51

Анонимен

преди 6 години

Ловни стопанства ,Ловни сафарита ,хеликоптери ,чалгаджиики луксозни джипове от ,Горското ,, Бистришки тигри -самолети . Какъвто началника им такива и останалите .И Червеногербера още не платил парите за кефа с хеликоптера . И не са 2500 ,а само керосина струва 3900 лева + амортизационни + режиини3 заплатаи и сумата стига 10 000 лева .

50

Анонимен

преди 6 години

Да го изритат това кюфте, какво му мислят!!!

49

Анонимен

преди 6 години

Ама как, НСО е уважаааавана и сносна организация, която изобщо в която изобщо не работят мутри и не обслужва магфиотски интереси ...** Сарказъъъм !

48

реалист

преди 6 години

А суджуци имаше ли. Поредния на държавна служба като " Вальо Топлото". КОНФИСКАЦАЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО И ВРЪЩАНЕ НА ОТКРАДНАТОТО.

47

Анонимен

преди 6 години

Туск: Всичко сами сте си постигнали.Българите се състоят от Подкупващи, Подкупени и Съучастници !

46

Анонимен

преди 6 години

Тефтер Златанов!

45

Анонимен

преди 6 години

Че то за всички подчинени на Мафията има такива компромати в касата на Герб, но ги вадят само когато някой с нещо сгази лука и не спазва дисциплината. Тоя да се удари, оня да се натопи, тази да се опраска, онази да се даде на глутницата журналисти, другата в глуха линя и така.... По Живково време са школувани и си продължават.Тогава като се издъниш малко ти се поскарат, документите от резила ти ги прибира пред очите ти началството в касата и ти знаеш, че обадиш ли се и ще те опраскат.

44

АЛов

преди 6 години

Те ограбиха държавата те за един бей в едно ловно стопанство. Не ставайте смешни.

43

Анонимен

преди 6 години

Грамофон свири майка плачи куче влачи диря няма. Булгария Юроп

42

Узуна

преди 6 години

И това стопанство да мине към системата на горите! Казах !

41

ГРУХ ГРУХ !!

преди 6 години

На Василев в ушите свински!

40

до 29

преди 6 години

Какъв Български народ, кви 5 лева. Такова нещо няма. Апатични, хитри, тарикати, които гледат само себе си - това сме ние. Когато на съседа му гори къщата ние се радваме, че ще ни топли безплатно огъня.Гледам на път са да бетонират Пирин. Бай- *** дори не се интересува от фактите. избира си теза според това дали му изнася да я защитава. И понеже го мързи да се ангажира приема, яе еди кой си бил платен. По-лесно е да живее с тази мисъл. И после ще обвини България. Но той вина няма.

39

Анонимен

преди 6 години

Цацаратурата пак спи.

38

Василев

преди 6 години

Има ли русофилски *** тук и сега в този момент!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

37

Фалш

преди 6 години

ГЕРБ са се окопали като партизани и крадат като за световно.Свитата на Бойко Борисов присвоява народни пари без свян и мярка.Не съм привърженик на нито една българска партия,защото за мен всички са еднакви.Сега е момента да се вдигне народа български ,за да види цяла Европа за какви хора става въпрос.Всички са за затвора-фалират банки,правят некачествени ремонти,източват еврофондове у още и още...

36

Анонимен

преди 6 години

Кога ли ще дойде умен и честен човек, който ще закрие този *** НСО. Колко милиона плаща народа за да се охраняват тулуми като Сикаджията, Цвъко Интелекта, Шиши, Цецка Комонистката и още N брой тунеядци. Около 50 милиона отиват за нищо, баровците да си карат кефа. И след това съд и конфискация на виновните, заради които са похарчени безмислено толкова пари. Ако Сикаджията иска охрана, да плаща! Получават субсидии, от тях а не от гърба на народа!

35

Не го мислете

преди 6 години

генерала!Щом се е размирисало и стигнало до военна прокуратура, най-много да го пенсионират с пенсия на тавана и 20 брутни заплати,докато отшуми случаят?!Не очаквайте,че военна прокуратура ще си свърши работата,НЕ,тя ще изпълни поръчката?!Слугинажът се награждава,а не се наказва?!Току виж,след време го тикнали или бутнали тихомълком,на някоя още по-лека,мека и доходна служба,а не работа?!Всичко това е театър за пред нас,постановка на някой друг,който иска да седне на неговият стол?!Нищо ново!?!

34

Анонимен

преди 6 години

Първо ще му духнат под опашката за да угодят на тълпата, после Суджука и Ухото ще го сложат на друга, по- високоплатена и блага службица.

33

до всички

преди 6 години

Всички недоволстват, а после юруш пак гласуваме за ТЯХ..... Докато българинът не се осъзнае, че наложената система е причина за бедите, че нищо няма да се промени докато не се вкарат корумпираните в затвора, докато няма обществена нетърпимост към корупцията---те ще ни ...оват, а ние ще им гласуваме това право.

32

Анонимен

преди 6 години

Ако това е вярно колко ли още Антоновци има и на по ниско и на по високи нива.