14

атлантогейци

преди 6 години

Това е просто ефект на снимката от светлината на огъня комбинирана с газовете.

13

до 2

преди 6 години

Не вурвам да има нещо различно в заряда на снаряда. По скоро е доокрасена снимката според мен, а и такива огнъове са винаги нежелани, защото издават позицията на артилерията прекрасно. Не вярвам ние да сме стреляли с по-малко забележими снаряди.

12

убиват с лични карти

преди 6 години

наглите престъпници с нови лични документи с пси активатори и обемно обсебващи съоръжения вградени в тях подпалиха Сирииската арабска социалистическа република.Да с е докладва какви нагло престъпни съоръжения с а прокарали терористите за вграждане в лични и банкови документи..подават зверски убити от нагла диверсия с нови оръжия з а масово обсебване..

11

Анонимен

преди 6 години

Ердоган ако беше главнокомандващ на руската армия да е попилел американците 100 пъти до сега. Путин действа прекалено внимателно а американците не го заслужават. тези свинe разбират само от тояга.

10

Дедо Гого

преди 6 години

Някакъв страх се долавя от тия приказки...Хубаво е да си курназ и да купуваш, като член на НАТО оръжие от Русия, ама губиш доверие и в един момент... некой не се събужда. Ако не се е споминал дотогава от страх.

9

Анонимен

преди 6 години

Всеки би бил недоволен, ако у комшията ти се отглежда питбул.

8

Циник

преди 6 години

Сега ще защитавате турците ли?15 000 000 кюрди - нямат държава ... биха се срещу фанатиците от ИДНека Щатите - видят каква грешка е да направиш Турция с втората по големина армия в НатоИ не се поучават от грешките си - продават на тарамбуките в СА модерно оръжие за милиарди

7

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 6 години

По-точно турция си играят с огъня. Тръмп много добре знае къде е Константинопол !

6

Анонимен

преди 6 години

Do dni turskata armiq shte vleze v Afrin za da spasi naroda ot kyurdskite teroristi,predi nqkolko dena kyurdskite sili ubiha dvama tyurkmenski mladeji v okupiraniya ot kyurdite grad Myunbich i naroda se nadigna ,amerikanskite voynici sa izbqgali izvun grada

5

Анонимен

преди 6 години

САЩ какви се явяват, че създават гранични сили в Сирия?!И после разтягаме локуми за международно право, намеси в други държави и т.н.Най-големият терорист е САЩ, ако ги нямаше тях на планетата щеше да се живее много по-добре.

4

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Америка да подкрепя/създава "милиция" си е опасно. Видяхме Афганистан, АлКайда, ислямска държава. Добре поне че кюрдите (май) не са ислямци като предишните.Обаче ислямската cвиня ердоган *** и заплашва, значи се случва нещо добро.

3

Мaртин Лутер Кинг

преди 6 години

" Моятa стрaнa е нaй- големия износител нa тероризъм и aз не могa дa мълчa зa товa!"

2

Страхил

преди 6 години

От известно време забелязвам при артилерийска стрелба, страшен огън и пламък излиза. Някакъв нов вид боеприпаси ли използват сегашните артилерийски системи. По - рано нямаше такъв пламък. То сякаш излита балистична ракета.

1

бай х

преди 6 години

искат или не искат, харесват или не ... това са им комшиите