12

Анонимен

преди 6 години

"Имаме специалисти на световно ниво, но здравната каса и властта таковат мамата на всичко."Имаме, но много малко!

11

Анонимен

преди 6 години

Toooчно пък от ВМА, хайде няма нужда да ни убеждават, че са добри доктори!

10

Анонимен

преди 6 години

Добре де, не принизявам важността на това, което са направили тези лекари, но преди два месеца гледах репортаж, как руски лекари спасяват ОЩЕ НЕРОДЕНО ДЕТЕ , операцията е на бременна жена. И плода и майката вече са добре. Никой нищо обаче не е чул или по-точно нашите сми-та такива неща не споменават. В Русия, за такива новородени, на които им правят операции, под път и над път. Неотдавна на двумесечно операция на сърце. Тука се разкрещяли като невидяли. Медицината е толкова вече напред......

9

Анонимен

преди 6 години

Имаме специалисти на световно ниво, но здравната каса и властта таковат мамата на всичко.

8

Анонимен

преди 6 години

Не я подценяваме, защото има медицина, но за едни, а за други по касата няма. Има подкупи и бизнес отношения.

7

Анонимен

преди 6 години

А като умре и последният специалист кви ще ги дъвчиме? Младите щом завършат бягат в чужбина. Старите се пенсионират и умират. Кои ще останат да лекуват народа? Мутрите или селските управници? Не няма кой да ви лекува ще *** като кучета.

6

the Ghost

преди 6 години

Как да не подценявам българската медицина? Че тя е първобитно ниво.Имам ЧЕТИРИ операции по различен повод през период от близо 30г. и четирите са неуспешни. И сега се мъча с грешките от последната - дискова херния.

5

Анонимен

преди 6 години

Нека тогава от старата школа си остават в България пък новите дето са с купени дипломи да ходят да се упражняват на немските пенсионери,ама главно мият само част от телата им и е крайно време да им се сложи изискване УЧИШ ТУКА ЗА БЕЗ ПАРИ,РАБОТИШ ТУКА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ!Големи тарикати се извъдиха "медиците"!

4

Анонимен

преди 6 години

До zeusТаварищ, би ли ми посочил поне една основателна причина млад лекар да НЕ ИЗБЯГА от АНГАРИЯТА, която е длъжен да работи на SICаджийските МУТРИ, *** им и червените "бизнесмени", лекувайки без пари техните ратаи?ПОНЕ ЕДНА!

3

Анонимен

преди 6 години

Ох Боже,да е живо и здраво и всички дечица да са живи и здрави.

2

Анонимен

преди 6 години

Що народ умориха родните докторя, време беше за разнообразие да помогнат веднъж на някой болен.

1

zeus

преди 6 години

Професора е от старата школа, младите лекари масово бягат от България.