50

Анонимен

преди 6 години

Посланиците от групата на африканските страни в ООН поискаха опровержение и извинение от американския президент Доналд ТръмпТо даже не са и обикновени африканци, а разни племенни вождове дето крадат като все едно няма да има утре.

49

Циник

преди 6 години

Хит в ЮАР на аксесоарите за автомобили са....ОГНЕХВЪРГАЧКИ...на 4те ъгъла на автомобила - местните дебнат на светофарите - застрелват шофьора с изстрел в главата, и крадат колата!Защитниците на тази първобитна сгaн - даже и понятие си нямат за какво иде реч!

48

До Анонимен 43

преди 6 години

Умнико, от моите данъци се хранят мнозина, включително и роми! И твърдя, че много от тях получават повече от мен с моите повече от 40 години трудов стаж. Пазя една кутия с фишове, там има дясна страна, където пише какво са ми отчислили. На ръка давам само на някой инвалид с ампутиран крайник или на незрящ. Понякога и на някое талантливо дете, което свири на улицата класическа музика. Зет ми дава работа на роми, на един от тях дадох стара годна пералня и готварска печка. А ти какво направи,зад..?

47

Тръмп

преди 6 години

Рая на земята сте затова си стойте там.

46

Анонимен

преди 6 години

Тия вместо да си вземат бележка и да си оправят страните те обидени. Гледайте Тръмп да не се обиди и да ви спре милиардите помощи дето САЩ изливат ежегодно там така или иначе е все едно да наливаш в каца без дъно.

45

Циник

преди 6 години

Когато в ЮАР им "подариха свободата" бившите роби ... " а тогава потомствдомашни прислужници " на богатите холандски семейства - плачеха в истерия! Виждал съм го с очите си във филм на английски журналисти!От удобен , подсигурен живот - оставаха на улицата - да се оправят сами - сред озверелите им завистливи събратя!

44

До Анонимен 40

преди 6 години

Да помислим...Смях! "Кой сте Вий, Мислителю, Марк Аврелий, Спиноза?". Обзалагам се, че не знаеш откъде е това култово изречение! Дайте заедно да помислим онези не-гри, дето ги докарали в Америка като роби, какво дадоха с потта и кръвта си за просперитета на тази страна! А който е бил там е видял, какъв "обратен расизъм" е започнал да надига глава! Скоро да бъдеш бял там ще е голямо неудобство - навсякъде за работа вече предпочитани са небелите! Да наречеш този президент умен е шега, нали?

43

Анонимен

преди 6 години

Колко е лесно да пишеш по сайтовете. Когато в гр. Харманли имаше много мигранти не видях някой да ги иска в къщи и да ги храни. Напротив вдигаха се на бунт , че не ги искат .Това е политиката на БКП-БСП , да лъжат и манипулират хората .

42

Анонимен

преди 6 години

Искам да попитам необразованите червени *** , който плюят Тръмп, колко ромски семейства са приели в тях и ги хранят . Когато ми покажат да видя , че това е факт ще им кажа ашколсун . Иначе да хейтваш по сайтовате е лесно

41

Циник

преди 6 години

Африкански племенен вожд за немските колонизатори:"Германците дойдоха с картечници - но донесоха закон и ред!"Тръмп е прав! Даже и когато белите господари им подариха независимост - инфраструктура, индустриализация, и работещи заводи и мини...най - доброто което павианите направиха е да продължат с това което умеят най-добре! Да се размножават като ***..и да се избиват помежду си!

40

Анонимен

преди 6 години

Този човек е внук на емигрант от Германия. Всички те са потомци на емигранти. Въобще, прилича ми на препълнен трамвай, качилите се в който ритат искащите да се качат с викове и хули! А просперитетът на Америка се дължи само на новодошлите имигранти. Виждал съм един от тях, който се завърна в къщи със закъснение, защото шефът му много закъснял за работа, махмурлия! На черната тениска на нашия имаше 6 "гердана" от изсъхнала пот. Беше скрил, че е инженер, за да го вземат на черна работа!

39

Анонимен

преди 6 години

Хайде да помислим , защо домакина на САЩ трябва да се извинява на неканените гости от Африка . Тръгват тълпи неграмотни и гладни Африканци и търсят някой да ги храни. Да ама Тръмп е умен и бял Президент , не е като наследника на робите от Африка др. Обама .

38

Румен

преди 6 години

някой написал нещо за някойпо начин,по който,този някой не може да го осъди за лъжаи очаквате извинение?80% ,колко станаха,човека се извини...сега колко са?

37

Анонимен

преди 6 години

AFRIKA E KONTINENT NA NEPALNOZENNI I ZATOVA DONALD TRUMP GO E KAZAL TOCNO I SAVSEM PRAVILNO.

36

д

преди 6 години

Ако президента стане лицемер и каже на Африка,че е цветуща и демократична това ще направи ли Африка по -малко мизерна дупка?Питам просто лицемерите по света .

35

Наблюдател

преди 6 години

Прав е. За какво са му още нови мизерници като в САЩ си имат свои 45 милиона бездомници живеещи на палатки по улиците като бежанци. В you tube човек може да им се наслади. Срам и позор за великата демокрация, която учи другите как да живеят!

34

Анонимен

преди 6 години

На кого му пука какво искат тези!?!

33

Анонимен

преди 6 години

Русия е на нивото на африканските дупки, но за тях Трумпета не обелва и дума.

32

Анонимен

преди 6 години

които се е разпознал в израза, да запретне ръкави и да подобри живота на хората, не да се сърди като малко дете

31

Анонимен

преди 6 години

Не е лошо Донал Трън да включи и нашата мизерна дупка в листата си,защото много от африканските мизерни дупки са много над нас!