13

Ushko

преди 6 години

Тия търтеи нямат наяждане........преди месеци 45 милиона....сега нови 100 милиона за една абсолютно деградирала и безполезна пасмина пълна с *** и мързеливи ***.Купете им кемпери,че горките ...тежко се спи в служебните таратайки...Честито народе!

12

До стачкуващите

преди 6 години

И още нещо. Защо не ви направят на всички независими тестове за интелигентност и физическа пригодност. 90% ще сте аут от системата. Торби с *** и лой по 130 кг ми стоят с фуражки и лапат от държавните пари. Младите полицай им се промиват мозъците по старата система. Тази полиция винаги ще си остане най некачественото нещо в тази държава

11

:):)

преди 6 години

да ги спукат от протести за заплащането на труда в Бг. Протести тип Орешарски до откат..

10

Анонимен

преди 6 години

Не е ли достойното заплащане това, за което всички се борим в тази държава? Нормално ли е преди влизането ни в ЕС румънците да изостават от нас, а 10 години по-късно ние да сме в ролята на изоставащи, докато той се оправдава с всички управлявали преди него?

9

бай иван

преди 6 години

Това само потвърждава теорията ми че червените организират протеста. Това ако не е политически протест здраве му кажи.

8

гого

преди 6 години

днес полицията утре друг бранш, да видят тез бюрократи как крета 3/4 от народа в таз задунайска губерния.

7

Анонимен

преди 6 години

Не само полицаите, всички в БГ сме ниско платени. Като се изключат 1% ай тита, 1% корумпирани лекари, крадци на лекарства и 3% на хранилката на ГЕРБ.Всички останали 95% сме ниско платени. Но си траем. Което за мен няма обяснение.

6

До стачкуващите

преди 6 години

Докато вашите шефове контролират цялата мафия в тази държава и по точно са собственици на тази мафия ще е така. Децата в 3 клас знаят че от българската МИЛИЦИЯ по тъпо нещо не съществува. 80% от вас сте влезнали там само защото мама и тати са били част от системата. За никакъв *** не ставате ама сте станали полицай и навсякъде парадирате с това и навсякъде се имате за хора с привилегии. Когато прилагате закона важи с пълна сила но когато е за вас закони няма.

5

www

преди 6 години

ВЪПРЕКИ САМО ОБЕЩАНОТО....

4

Sigoturi Nakura

преди 6 години

Както лекарите отиват да работят в Англия и Германия за повече пари, защо меверейците не идат в Скотланд Ярд, плащат по-добре. Щом са толкова кадърни, ще се пласират лесно...

3

Анонимен

преди 6 години

И аз съм недоволен защото ме рекетират по пътищата а сега, както изглежда, рекетират и държавата. Те това е - свикнали да спат и искат като пеленачета.

2

Анонимен

преди 6 години

То обещаното не е като даденото друг въпрос е дали трябва още да се налива в издънена или да го кажа по-модерно нерИформирана каца.

1

Анонимен

преди 6 години

Браво, крайно време е да излезем всички и да бутнем Тиквите.Не може хем да сме в Европа, хем да взимаме по 300-400 евро заплати.