7

Анонимен

преди 6 години

Лъжци,нито ви е заплатата 680лв,нито ви е основната толкова,това е минималната ДОСЕГА заплата под която не могат да бъдат назначавани новопостъпили !!!Министърът ви каза че с 55-те милиона могат да се увеличат заплатите с между 1 и 15%,обаче понеже синдикатаджиите са от чантаджиите в МВР те искали 15% за всички,"БРАВО"!Глупаците дето подкрепяха протеста пак са излъгани,сега тия с 1600лв,заплата ще си взимат над 1800 а другите тулумби пак ще имат под 1000лв,заплата!

6

Дзъ

преди 6 години

е значи 2 винила и 3 транспаранта в навечерието на председателството уплашиха вожда.... бравос.... друга тема е обещанието и кой век ще се изпълни. В интерес на истината само дневните за 1 ден и 1 нощувка на еврочиновницит които прииждат в София е колкото заплатата от 340 евро на полицаите...и после що сме затънали в корупция и се стреляме по булевардите

5

чао герб

преди 6 години

Борисов още не е осъзнал каква грешка е направил като се подаде на рекета на НАГЛИТЕ,но после ще е късно хората са недоволни от това решение.

4

сега

преди 6 години

Полицията е с най ниско доверие от 10 години,и за награда 100 милиона,хората са бесни!

3

Анонимен

преди 6 години

Този премиер от къде ги взе тези 100 000 000 че им ги даде? Да не би да сме забогатяли? Да не би да са ни вдигнали заплатите че от там да дойдат и по високите данъци в хазната? Щото тези получават заплатите си не от производство а от готовите мангизи събрани от всички нас. Овцете! Неееее нищо подобно! Ще си дръпнеме от онези 16 милиарда а пък овцете ще ги изплащат. Честито тавариши?

2

те са

преди 6 години

Наглите ....

1

Анонимен

преди 6 години

Мушмороци!