90

Анонимен

преди 6 години

Станишката е пич ка, искаше да остане в историята като най-големия разсипник на БСП, сега го е яд, че Сланинива ще го задмине

89

Defender of Justice

преди 6 години

В конвенцията явно е заложена безморалната измама за трети пол и само подкупени лъжци могат да я подкрепят,отричат и укриват с маската на защита от дом.насилие за което има добри закони в ЕС д-ви.Причината на бг да не са защитени жертвите на домашно насилие е корумпираната съдебна с-***,противозаконно укрива и награждава престъпниците с присъди в тяхна полза,основани на измами на адвокати с фалшиви документи,лъжесвидетели и съдии с подправени протоколи,укривани от полиция,адвокатура, прокуратура.

88

Бай-Кольо

преди 6 години

Станишката жените въобще не го вълнуват,другите го вълнуват, ето точно/от руски е израза/ ! ;)

87

Станишев за пореден

преди 6 години

път работи срещу интереситте на България. Едно време се криеше зад гърба на истинските членове на БСП, но алчността му надделя. За да отиде на меко в Брюксел предаде и идеи и съпартийци и страната. Ако зависеше от мене бих го арестувал за предателство и да търка нара.

86

Социално понятие

преди 6 години

Проблемът не е трети, четвърти или друг пол, проблемът е дефиницията че полът е социално понятие. В оригинал го наричат "social construct". Представа си нямате да какви абсурди ще се стигне това. Живея в чужбина и главата ми не побира какво се случва. Според конвенцията всеки сам може да се дефинира какъв е. В Ню Йорк например вече има на 58 вида пола, майтап няма. В резултат на това, например, вече няма мъжки и женски тоалетни и всеки ден може да си жена/мъж или др. каквото пожелаеш.

85

Шоп

преди 6 години

Около 10% от мъжете са предразположени към хомо*сек*суализъм,но повечето успяват да преодолеят тоя проблем и живеят нормално.-Никой не трябва да живее насила.Трябва да им се дадат права да бъдат трети пол - женствени мъже или мъжествени жени. Нищо нередно не виждам в това.

84

Шоп

преди 6 години

Преди половин час на съседната маса до моята седеше жена с мустаци. Очевидно не наред с хормоните и очевидно няма време и средства да прикрива това. Да в убием ли, какво предлагате?

83

Анонимен

преди 6 години

Всички мъже, които са изоставили децата си и те са с баща неизвестен са от третия пол. Или от някакъв социален пол, но не са мъже. На такива да се прави ДНК-тест и след доказването на бащинство задължително смяна на пола и да ги евat на високи токчета. От такива станаха много трагедии по земята: създават деца и ги изоставят. Особено в БГ са си създали удобни закони след навършването на 21г детето няма право да търси произход от бащата. Ако детето е било в дом откъде веднага ще издири кой е?

82

смях в залата

преди 6 години

Станишев нещо много ги смеси нещата. Едно е да осъждаш насилието над жени и деца, а съвсем друго е включването в тази група на индивиди с чисто мъжка (женска) анатомия-SEX, но с женствено (мъжкарско) поведение в обществото-GENDER. Ако говорим за род (gender) трябва да припомним, че това е лингвистично понятие, което се отнася до съществителните имена - той, тя, то и следователно към индивидите с неопределен gender ще трябва да се обръщаме с "ТО". Що за идиотия сътвориха еврочиновниците?

81

Радев

преди 6 години

Радко и за овчар не става, няма завършен 3-ти клас, но е завършен предател

80

Нада ли

преди 6 години

Станишката сънува Радев, ***: Радев не иска пръчка, иска дупка бе, Станишко!

79

Анонимен

преди 6 години

Да живее третия пол.

78

Анонимен

преди 6 години

Момчета и момичета, Нинова е жена. Ако в документацията на проектозакона се съдържаше нещо свързано с превенцията на женското насилие, тя щеше да подкрепи ратификацията.

77

Анонимен

преди 6 години

То само дискусията да беше"изкривена" да го прежиеем и да си мълчим. Нямаме ли ние закони, в които да се твърди същото? Тогава защо? Аз знам защо и други НОРМАЛНИ ХОРА знаят защо. Има е нещо още по-притеснително , за пореден път е налице доказателсто,ч ене сме суверенна държава.Спуска ни се някакъв документ, разиграват се едно-две събития по темата, уж случайно съвпаднали с проблема и да се ратфицира от парламента. Тоя парламент верно е само за парлама.

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68За един евро политик всичко е нормално.

75

Анонимен

преди 6 години

Тази конвенция е подкрепят все продукти на комунизма с неясна ориентация и доказано лузърство - Цачева, Станишев.

74

Анонимен

преди 6 години

Трябва да приемем инстанбулската конвенция.

73

Анонимен

преди 6 години

До Анонименна станишев че му отворят дупказа за мислене

72

СМЕРШ

преди 6 години

"Това няма да е първия път, в който позициите на ПЕС и БСП се разминават, отвърнала Корнелия Нинова. И напомнила, че така е било и по отношение на квотите за мигранти, СЕТА и санкциите срещу Русия."НАЙ-НАКРАЯ БСП ОСЪЗНА ЧЕ СТАНИШЕВ Е ВРЕДИТЕЛ

71

Анонимен

преди 6 години

Нинова да подава оставка. Трябват ни политици с отворено мислене.