14

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВижте как си държи ръцете Меркел, това е нейна запазена марка, наричат го "Диамантът на Меркел". И Баце се е научил да го прави и си държи така ръцете понякога.......И аз се чудих отдавна какви са тези работи,а то това е пирамида,пирамидалната структура на глобалистите.Или нещо такова.

13

Анонимен

преди 6 години

Германия има нужда от работници, а не от вечно скимтяищи русофилски роби !

12

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно как ще контролират потока от бежанци, като досега са върнали макс. 100 човека. Всичко отново е ала бала.

11

Циник до Додо

преди 6 години

180 000 - 200 000 тарамбуки годишно!След 10 години обявяване на ислямска република, побратимяване с Турция и Арабските халифати!

10

Анонимен

преди 6 години

Мястото на тия измамници е само едно те си го знаят определено може да забави колкото си иска а пък после на оня му обещавам да го зарадвам както аз си знам че да се опули от злоба малиновски *** колкото и клиенти да имаш както и да ги имаш си се същия никои

9

Анонимен

преди 6 години

Че то звучи като нашенски шекер-моабет преди избори. Язък, че не са спали, за да подарят на Германия и Европа и този памфлет...

8

Кико

преди 6 години

Малиии, тая Меркел с какви глупости се занимава, вместо да дойде в София, да се наслаждава на Европредседателството ни, тя с коалиции се занимава! Незнае какво пропуска!

7

Додо

преди 6 години

Семейна политика: Предвиждат се увеличения на детските надбавки. За социални жилища се предвижда 4 милиарда евро.==========================Разбирай: Предвижда се Германия да бъде превърната в инкубатор на повече и все повече Ислям. Защото увеличените детски надбавки и повече социални жилища са точно това - инкубатор на Ислям.

6

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Абсолютно безпринципна коалиция целяща да остави на власт удобната за световния елит Меркел.Тя пък от своя страна ще продължи да пълни Европа с терористи и ислямисти по поръчка на същия този световен елит.

5

Анонимен

преди 6 години

Ще увеличават детските надбавки. Всичкото ром да се изнася!

4

Анонимен

преди 6 години

Аха, разбрали са се да намалят приема на бежанци от Гърция и Италия по доброволните квоти. Сега Меркел ще ни ги набута на нас!

3

Анонимен

преди 6 години

Вижте как си държи ръцете Меркел, това е нейна запазена марка, наричат го "Диамантът на Меркел". И Баце се е научил да го прави и си държи така ръцете понякога.

2

Анонимен

преди 6 години

АзГ отново ще задвижват ветрогенераторите.

1

Не!

преди 6 години

Някой беше казал, че когато всички са на власт, народът е в опозиция. Нищо хубаво няма в обединението на опоненти. *** работа...