12

Анонимен

преди 6 години

Живея в Германия, преди около 3 месеца ми звъняха от Африка... Забравих коя държава ми показа като изписъх кода! Естественно не се обадих. Но шефът ми се опари... Има приятели от цял свят. И тук се пробват.

11

Тъпанар

преди 6 години

Това да върнеш обаждане на непознат номер от чужбина си е безумие. Ама повечето имат много "приятели" извън БГ и изобщо не проверяват кодовете. То така и някой секс телефон в Бомбай може да призвънква на произволни номера по света. Никаква измама не е това. Започнах да избягвам да вдигам и на непознати номера. Разни борсови агенти, анкетьори, търговци и пр. успешно ме принудиха да не си вдигам телефона, камо ли да връщам повиквания. И по-добре.

10

Анонимен

преди 6 години

Няма опасност да ми звъннат щото нямам телефон нито айфон нито смартфон нито стационарен. Всички с които искам да се свържа минават през скайпа. Хората са измислили интернета аз ще се връщам в 19-ти век с телефон.

9

Анонимен

преди 6 години

До Бакобе не се знае да звънят от Брюксел собещания, но у нас залежи от елементарни частици позитано20 емитират огромно облъчване, което уврежда мозъка на човека. Вземи мерки, показваш симптоми на лъчева ерозия!

8

Анонимен

преди 6 години

Днес получих такова (парагвайското), а номерът беше подозрително кратък. Звъня точно 5 секунди.

7

Анонимен

преди 6 години

Че каква измама е това? Някой да кара насила балъците да звънят в чужбина?

6

Анонимен

преди 6 години

Досега измамниците бяха от България и измамваха хора от Турция и Румъния сега вие сте на ред демек.Нищо не остава ненаказано на този свят.

5

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо такива практики се наричат "измами", а произвола на Топлофикация, ЕРП - та, винетки, данъчни, всякакви измислени такси като "сградна инсталация" или "еко такса за внос на кола" (такси които ги няма в НИКОЯ друга държава) и мн. мн. др. не се водят измами, а са света вода ненапита???

4

Анонимен

преди 6 години

Ами това също е бизнес. Има предприемчиви българи които изкарват така добри пари вместо да лежат и да се оплакват.

3

Анонимен

преди 6 години

До Да, да...Значи и мобилните оператори са в игратаРазбира се, мобилните оператори сключват индивидуални договори за импулсните телефонни номера и получават увеличена такса на импулс..

2

Бако

преди 6 години

А позвъняване по телефона от Брюксел и обещание за по-добър живот на българите "ало измама " ли е ?

1

Да, да...

преди 6 години

Има още по-хитра схема и не е отскоро.Търсиш работа, звъниш на номер, оттам ти казват звънни на другия номер, защото в момента пътувам или нещо такова и не мога да говоря.Звъниш на другия номер и ти се включва секретар и докато изреди всички менюта, олекваш с двайсетина лева.Само се чудя, как си вземат парите после. Нали номерата са регистрирани при някой оператор. Значи и мобилните оператори са в играта...