48

Анонимен

преди 6 години

Голем.... изкуфялник!

47

Анонимен

преди 6 години

Голем е Папата, ще взема да стана католик.

46

Ханс

преди 6 години

А папата е схизматик и слуга на Сатаната и ще ври в Казана, ведно с всички схизматици - католици !!! АНАТЕМА !!!

45

Папата

преди 6 години

символ на лицемерието на Европа...заради която си съсипахме страната и продадохме рода. Кой не скача е ... българин.

44

Валентин

преди 6 години

Поредната доза клишета и празни приказки от една изкуфяла кукла на конци.

43

Анонимен

преди 6 години

Майче ще си последният папа ,яж, пий за последно и си носи новите дрехи

42

Анонимен

преди 6 години

NE SAMO SAUDITITE OAE KUVEIT I DRUGI BOGATI ISLIAMISTKI DARJAVI AMI I HAZARSKATA KLAOKA KOITA IMA ZA MARIONETKI MINISTRI I KANZLERI V EVROPA IM DAVAT 100-ZI MILIARDI EVRO NA godina na BEJANZITE NO NE SA TAKA VELIKODUSHNI V DAVANETO NA POMOSHI ZA IZTOCHNO EVROPEIZI S IZLUCHENIA NA ROMITE I NIKOI OTNACHALOTO IZTOCHNOEVROPEISKI MISULMANI RASISMA E NAIAVE

41

дали

преди 6 години

Третото пророчество разкрито пред овчарчетата май беше, че Сатаната ще завладее Ватикана. Ето го налице. Този е Антихриста, дето трябва да дойде. Вече е тук и си показва рогата. Сега трябва да се види в Библията какво следва.

40

Анонимен

преди 6 години

Папито е смешен позер отчаяно опитващ се да е модерен...

39

Анонимен

преди 6 години

Папта се проявява като човек, който не може да мисли.Не разбира ли, че тези млади, здави мъже, зарязали майки и любими са войни на една ислямска армия, която идва да убива християни.Кой им дава доларите за скъпи телефони и нови дрехи? Кой им дава доларите за каналджиите? Саудитските крайно ислямистки принцове и ходжи.Изащо да не ги подкрепя старчето, което няма деца и внуци, като за това сигурно спонсорите на натрапваните ни ислямисти му плащат?

38

Стамен

преди 6 години

Сега Тръмп да не му ... майката на Папата?

37

Тото

преди 6 години

По тоя начин папата допринася значително за започналия геноцид над християните. Едно е да си добър и великодушен, но друго е да си самоубийствено глупав. Защо тоя изкуфелник не се опита да се разходи по улиците на Ирак без охрана и после ще го видим на някое видео публикувано от ИДИЛ.

36

анонимен

преди 6 години

Като му светят маслото, ще ме светне! И Меркел мислеше така и продължава да мисли така, но фактите са си факти: убити, изнасилени и ограбени европейци от "бежанците"! Защо папата не каже някоя молитва за убитите!

35

Анонимен

преди 6 години

Попитали Христос:"Господи,а защо не си милостив и към ей онея,не са ли ни всички братя? А той отговорил:"Братя са ми тея дето ходят по закона на моя Отец.научете се да ги познавате"

34

Не му се сърдя

преди 6 години

Разбераемо е да мисли така човека.И той като политиците се движи със охрана,бронирани автомобили, не мисли парите от данъците му къде отиват,няма ипотеки,заеми.Живее си удобно,комфортно и сигурно.Той не знае какво е в центара на Хамбург,в метрото на Барселона или Париж. Когато той ходи там е пълно със полиция която го пази и разкаерва натрапниците.Ние нямаме бронирани коли и охрана и данъците които плащаме искаме да отиват за нас.Не искаме много.

33

Додо

преди 6 години

Този папа е сатанист и колаболатор на Световния Глобалистки Елит. Той е тумор за Християнството! Така, че подпомагането от негова страна на Ислямската Джихадистка Инвазия над Западния Свят е съвсем резонно и закономерно. И той го прави със всичка сила!

32

Анонимен

преди 6 години

Жалко, че Сергей Антонов не е вече между живите... Вие по- младите не го знаете, ама папи и кардинали трепереха като чуеха името му и си мереха приказките!

31

Анонимен

преди 6 години

До ЯВзривяват...разстрелват...изнасилват...колят....мачкат деца с тирове!*** папата вече е обръгнал - по 1 кратка молитва за жертвите - и после призиви за търпимост към крадците, изнасилвачите, и убийците!Него го охраняват - където и да иде!Дърт лицемер

30

Анонимен

преди 6 години

Този е някакво менте. В Библията пише да се помага на ближните- едноверци или такива, които тепърва приемат твоята вяра и Тора. Такива дето искат да те взривяват и да ти режат главата, а жената, децата ти да вземат като роби барабар с имота, на такива отпор и топор по тиквите прости ислямистки!

29

Анонимен

преди 6 години

Лесно му е на Папата зад огромните каменни стени на Ватикана.