19

И.Б.

преди 6 години

На тези младежи се полагат 10% от стойността на намерения телефон. Поне така е в западна Европа. Такава практика ще стимулира и в България връщането на забравени вещи.

18

Анонимен

преди 6 години

Журналистите ни заливат само с гадости и затова трябва сами да си пишем добрите новини.

17

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са скромни хора оставили са телефона и са отишли да си продължат екскурзията с метрото вяма да бият камбаната за един скапан телефон я.

16

бг

преди 6 години

Браво на момчетата -истински българи и европейци!

15

Маке

преди 6 години

До АнонименЧе той така се нарича бе анонимко. Tи телефон виждал ли си някога ? Hямам спомен Александър Бел да е изоретявал GSM-и ти явно като ги разбираш нещата защо не ни разкажеш повече ???

14

0т Cидней Авcтpaлия

преди 6 години

И аз щях да и върна тела но преди това щях да влезна в сурат тефтера й и да и плясна една ххl снимка на страницата на заднаПрашка да си мислят всичките и познати че е тя, и да сменя паролата и номера, след това да и гледам сеира на подобни хора с сурат тефтери само гавра за тях, няма да смее да си покаже носа навън от срам

13

Анонимен

преди 6 години

2018 година, а *** още нарича телефона GSM.

12

Маке

преди 6 години

Тия ги познавам от Сърбия са дошли на екскурзия наши хора със съседите трябва да се подържаме Славяните ще ни има напук на третополовия ЕС където в метото могат да те взривя или оберат тарамбуки. Браво на сърбите.

11

Marie Claire

преди 6 години

До Ушев: Сигурно и Нюйоркчани така са говорели и затова сега New York City e 8 милиона. Ходи си в къщата да си запалиц печката на въглища и недей много да знаеш. Светът ще продължи да се развива и след твоето кратко пребиваване на тази Земя и нищо не можеш да направиш по въпроса.

10

Анонимен

преди 6 години

Браво !

9

Ушеф

преди 6 години

Селяни...........не идвайте в Град София.........За по-младите селяни да им напомня. че безплатни университети има в Кралствата Дания. Холандия, Швеция............

8

Цецо

преди 6 години

До Анонимен 6За теб, за мен, за тези момчета може и нормална реакция да е, но за доста други не е! Нека да се пише за такива прояви на доброта и човечност, полезно е! Браво на младежите!!!

7

асдасд

преди 6 години

Преди месец си намерих телефон,звъннах на първия номер и пристигнаха двама ***. Телефона беше 1000лв +.Собственика на телефона ми каза "..мерси..." и си тръгна,след малко се обърна и каза "да ти дам пет лева,а?". Въпреки,неблагодарността,денят ми продължи перфектно,защото знаех че съм направил едно малко добро.

6

Анонимен

преди 6 години

Супер! И не, не става дума за самия апарат, а за информацията в него. Може вътре да е имало неща, които са били важни за жената.Така, че едно голямо БРАВО и от мен!

5

Анонимен

преди 6 години

Нюза пусна положителна новина! А да видим след колко годими ще пусне още една ;)))))

4

Анонимен

преди 6 години

Че какво толкова е станало? Абсолютно нормална реакция на момчетата.

3

Мая

преди 6 години

Браво на момчетата! Чудесно е, че все още се срещат добри хора, при това с прекрасно чувство за хумор. Дано да има повече такива новини.

2

Анонимен

преди 6 години

Защото в метрото няма ромове, я вземи нещо да си забравиш в автобус 72!

1

Мечешка услуга

преди 6 години

Трябвало е да го запалят, зомбирана кра.. си е разглеждала суратефтера в метрото и тъй го е загубила. Подобни зомбита не заслужават телефони ако го бяха хвърлили в реката щяха да и направят услуга.