реалист

преди 6 години

Мизерията, безпаричиео в общинските болници е умишлено. Интерес от това имат частните такива. ГеЙберистите пак се разминават с интереса на хората.

5

Анонимен

преди 6 години

Повече от 20 години политици-управници правят всичко възможно лекари и сестри да забравят призванието си и да се възприемат и държат като търговци.

4

читател

преди 6 години

"равен достъп до качествено здравеопазване" за всички - за крадци, за мошеници, за всички които не са платили и стотинка, наравно с тези които всеки месеце плащат!Е как да стане това?Кой протестира - некадърниците от двайсетина болници, в България има 320 болници, половината частни, останалите държавни и общински.Явно тези, които са харчили на "зула" искат пак парички, и отново ще ги издухат.Само ***, или тези които считат нас за *** могат да им ги дадат.

3

Анонимен

преди 6 години

До zeus"Работещият стар модел" ХА ХА ХА ХАПомня мизерията зимата на 1996 година във Втора градска болницаКомунистическа мизерия, на квадрат!Изгонихте си лекарите и сестрите, мутри проклети!Няма кой да ви работи ангария, СИКажийски лапачи

2

Анонимен

преди 6 години

Ааа, значи да ви опростят дълговете и оттук нататък да не ви закачат изобщо.Да ви оставят да си крадете на воля. Хитри гереберасти.

1

zeus

преди 6 години

Е, те нали точно заради това смениха работещия стар модел, та болниците да станат търговци, а здравето и живота стока!