214

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

213

Анонимен

преди 6 години

Някой беше казал, че ако не можеш да се ориентираш в дадена ситуация, погледни на коя страна са САЩ, значи другата е правилната!Когато бяхме в соц. лагера, бяхме в отбор от равноправни славянски (90%) страни. Сега сме в отбора на северноатлантиците и англосаксите, а те никога не са харесвали славяните, третирали са ги като роби и отношението им към нас е такова.А за американската демокрация налагана с армия, не си заслужава да се коментира.

212

Анонимен

преди 6 години

До по-далече от РусияТичай тогава към любимата си америка, чив го държиш тука, хайде марш.

211

Анонимен

преди 6 години

Всяка демокрация подкрепена от ФАЩ е правилната демокрация. Останалото са диктатури, диктатори и най-вече врагове на самите ФАЩ. Това е разбиране за демокрация по американски. Това, че в тяхната скапана държава няма никаква демокрация никого не интересува, важното е плиткоумните дебелогъзи, хамбургероядци да вярват. Толкова години държат собствения си народ необразован, само с тази цел, да немогат да си отворят очите.

210

Анонимен

преди 6 години

Ей,тази Русия,ей!!Отпреди 300 години сте ги почнали с царя им Петър и насъскахте шведи да го катурнат,после един Наполеон мина,не стигна това свалихте императора с революция,вкарахте им комунизъм и социализъм,не стигна!!Направихте им война с чичко Хитлер и затрихте до основи 1700 градове и 65000 села-не стигна,ами излязоха и победители от нея!!После със Студена война ги разпаднахте,вкарахте им Горбачов,Елцин-нищо!Сега са отново враг и нови санкции!!Колко години още ви трябват некадърници??

209

по-далече от Русия

преди 6 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

208

Анонимен

преди 6 години

Според ФАЩ, всяка информация, която не е информация на държавния департамент е дезинформация. Тези са изключително нагли, аругантни и безчовечни англосаксонски изчадия.

207

Мда

преди 6 години

Май скоро пак ще има скачащи през прозорците с вик:"Руснаците идват!"....Или както се пее:Сенаторът през прозореца скачаше,а руснаците ги нямаше!

206

Тинев

преди 6 години

САЩ застрашават ЖИВОТА на планетата!

205

Анонимен

преди 6 години

Каква демокрация, какви пет лева?В книгата си Уилям Блум Americas Deadliest Export: DemocracyThe Truth About US Foreign Policy and Everything Elseописва за каква демокрация иде реч.

204

Анонимен

преди 6 години

По tv Fоoxi Data Тръмп призна-Нашите нпо-та разложиха Източна Европа.Вместо да създадем съюзник на сащ,създадохме проблем.Насадихме псевдоценности,накарахме ги да се разоръжат.Защо,що влизат в нато.Може би да купуват наше оръжие.С какво,след като нямат икономика и няма с какво да го купят....

203

Анонимен

преди 6 години

" Документът се опира в голяма степен на открити източници на информация, както и на разговори с европейски дипломати и други правителствени служители."Големи доказателства. Това прилича по-скоро на екшън роман.

202

Анонимен

преди 6 години

Че какво различно прави Русия в сравнение със САЩ? Същите НПО-та същата пропаганда в средтвата за масова информация и социалните мрежи и т.н.

201

Тежък Сокол

преди 6 години

Да живее цензурата дори тогава когато няма никаква основателна причина за нея освен, че не ви отърва написаното и хоп няма човек няма проблем . Смешници Чао

200

Анонимен

преди 6 години

Дърта фашага е путин. Ама номера му няма да мине.

199

До-ко-доко-доклад

преди 6 години

Нашия Волен къде е ?"Аре дЪ вЪ видя" викаше от трибуната, сега хотел в Банско и на морски дюни ли му харизаха да млъкне .Таот русофил *** стана пуръджия май...

198

Анонимен

преди 6 години

238 *** се използват от всяка империалистично настроена власт. Както Русия така и САЩ. И двете са държави са еднакво вредни за света.

197

Анонимен

преди 6 години

Докладите се пишат от чиновници с богата фантазия...

196

Анонимен

преди 6 години

Мразя платените *** говорещи повтарящи едни и същи мантри без акъл. Независимо от кого платени

195

Анонимен

преди 6 години

Надушвам някъде из коментарите платения *** Наьо Фтицин. Наьо стига си се разписвал под всяка антируска статия и започни да си изкарваш парите като работиш на някой чорбаджия да видиш как обикновените хора живеят а не тия на американска хранилка.